28 Απρ 2009

ΕΦΑΡΜΟΣΜέΝΑ ΜΑΥΡΟΓάΤΕΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚά: Το ΝέΟ ΜΑΥΡΟΓάΤΕΙΟ ΘΕώΡΗΜΑ

.


Ε = 1 / Κ (*)

"Η εμπιστοσύνη κάποιου στους ανθρώπους και στη ζωή
είναι αντιστρόφως ανάλογη
των καρπαζιών που έχει φάει"

(*) Εμπιστοσύνη = 1 / Καρπαζιές

Χρειάζεται και να σάς το αποδείξω;;;;


Σ;ο))))

ΥΓ Το Θεώρημα ισχύει μόνο για το σύνολο των Φυσικών Ανθρώπων (Ν) και για το Σύνολο των Πραγματικών Ανθρωπων (R), όχι για τους Κλασματικούς, ούτε για τους Αρνητικούς, ούτε για τους Φανταστικούς.

ΥΓ 2 - Πρακτικές εφαρμογές:

Αν Κ = 0 τότε η Ε τείνει στο άπειρο.
Αν Κ = άπειρο τότε η Ε τείνει στο μηδέν.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχετε, αγαπητέ, μία εμμονή με τους φανταστικούς ανθρώπους και τα φαντάσματα, την οποία παρατηρώ εδώ και καιρό.Θα πρέπει να σας έχουν επηρεάσει και στη συνέχεια βλάψει, το αυτόνομο κεντρικό νευρικό σύστημα.Σύντομα και το δικό μας.Γιατί ασχολείστε μαζί τους εφόσον δεν υπάρχουν και τους μνημονεύετε συχνότατα σε αναρτήσεις;Εξαιρώ την περίπτωση κατά την οποία λέγοντας "φανταστικός άνθρωπος",εννοούμε φοβερός χαρακτήρας και ωραία προσωπικότητα.Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά με εντυπωσιάζει η επιμονή σας.
Χαιρετώ.

Μαύρος Γάτος είπε...

Τώρα εσένα τί μύγα σε τσίμπησε;

Είσαι εκτός θέματος. Αν έχεις να πεις κάτι για την ουσία να σε ακούσω.

Για φαντάσματα θα μιλάμε τώρα...

Ανώνυμος είπε...

Μύγα!Να μην την πληρώσω και εγώ...Εντός θέματος είμαι αφού το μόνο σας θέμα είναι τα φαντάσματα.Και την μοναδική "ουσία" εκεί ακριβώς την εντοπίζετε πρώτος.Λείπει το ερωτηματικούλι σας από την τελευταία πρόταση ή μου δηλώνετε ότι σε αυτό το blog θα μιλάμε Μόνο για Φαντάσματα;

η ψυχη μου το ξερει είπε...

@Ανώνυμε,καλά τα λες!Όμως μας λες ένα μικρό ψεματάκι:)Πως έχει προηγηθεί το πλήγμα στο δικό σου νευρικό κεντρικό αυτόνομο σύστημα!
Διότι, ενώ φαίνεται να γνωρίζεις πως τα μπλογκς είναι προσωπική έκφραση του καθενός,έχεις την αναίδεια να κάνεις υποδείξεις στο τι θα γράψει και σε ποια συχνότητα ο καθένας..

Αν δεν πρόκειται για βλάβη στο νευρικό σου σύστημα και πρόκειται περί θαυμασμού για το συγκεκριμένο μπλογκ,τότε θα όφειλες να είσαι περισσότερο ευγενής.Όχι για κανέναν άλλο λόγο,αλλά μόνο και μόνο, γιατί σου επιτρέπει να εκφράζεις χωρίς λογοκρισία την άποψή σου.

η ψυχη μου το ξερει είπε...

Γατούλη μου,αν και στα μαθηματικά ξύνω λίγο το κεφάλι μου:)) αυτό το θεώρημα νομίζω πώς αναγάγεται στα αξιώματα!!!

homo anisorropus είπε...

ok, twra e8imi8ika gia poion akrivws logo emisousa ta ma8imatika sto sxoleio. Akatalhpta gia mena...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή,που η ψυχή σας το ξέρει,δεν το γνώριζα ότι ο Μαύρος Γάτος χρειάζεται υπερασπιστές και νομικούς συμβούλους με ειδίκευση στην κλινική ψυχολογία.Ηρεμήστε παρακαλώ,δεν συμβαίνει κάτι άξιο σχολίων τέτοιας εκτάσεως.Αν προσέχατε περισσότερο τις λέξεις μου,ίσως να βλέπατε ότι δεν εξέφρασα βεβαιότητα για τίποτα από όσα αβεβαίως ισχυρίζομαι.Θα σας παρακαλούσα όμως,ευγενέστατος γαρ,(και που ξέρετε,πιθανόν και ως φάντασμα ή ως υποψήφιο φάντασμα)να μου λέγατε,που εντοπίσατε στους λόγους μου,την υπόδειξη.Προφανέστατα,με διαβάσατε επιπολαίως,διότι δεν δώσατε σημασία ούτε στην συγνώμη μου ούτε στον χαιρετισμό μου,που σύμφωνα με την ταπεινότατη γνώμη μου,δείχνουν τον σεβασμό μου σε αυτό το blog και την εκτίμηση μου στο πρόσωπο που το διατηρεί.Απλά τον προέτρεψα να μην ασχολείται με ανύπαρκτα πρόσωπα για να μην αναλώνεται ο ίδιος σε απαξίες.
Χαιρετώ σας γαληνίως και χαμογελαστά,εν όψει της κατάρρευσης του δικού σας αυτόνομου.

