27 Ιαν 2009

Τί ΨΗΦίΖΕΙ Ο ΜΑΛάΚΑΣ ΑΓΡόΤΗΣ;


α’ περίπτωση: ο μαλάκας αγρότης ψηφίζει ΝΔ, ένα κόμμα νεοφιλελεύθερο, που πιστεύει λέει στην ελεύθερη οικονομία και στη διαμόρφωση των τιμών με βάση την προσφορά και τη ζήτηση, με μίνιμουμ παρεμβατισμό από το κράτος, κι όποιος επιβιώσει. Αυτά στη θεωρία, γιατί πρακτικά ο παρεμβατισμός βασιλεύει ΚΑΙ επί ΝΔ, στη χείριστή του μορφή, στον βρώμικο αγώνα για την εξουσία στα ψηφο-τσιφλίκια, και στη μοιρασιά ( ξεκοκκάλισμα ) των κοινοτικών επιδοτήσεων, όπως ακριβώς γινόταν και επί ΠΑΣΟΚ.

β’ περίπτωση: ο μαλάκας αγρότης ψηφίζει ΠΑΣΟΚ, ένα κόμμα κατ’ όνομα μόνον σοσιαλιστικό, μια που στην πράξη ενστερνίζεται κι αυτό ακριβώς τις ίδιες "αρχές" με τη ΝΔ, δηλαδή νεοφιλελευθερισμός όπου μάς (το κόμμα) βολεύει, παρεμβατισμός όπου μάς βολεύει, διαφθορά όπου μάς βολεύει, αναξιοκρατία (μάς βολεύει παντού).

γ’ περίπτωση: ο μαλάκας αγρότης ψηφίζει ΛΑΟΣ, ένα ρατσιστικό και φασιστικό κόμμα, που θέλει να διώξει τους Αλβανούς και τους Πακιστανούς, κι άντε να δούμε μετά ποιός θα μαζεύει τα λάχανα/τις φράουλες/τα πορτοκάλια/τα ροδάκινα.

Σε κάθε περίπτωση (σύνολο: 85% το 2007), ο μαλάκας αγρότης τα θέλει και τα παθαίνει. Αφού τους ψηφίζει, ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ποιός ξέρει γιατί (ξέρει, ξέρει...). Αυτούς που τον έχουν καταντήσει εκεί που τον έχουν καταντήσει. Όχι ερήμην του. ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΤΟΥ.

Άρα ο μαλάκας αγρότης είναι άξιος της τύχης του, όπως και κάθε μαλάκας νεοέλληνας.

Όμως ΕΓΩ τί χρωστάω να πληρώνω τη μαλακία του κάθε μαλάκα, αγρότη ή μη; Όμως ΕΜΕΝΑ γιατί με τυρρανάει ο παλιομαλάκας ο αγρότης, κλείνοντάς μου τους δρόμους μου, μπορεί να μού τα εξηγήσει αυτά κανείς;

Ρητορική η ερώτηση. Υπάρχει όμως απάντηση: Επειδή δεν σηκώνομαι να φύγω από αυτό το κώλο-μπουρδέλο.

3 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Γιατί πρέπει να συζητάμε την ψήφο του αγρότη; Δηλαδή αν ψήφιζε κάτι άλλο, θα άλλαζε το σύστημα; Επί της ουσίας η κουβέντα έπρεπε να κινείται στο ζήτημα της συμμετοχής του σε κινήματα ή άλλα θεσμικά κι εξωθεσμικά όργανα.

Unknown είπε...

Επεκτείνεται και στους άλλους κλάδους ε;

HoseCuervo είπε...

Ο μαλακας ο αγροτης εχει οσο προβλημα εχουμε κ εμεις οι υπολοιποι μαλακες με την εκαστοτε κυβερνηση.

Εγω ομως που π.χ εχω καταστημα με ρουχα δε βγηκα να πεταξω τα luis vitton στο δρομο και να σου κλεισω το δρομο επειδη δεν ξεπουλησα το εμπορευμα μου...

στ'@@ μας μαλακα αγροτη που εβγαλες παραπανω μπαμπακι! βαλτο στον ** σου.

Εμεις τι φταιμε? Εμεις δε περνουμε ρισκο?? Εσυ εισαι μαγκας ε μαλακα αγροτη??

Να ζητησουμε ολοι σταθερο εισοδημα, να κλεισουμε ακομα και τα στενα που βγαζουν στη Δελτα της γειτονιας μας και να καθησουμε να τα περνουμε το χειμωνα που ξυνομαστε στο καφενειο οπος αυτοι οι αργοσχολοι που δεν πεζει να εχουν ακουμπησει ραπανακι στη ζωη τους γιατι λιωνει ο καιμενος ο αλβανος γι αυτους και πληρωνεται ξεφτιλα...

Αλλα δε βρεθηκε ενας να τους μαζεψει με τη κλουβα να τους στειλει με το καπετανακι.

Α ρε μαλακα Ελληνα αγροτη η μη....

Ελ.Βενιζελος και οπου μας βγαλει.Καλυτερα θα ναι