29 Αυγ 2008

Η άΟΣΜΗ ΠΟΡΔή (ΚΛΑΝΙά)

Η ανακάλυψις της άοσμης και αθόρυβης κλανιάς (πορδή, εις την επιστημονικήν ορολογίαν) υπήρξε επαναστατικής σημασίας, δια την ζωήν εις την Πτωχήν πλην Ευωδιαστήν Χώραν. Από αρχαιοτάτων χρόνων, όταν κάποιος έκλανε, βρωμοκοπούσε ο τόπος, με αποτέλεσμα να υποφέρουν οι πέριξ αυτού, και να δυσκολεύεται ο περδόμενος στο - όποιο- Έργο του.
Η Άοσμη και Αθόρυβη Κλανιά tm (c)(r)(p), μια πρωτοποριακή εφεύρεσις του Λαού των Πτωχών πλην Ευωδιαστών, έβαλε τέλος σε όλα αυτά. Τώρα ο κάθε Ευυπόληπτος Πολίτης στην Πτωχή πλην Ευωδιαστή Χώρα μπορούσε να κλάνει ελεύθερα κι ασύστολα, ανενόχλητος, οπουδήποτε, οποτεδήποτε.
Οι πρώτοι που επωφελήθηκαν από την εκπληκτικήν αυτήν καινοτομία ήταν φυσικά οι Πατέρες του Έθνους, οι Βασιλείς, οι Αυλικοί, οι Πολιτικοί, και οι κάθε λογής Άρχοντες. Δικαιωματικά, μια που ανέκαθεν μόνον αυτοί είχαν το προνόμιο της Ασυλίας για τις κλανιές και για τις υπόλοιπες βρωμιές τους. Ακολούθησαν πλείστοι όσοι Δημόσιοι και Ιδιωτικοί Λειτουργοί, Επιχειρηματίες, Στρατιωτικοί, Εφοπλιστές, Δικαστικοί, Εφοριακοί, Εκδότες, Πανεπιστημιακοί, Δημοσιογράφοι, Ιατροί, Πρωταθλητές, Τραπεζίτες, Αστυνομικοί, Εισοδηματίες, Εκπαιδευτικοί, όλοι οι Ανώτατοι, Ανώτεροι, και Μέσοι Κρατικοί και Ιδιωτικοί Λειτουργοί. Η Σωτήρια Καινοτομία (έτσι ονομαζόταν διακριτικά η Συσκευή, που είχε σχήμα χωνιού, κι εφάρμοζε αεροστεγώς στον πρωκτό του ενδιαφερόμενου), δεν άργησε να γίνει κτήμα ακόμα και του πιο φτωχού Πτωχού πλην Ευωδιαστού Πολίτη, τόσο των υπαλλήλων, δημοσίων ή ιδιωτικών, όσο και των αυτοαπασχολούμενων, ακόμα και των αέργων.
Κι ήταν τόσο όμορφη η αίσθηση να κλάνεις με την άνεσή σου, άοσμα κι αθόρυβα, και να ξέρεις ότι μοιράζεσαι την ευτυχία αυτή με όλους σου τους συμπατριώτες, από τον Βασιλέα και τους Αυλικούς, έως και τον πιο ταπεινό Πτωχό πλην Ευωδιαστό Απάχη... "Έτσι κάνουν όλοι", σκεπτόταν ο Πτωχός πλην Ευωδιαστός Πολίτης, κι έκλανε ασύστολα, ηδονικά, άοσμα, αθόρυβα, αλλά κυρίως, κι εκεί ήταν το ζουμί, χωρίς κανέναν φόβο, καμμία τιμωρία.
Έτσι έγινε, κι εξαλείφθηκε πλήρως η Βρωμιά και ο Θόρυβος από την Πτωχή πλην Ευωδιαστή Χώρα. Μιά για πάντα.
Κάπου κάπου βέβαια κάποια συσκευή χαλούσε, δεν έφταιγαν γι αυτό οι Πτωχοί πλην Ευωδιαστοί, αλλά οι βρωμεροί Κινέζοι, που τις κατασκεύαζαν. Στην περίπτωση αυτή όλοι αγανακτούσαν κι έπεφταν από τα σύννεφα, και τιμωρούσαν τον ατυχή Πτωχό πλην -τέως- Ευωδιαστό βρωμιάρη παραδειγματικά, αν και στο βάθος κάπως απρόθυμα, μια που φυσικά όλοι ήξεραν ότι ο κακομοίρης δεν έφταιγε, όχι παραπάνω από τους υπόλοιπους. Πλην όμως, οι Πτωχοί πλην Ευωδιαστοί είχαν μια πατροπαράδοτη και απαράβατη Αρχή, εκείνη της ΜΗΔΕΝΙΚΉΣ ΑΝΟΧΉΣ- αρχή ανέκαθεν, όπως ήδη τονίσθηκε, απαράβατη, και ειδικά τώρα, που με την Επαναστατική εφεύρεση της Αόσμου και Αθορύβου Κλανιάς tm (c)(r)(p) είχε καθαρίσει πιά τελείως ο τόπος. Αν λοιπόν κάποιος έκλανε βρωμερά και με θόρυβο, λιθοβολούνταν αλύπητα κι ανελέητα, για παραδειγματισμό. Εκτός βέβαια αν ο ατυχής με την ελαττωματική συσκευή ήτο ο Βασιλεύς, ή Αυλικός τις, ή Εθνοσωτήρ Πολιτικός τις, ή έστω αν ετύγχανε Ευκατάστατος- Ευυπόληπτος Πολίτης ("επώνυμος", κατά την ορολογίαν της εποχής)- τότε όλοι οι πέριξ έκλειναν τη μύτη τους και σφύριζαν αδιάφορα, καλύπτοντας έτσι τα ηχητικά εφέ της βλάβης. Εάν η μπόχα ήτο υπεράνω πάσας δυνατής συγκάλυψης, τότε, και μόνον τότε, ο υπαίτιος λιθοβολούνταν μεν, αλλά μόνον εικονικά, για το - σύντομο- διάστημα που τον τραβούσαν οι Κάμερες. Ακολούθως, τού δινόταν μια νέα συσκευή, εννοείται με Κρατική Δαπάνη, και όλα ήταν πάλι Όμορφα, Άοσμα, και Αθόρυβα.
Κι έτσι, έζησαν αυτοί καλά, πτωχά, κι ευωδιαστά, κι εμείς καλύτερα, πτωχότερα, κι ευωδιαστότερα.

