6 Οκτ 2009

ΚΑΛή ΕΠΙΤΥΧίΑ, ΓΙώΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡέΟΥ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓέ - ΦΟΒΟύ ΠάΝΩ ΑΠ' όλΑ Το ΒΑΘύ ΠΑΣόΚ...

Έχω χάσει μια δημόσια θέση από κάποιαν κόρη Πασοκτσού, ενώ είχα απόλυτο δίκιο και το είχαν αναγνωρίσει αυτό και οι υπεύθυνοι: Την επόμενη μέρα (όταν είχαν πιά ενημερωθεί για το δόντι της λεγάμενης) μού δήλωσαν ευθαρσώς "λυπούμαστε, αλλά για τη θέση αυτή υπάρχει ενδιαφέρον"... Αυτό θυμήθηκα την Κυριακή το βράδυ που άκουγα τα αποτελέσματα των εκλογών στη ΝΕΤ.

Οι δημοσιογράφοι και οι καλεσμένοι σχολίαζαν με χαλαρό και εύθυμο τρόπο τις δηλώσεις Ντόρας, Σαμαρά και Αβραμόπουλου σχετικά με την παραίτηση Καραμανλή που μόλις πριν λίγο είχε ο ίδιος ανακοινώσει, όταν ξαφνικά κάποιος άρχισε να φωνάζει με πολύ έντονο ύφος, και όλοι πάγωσαν: ήταν ο Χρήστος Παπουτσής, ο τέως και πιθανότατα μέλλων Υπουργός, που ωρύονταν: "εδώ έχουμε να κάνουμε με μια τεράστια και ιστορική νίκη του ΠΑΣΟΚ, κι εσείς ασχολείστε εδώ και μισή ώρα με τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας!!!!!!"

Κόκκαλο οι δημοσιογράφοι. Ακόμα χειρότερα, σούζα. Καιρό είχα να δω τέτοιου είδους και τέτοιου ύφους παρέμβαση από πολιτικό της κυβερνώσας παράταξης.

Τί να τις κάνω λοιπόν τις δηλώσεις σου, Γιώργο Παπανδρέου, τί να την κάνω την ποιότητά σου, όταν το κόμμα σου είναι γεμάτο Παπουτσήδες;

Ορκίζεσαι αυτήν τη στιγμή Γιώργο Παπανδρέου Πρωθυπουργός.

Είσαι ένας άνθρωπος έξυπνος, καλλιεργημένος, ευαίσθητος. Για όλους αυτούς τους λόγους φοβάμαι πως δεν θα μπορέσεις να επιβληθείς στο ΠΑΣόΚ, όπως ο Καραμανλής (πολύ κατώτερης ποιότητας και καλλιέργειας σαν άνθρωπος, αλλά επίσης "καλό παιδί", θέλω ακόμα να πιστεύω) απέτυχε παταγωδώς να ελέγξει την Κυβέρνηση της ΝΔ.

Γιώργο Παπανδρέου, είσαι ένας ακέραιος και αντισυμβατικός άνθρωπος, και δέχτηκες για πολλά χρόνια τη χυδαία απαξίωση πολλών από τα ΜΜΕ ("γιωργάκης", "παιντί", χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, χλεύη για τα γλωσσικά σου lapsus, χλεύη για το ποδήλατό σου, χλεύη για το ατύχημά σου, κτλ). Στο παρελθόν σού είχα κι εγώ επιτεθεί όταν τελικά υποδυόσουν τον μέσο πολιτικάντη κι έπαιζες με τους κανόνες του παιχνιδιού ξεπέφτοντας στο άθλιο επίπεδο της ελληνικής πολιτικής σκηνής- αν και φυσικά δεν μπορούσες να κάνεις αλλιώς, αλλά έτσι είμαστε εμείς οι μαύροι γάτοι, μαξιμαλιστές, και δε σηκώνουμε τους παραμικρούς συμβιβασμούς. Έχω επίσης γράψει εδώ πολλές φορές πως δεν πιστεύω πως θα μπορέσεις να κάνεις τη διαφορά.

ΕΛΠίΖΩ Με όΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧή ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤώ, Γιώργο Παπανδρέου και να μπορέσεις να χτίσεις μια καλύτερη Ελλάδα.

Καλή επιτυχία, Γιώργο Παπανδρέου!

Φοβού, όμως, τους Παπουτσήδες σου...


4 σχόλια:

fmotis είπε...

Επειδή είναι ο πιο διαφορετικός πρωθυπουργός που είχε μέχρι τώρα η Ελλάδα σίγουρα θα κάνει μερικά πράγματα διαφορετικά. Το αν θα αλλάξει κάτι ουσιαστικό δεν είναι μόνο στο δικό του χέρι. Κυβέρνηση είναι μια ορχήστρα και όλοι πρέπει να παίζουνε όμορφα και συγχρονισμένα. Ο Κωστάκης δυστυχώς ήταν χάλια μαέστρος. Για να δούμε πως θα τα καταφέρει ο ΓΑΠ.
Μετά από πολλά χρόνια η πολιτική στην Ελλάδα αποκτά ξανά ενδιαφέρον.

Μιχάλης Ρ. είπε...

Να ζεις ν' αγαπάς και να ελπίζεις..

κόκκινο μπαλόνι είπε...

Προσυπογράφω αγαπητέ Γάτε!
Και δεν ξέρω αν πρόσεξες την σπόντα του Ανδρουλάκη προς τον Πρετεντέριους το βράδυ των εκλογών για αυτούς που αποχωρούν με επιτυχίες ή με αποτυχίες και έσπευσε η Τρέμη να το σώσει λέγοντας πως αυτό δεν ισχύει για τους δημοσιοκάφρους!!!! (το τι γέλιο έριξα, δεν υπάρχει...μεγάλη γάτα ο Ανδρουλάκης)
υ.γ.1 Αν κάνει τα 10 από τα 100 που λέει θα τον στηρίξω ειλικρινά για αυτά τα 10. Αλλά δεν έχω καμία ελπίδα...είναι πολύ βαθύ το ΠΑΣΟΚοκράτος και τα μεσαία στελέχη έμειναν 5 χρόνια χωρίς την κουτάλα...δύσκολα πράγματα!
υ.γ.2 Τι τέλεια εικόνα στην προμετωπίδα σου!!!
υ.γ.3 Μη με παρεξηγάς που χάνομαι...έτρεχα και τρέχω αλλά επανέρχομαι σιγά-σιγά!

Μαύρος Γάτος είπε...

Μπαλονάκι μου, πολλά φιλιά! Σε πεθύμησα βρε...

Μίκη μου, ξέρεις, η Ελπίδα πεθαίνει τελευταία, κλπ κλπ Σ;ο)

Φμοτίς, όντως είναι πολύ ενδιαφέρουσες οι εξελίξεις στην πολιτική!