η ψυχη μου το ξερει είπε...

@Ανώνυμε,και μόνο η ανωνυμία σου δείχνει τις αληθινές σου προθέσεις.
Αυτό που υπερασπίζομαι,κι απ'ό,τι φαίνεται δεν έγινε αντιληπτό είναι η ΕΛΕΥΘΕΡΗ έκφραση του καθενός και όχι η καθ'υπόδειξιν!
Προφανώς,αυτά είναι ψιλά γράμματα για σένα, τα οποία δεν δύνασαι να αναγνώσεις στον παραπάνω σχολιασμό μου.

Ας είναι! Όταν θα αποκτήσεις υπόσταση με δικό σου λόγο μέσα στο μπλογκοχώρο,τότε ίσως τα πούμε ξανά υπό νέες συνθήκες. Όσο όμως,παραμένεις ένας ανώνυμος επισκέπτης, να κάνεις υποδείξεις,αφού σου το ζητήσουν πρώτα και όχι με δική σου πρωτοβουλία.

Μαύρος Γάτος είπε...

Εγώ τώρα τί να πω;

Επιτρέψτε μου να μη συνεχίσω την κουβέντα. Εννοείται πως ο κεθένας μπορεί να πει ότι τού αρέσει. Σε κόσμια πλαίσια, φυσικά.

Εγώ θα σάς βάλω ένα τραγούδι...

Καλό βράδυ

Μαύρος Γάτος είπε...

Πάντως ανώνυμε, με δεδομένα τα περί υδρομαλακίας που θεωρείς ότι με δέρνει, πρέπει να είσαι πολύ μαζοχιστής για να έρχεσαι εδώ να ταλαιπωρείς το νευρικό σουσύστημα (και το δικό μου).

Ανώνυμος είπε...

Πότε είπα εγώ αυτό που λέτε;Κάποιο λάθος κάνετε αγαπητέ.Δεν θεωρώ τίποτε τέτοιο.Και είμαι μαζοχιστής όσο έχετε και εσείς μανία καταδιώξεως.Κοινώς,δεν αντιλαμβάνομαι για ποιό πράγμα μου μιλάτε.Αν θέλετε να μην έρχομαι να μου το πείτε ευθέως και όχι να χρησιμοποιείτε αυτές τις φτηνές μεθόδους.
Καλημέρα σας.

Μαύρος Γάτος είπε...

Ανώνυμε, σε αυτήν την περίπτωση ζητώ συγνώμη, αλλά προς αποφυγή περαιτέρω παρεξηγήσεων θα πρότεινα να χρησιμοποιείτε κάποιου είδους υπογραφή, ό,τι θέλετε, αλλά να ξεχωρίζετε με κέποιον τρόπο, γιατί αλλιώς γίνονται μπερδέματα, κι έχω κουραστεί πολύ από τις παρεξηγήσεις από ανώνυμο σε ανώνυμο.

Καλό απόγευμα. Και, για να σάς λυθεί η απόρία περί "υδρομαλακίας δείτε στα σχόλια μερικα΄ποστ πιό πίσω, "Γη και ύδωρ".

Red Garland είπε...

Αν Κ τείνει στο 0 τότε η Ε τείνει στο άπειρο.
Αν Κ = 0 τότε η Ε δεν ορίζεται.

Αν και δεν είναι η συμπάθειά μου ο Ανδρουλάκης, έχει πει το κορυφαίο.
"Οι άνθρωποι είναι σαν τους μιγαδικούς, όλοι έχουν ένα πραγματικό και ένα φανταστικό μέρος.

Μαύρος Γάτος είπε...

Red, αν και αντιπαθώ τον Ανδρουλάκη όντως κορυφαία ατάκα! Σ;ο))))

Ναταλία είπε...

Συγνώμη, αδυναμία....το διάβασα και το ξαναδιάβασα....
Την ουσία την κατάλαβα...
Οι ..εξαιρέσεις που είναι....;
(Καθότι γνωστό πως υπάρχουν και...ηλίθιες στον κόσμο τούτο και δεν υπόκεινται σε κανέναν μαθηματικό κανόνα, πόσο μάλλον σε αυτόν της εμπιστοσύνης!!!!!!!)

Μαύρος Γάτος είπε...

Ναταλάκι μου, η συγκεκριμένη ηλίθια που εννοείς κατατάσσεται στις εξαιρέσεις "ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ" άνθρωποι, με την έννοια "σούπερ-ντούπερ-γουάου- και ΠΟΛΫ άτομα!

Σ;ο))))