10 Δεκ 2008

ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ: ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΖΗΤΟΥΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΛΛΟΘΙ


Ο Πρωθυπουργός μας, Κωνσταντίνος Καραμανλής, ζήτησε από τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ να μην πραγματοποιήσουν τις σημερινές πορείες διαμαρτυρίας τους, για να μη συνεχιστούν τα επεισόδια, δηλώνοντας επίσημα την ανικανότητα του Κράτους να ελέγξει την κατάσταση.

Ξέχασε να ζητήσει από τους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους, γιατί κυκλοφορώντας προκαλούν αναστάτωση του δημόσιου βίου.

Ξέχασε να ζητήσει από τους πολίτες να μην κινούν τα οχήματά τους, γιατί μπορεί να πάθουν κανένα κακό, με την αναρχία που επικρατεί στους δρόμους, και με τις τόσες κακοτεχνίες.

Ξέχασε να ζητήσει από τους πολίτες να μην καταφεύγουν στο ανεπαρκέστατο ΕΣΥ για τα προβλήματα υγείας τους, γιατί μπορεί να πάθουν τίποτα, και τότε ποιός θα φταίει;


"Πιάνουμε", λέει, "αμέσως δουλειά"
"Θα παρακολουθώ", λέει, "συχνά το έργο σας"

"Κανένας δεν κάθεται μόνιμα στην καρέκλα του", λέει

(πρωτοσέλιδο της Απογευματινής μετά τις εκλογές του περασμένου Σεπτέμβρη...)

>>>>>>ΦΥΓΕΤΕ, ΤΩΡΑ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γατούλι μαύρε κι άραχνε τους αγαπάς ακόμα γι΄ αυτό τους κρίνεις με τόση επιείκια;

Μαύρος Γάτος είπε...

Θού, κύριε!!!!!

Ποτέ μου δεν τους αγάπησα βρε Μιχάλη, ποιός το είπε αυτό; Έλπισα για μια στιγμή ο Κ.Κ. να κάνει πράξη έστω κι ένα μέρος από αυτά που έλεγε για καταπολέμηση της αδιαφάνειας, της αναξιοκρατίας, της διαφθοράς...

Ανώνυμος είπε...

Αστειεύομαι φίλε. Περίμενα κι εγώ που δεν τους ψήφισα, τουλάχιστον να τεκμηρίωναν πέντε απάτες και να καταδικαζόταν πολιτικά οι εμπλεκόμενοι. Δυστυχώς τα ανώτερα στελέχη της ΝΔ και του Καραμανλή συμπεριλαμβανομένου, είναι ανίκανα, τα μεσαία έμποροι ασυνείδητοι και κάπηλοι και της βάσης ο μεσαίωνας του φουκαρά. Τώρα μπορώ να το πω με σιγουριά, οι προηγούμενοι ήταν τουλάχιστον καλλίτεροι. Ίσως αν πάρουν μάνατζερ το Σημίτη πάνε καλλίτερα. Έπειτα είναι και το κακό μάτι. Άτιμο πράμα, ήρθε σήμερα το πρωί στο σπίτι μια κοντή ξανθιά εξαδέλφη της Ελπίδας και έμεινε η μηχανή από μπαταρία, με κτύπησε και το δεξί αθλητικό στον αστράγαλο...άστα να πάνε!