24 Οκτ 2008

'ΡάΔΙΟ ΑΡΒύΛΑ: ΚΡίΜΑ, ΑΝΤώΝΗ ΚΑΝάΚΗ - ΑΚόΜΑ ΠΙό ΚΡίΜΑ, ΓΙάΝΝΗ ΣΕΡΒΕΤά


Είδα χτες το απόγευμα μετά από πολύ καιρό τους κάποτε- αγαπημένους-μου ΑΜΑΝ, στην απογευματινή τους εκπομπή στο γνωστό και μη εξαιρετέο και εξαιρετικά αντιπαθές μου κανάλι του Αντέννα. Συλλογική καζούρα γυμνασιακού επιπέδου (ούτε καν λυκειακού), ρηχή και λαϊκίστικη κριτική επί παντός επιστητού. Το μόνο που τους σώζει (και όχι όλους) είναι ο έντονος αυτοσαρκασμός τους.

Κρίμα Αντώνη, πολύ κρίμα.
Σε παρακολουθώ από πάρα πολύ παλιά, από το "Τϊ έχουνε τα έρμα και ψοφάνε", στον Α103.

"πού ήσουν νιότη πού 'λεγες πως θα γινόΣουν άλλος"...

Υγ: κι επειδή η κριτική χωρίς επιχειρήματα είναι αηδία, να πώ κάτι πιό συγκεκριμένο: θα μπορούσατε, πχ, αντί για την Έφη Θώδη και τον Χορταρέα, ν' ασχοληθείτε με αυτό, ή αυτό, ή αυτό...

8 σχόλια:

Jim.Hellas είπε...

Το όνομα του Σερβετά είναι Γιάννης και όχι Γιώργος :)

Κατά τα άλλα διαφωνώ με τους βαρύγδουπους χαρακτηρισμούς περί "γυμνασιακού επιπέδου". Εκτός αν οι σοβαροφανείς Πρετεντέρηδες και Τράγκες που παρελαύνουν καθημερινά στις οθόνες των -νηπιακού επιπέδου- αποχαυνωμένων τηλεθεατών είναι επιπέδου βρεφοκομείου :)

Την καλημέρα μου

Μαύρος Γάτος είπε...

Έχεις κάποιο δίκιο Τζίμη, και η δική μου η κριτική χωρίς επιχειρήματα είναι αηδία, να πώ λοιπόν κάτι πιό συγκεκριμένο: θα μπορούσαν, πχ, αντί για την Έφη Θώδη και τον Χορταρέα ν' ασχοληθούν με αυτό, ή αυτό, ή αυτό...

Ανώνυμος είπε...

Γειάσου γατάκι..ε,τώρα τι να πώ.. κι εμένα κάποτε μου άρεσαν και τους παρακολουθούσα..συγκεκριμένα από τότε που ήταν μαζί τους και ο συγχωρεμένος ο Α.Παραράς...στις εκπομπές που έκαναν στη Σαλλονίκη ακόμη..αλλά...τί να πώ..νομίζω έχω την εντύπωση ότι πιά η σάτιρά τους έχει αρχίσει και ξεπέφτει;;το επίπεδο των εκπομπών τους..κάτι τέτοιο..έχει γίνει κάτι σαν την κακής ποιότητας και χαμηλού επιπέδου σάτιρα του Λαζόπουλου;; κάπως έτσι μου φέρνει εμένα..θα μπορούσαν να το κάνουν και καλύτερα πιστέυω...όταν κάτι το πάραζορίζεις,το πάρακουράζεις το χαλάς..χάνει το νόημα και την αξία του στο τέλος πιστέυω..έτσι έγινε και με τα παιδιά αυτά..μάλλον..φιλάκια,Αθανασία.

Ανώνυμος είπε...

καλέ μου μπήκα ως ανώνυμος επειδή η μηχανή δημοσίευσης σχολίων τα χει παίξει και δε με αφήνει να αφήσω σχόλιο με το όνομά μου..(Αθανασία)οκ;; το γράφω προς αποφυγήν τυχόν παρεξηγήσεων οκ;;;..Αθανασία.

korinoskilo είπε...

καλημερα
Την βρίσκω κλάσης ανώτερη από κάτι χαζοσποτακια που έπαιζαν στους αμαν
Το ξεχωριστό χιούμορ τους δεν τους λείπει. :)

Ο άλλος είπε...

Καλώς σε βρίσκω. Δεν έβλεπα τους ΑΜΑΝ, όπου πραγματικά διέκρινα στοιχεία λυκειακού χιούμορ. Την εκπομπή στην οποία αναφέρσαι, την έχω δει δύο φορές και μου έκανε εντύπωση πως εκφράζουν άποψη αλλά κυρίως έχουν άποψη.Το να κάνεις σάτιρα κάθε μέρα είναι δύσκολο

FORTY είπε...

I totally agree with you. I saw them too and have the same view. Something was very bland. Thought it was my lack of Greek, but glad others also have the same viewpoint.

Μαύρος Γάτος είπε...

Η αλήθεια είναι πως μπορεί και να τους αδίκησα, άλλωστε μόνο ένα απόγευμα τους είδα.

Καλησπέρα σε όλους