3 Ιουν 2009

ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤίΑ, ΑΔΙΑΦάΝΕΙΑ, ΔΙΑΦΘΟΡά: Ο ΛΑόΣ ΔεΝ ΘέΛΕΙ (*), Το ΠΑΣΟΚ *ΔέΝ* ΜΠΟΡΕί (ΝΑ ΤΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ)


Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ένας μορφωμένος, ευαίσθητος, ευγενικός, πολύ αξιόλογος άνθρωπος. Θα ήθελα να τον έχω φίλο.

Όμως ο Γιώργος Παπανδρέου είναι επίσης ΑΝΙΚΑΝΟΣ. Ανίκανος να δαμάσει το βαθύ, σκοτεινό ΠΑΣΟΚ, που ετοιμάζεται περιχαρές να ξαναπάρει την εξουσία. Το βαθύ ΠΑΣΟΚ των σκανδάλων, του λαϊκισμού, των ημετέρων, της αναξιοκρατίας της αδιαφάνειας, της διαφθοράς.

Γι αυτόν τον λόγο ΔΕΝ θα τον εμπιστευτώ να με κυβερνήσει. Ούτε θα τον ψηφίσω την Κυριακή.

KAI γι αυτόν τον λόγο όμως ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ την Κυριακή, ώστε να μην λειτουργήσει η μη-ψήφος μου σαν ενισχυτής του ποσοστού του Γιώργου και του Κώστα και του Καρατζαφύρερ, με δεδομένο πως Η ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, δλδ αν ψήφιζαν μόνο ο Γιώργος και ο Κώστας, και κανένας άλλος, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ θα έπαιρναν ΑΠΟ 50%.

(*) "Ο λαός δεν θέλει": Η θεωρία μου για την ΣΥΝΕΝΟΧΗ του "χειρότερου ελληνικού λαού όλων των εποχών" ΕΔΩ...



το banner με τον καρχαρία είναι από το Ιστολόγιο "Δεν ψηφίζω δεν ψηφίζεις, αλλά για κοίτα πΟΙόΣ ψηφίζει στη θέση μας..."


3 σχόλια:

Vany είπε...

Το καλύτερο θα ήταν να μπορούσαμε όλοι να μην πάμε,να γίνουμε ρόμπα διεθνώς,μπας και ταρακουνηθεί κανείς. Αλλά δεν παίζει σαν πιθανότητα

Μαύρος Γάτος είπε...

Βάνυ μου, αν δεν πάει κανείς, επαναλαμβάνω, αν παέι μόνο ο Κώστας και ο Γιώργος, πολύ απλά θα πάρουν από 50% ο καθένας. Και δεν θα ταρακουνηθεί απολύτως κανείς. ¨Ετσι είναι το σύστημα...

Καλημέρα Σ;ο)

Dr_MAD είπε...

Καλή μας ψήφο λοιπόν και προσεκτικά στους δρόμους :)

*κι εγώ στα εναλλακτικά το έριξα κι ας ανήκω ιδεολογικά αλλού. δε φταίω εγώ που φάνηκαν ανάξιοι της εμπιστοσύνης μου!