5 σχόλια:

Στρατος "exoaptonkyklo" Ραπτοπουλος είπε...

Τα καταφερες φιλε.Οσο πιο πολυ διαβαζα το απιστευτο κειμενο τοσο περισσοτερο βουλιαζα μεσα στη βρωμα.Πιφ, τουλαχιστον τελειωσε ο εφιαλτης.Η μηπως οχι ?

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα γατάκι..!!!αχαχαχαχχχαχα! χχααααχαχαχχαχαχαχ!έγραψες πάλι!.. αλλά και πότε δε γράφεις άλωστε;;;; αλλά να,ξέρεις έχω την εντύπωση (και νομίζω ΔΕΝ είναι λάθος)..ότι όποια 'συσκευή'και αν χρησιμοποιήσουν οι όποιοι πολιτικοί ευκατάστατοι και..'ευυπόλιπτοι'πολίτες (τρόπος του λέγειν).....ΔΕΝ πρόκειται ποτέ μα ποτέ να περάσουν απαρατήρητες οι όποιες βρωμιές τους...επειδή είναι τόσο πολλές και είναι τόοοοση πολήηηηη η μπόχα που αφήνουν που ότι και να κάνουν είναι αδύνατον να μην 'ενοχλήσουν' την ευαίσθητη μύτη μας..και μέχρι στιγμής την έχουν ενοχλήσει πάαααρα πολύ...με τις συνεχείς 'βρωμιές'που αφηνουν να κυκλοφορούν ελέυθερες στον αέρα της Αττικής και να φτάνουν ως τα αυτιά και να τα 'λερώνουν' κι αυτά καθώς και στη μύτη μας και να την ενοχλούν αφάνταστα με τη μπόχα τους....γιανά μη πώ ότι της έχουν κάνει και αφάνταστα μεγάλη ζημιά.. κατάλαβες γατάκι;;;έχω άδικο;;;φιλάκια,πολλάαααααααα!Αθανασία.

plants VS anunaki είπε...

Και ήταν και ένας bromeros - ασυμβίβαστος Πολίτης ο οποίος έλεγε:
"μαγκιά μου είναι η κλανιά μου και ο κώλος μου είναι καταφύγιο".

Και δεν δέχτηκε να βάλει αυτό το χωνί στον κώλο του.
Κάποια στιγμή όπως ήταν αναμενόμενο τον πιάσανε.
Αρχικά προσπαθήσανε να τον δελεάσουνε χαρίζοντας του μία πανάκριβη Άοσμη και Αθόρυβη Κλανιά tm (c)(r)(p) τελευταίας τεχνολογίας.

Ο βρωμερός όμως πολίτης αρέσκονταν στο να μυρίζει τις βρωμερές κλανιές του και να ακούει το υπέροχο "πρατς" και δεν υπήρχε περίπτωση να δεχτεί την προσφορά.
"Κλάνω ρεύομαι , άρα υπάρχω",είπε.
Άλλωστε δεν έβρισκε κανένα νόημα σε όλη αυτή την τάση που επικρατούσε στην Ευωδιαστή χώρα.

Την επόμενη μέρα τον λιθοβολίσανε.

Μέχρι τότε όμως είχε ρίξει πολλές βρωμερές - δαιμονικές πορδές απολαμβάνοντας την δυσοσμία και τον τρανταχτό - πλαδαρό ήχο τους."Ουδείς κώλος άκλαστος" , σκέφτηκε , και ήταν πλέον σίγουρος ότι δεν του άρεσε να ανήκει σε μία τόσο υποκριτική κοινωνία.

Οι υπόλοιποι Πολίτες μετά τον λιθοβολισμό κοιμήθηκαν πλέον ήσυχοι αππαλαγμένοι από την ασσύμετρη απειλή του βρωμιάρη συμπολίτη τους.

αθεόφοβος είπε...

Μήπως αυτά γινόντουσαν σε αυτή την χώρα που την έλεγαν Κωλλάδα;
http://atheofobos.blogspot.com/2008/08/blog-post_22.html

aeritzis είπε...

Άλλος επιστημονικός όρος:
S.B.D. (Secret But Deadly)!!