10 Ιουλ 2008

ΔΙΑΠΙΣΤΩΜέΝΑ Κ ΕΞΑΚΡΙΒΩΜέΝΑ ΜΑΥΡΟΓάΤΕΙΑ ΑΝώΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚά: ΤΟ ΑΞίΩΜΑ ΤΗΣ ΔύΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΩΝήΣ

.

F = Φ χ Δ

" Όσο πιό πολύ φωνάζεις (Φ), κι όσο πιό πολλή δύναμη έχεις (Δ),
τόσο πιό πολύ είς-ακούγεσαι (F)"

Παρατηρήσεις:

1. Ο συντελεστής " δίκαιο (δ)" δεν εμφανίζεται σε αυτήν την συνάρτηση. Άσε που γράφεται και με μικρό δ, σε αντίθεση με τη Δύναμη.

2. Όταν η Δύναμη (Δ) τείνει προς το άπειρο, οι φωνές (Φ) τείνουν προς το μηδέν (δεν είναι αναγκαίες για την επίτευξη του στόχου)

3. Όταν η Δύναμη (Δ) τείνει προς το μηδέν, οι φωνές (Φ) τείνουν προς το άπειρο {άρα μόνο οι ανίσχυροι φωνάζουν πάρα πολύ, άσε που συνήθως έχουν και δίκιο (δ), οι άμοιροι, αλλά ποιός τους ακούει...}

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υποθέτω ότι η σωστή θέση του δ είναι στον παρανομαστή.
Οπότε η εξίσωση θα γίνει:
F=(ΦχΔ)/δ

Ουσιαστικά η μεταβλητή δ αποδυναμώνει το αποτέλεσμα της εξίσωσης.
Νομίζω ωστόσο ότι λείπει και ο παράγοντας Βλακεία(Β-κεφαλαίο-)
Ετσι η εξίσωση μπορεί να διαμορφωθεί ως εξής:
F/Β=(ΦχΔ)/δ

Αλλά πάλι τι ξέρω εγώ;
Σάμπως σπούδασα μαθηματικα?
Μπα! Ουτε στον ύπνο μου!

Sissi Soko είπε...

Πολύ σοφό.
Αυτοί που φωνάζουν στις διαδηλώσεις...;
Αν και δεν το ποιάζω όλο, κάτι σπινθήρισε στο μυ΄λό μου.
Το F τι σημαίνει;

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα γλυκούλι Γατάκι μας...! (δεν ξέρω γιατί αλλά μου χει κολλήσει να σε λέω ΄γατάκι'...)καλά θα μου περάσει ειν από τη ζέστη μη δίνεις σημασία!!λόλ! μαθημαματικές αναλύσεις γατακίου με 40 βαθμούς θερμοκρασία υπό σκιάν;;;;;χααααααχαχχαχχα!ωραίο το μάθημα μαθηματικών συμπαθέστατο και γλυκούλι γατάκι μας!το γατάκι μας φόρεσε τα γυαλάκια του και πήρε το ξυλάκι του ή χάρακα και το
ανάλογο υφάκι (καθηγητού)ίσως;;;και
μας κάνει μάθημα μαθηματικών στον πίνακα!χαχχαχχαχχχχααχα!μου φαίνεται χρειάζονται μερικές ξυλειές στα χέρια ορισμένων από αυτούς τους κυρίους που τα έχουν (τα..χέρια καλέ!)σα του τυραμόλα και τα απλώνουν όπου δήποτε ή μάλλον εκεί που ΔΕΝ επιτρέπεται και αρπάζουν διάφορα που δεν επιτρέπεται!μη λέμε ονόματα τώρα όλοι λίγο-πολύ ξέρουμε ποιοί είναι αυτοί οι 'ορισμένοι'...!λοιπόν γιανά σοβαρευτώ και λίγο τώρα..ναί έχεις δίκιο καλό μας γατάκι...και απόλυτο θα λεγα..οι δικαστές λένε ότι ποτέ ΜΗΝ πιστέυεις κάποιον που φωνάζει και ορύεται ότι είναι αθώος για κάτι και ότι ΔΕΝ το έχει κάνει αυτός...μπορεί να αποδειχθεί τελικά ότι αυτός είναι ο πιό ένοχος από όλους τους άλλους για αυτό το 'κάτι'(ότι δήποτε και αν είναι αυτό,φόνος,απάτη,κλεψιά κλπ,κλπ)...έχω άδικο;;;..φιλάκια καλοκαιρινά,ηλιόλουστα,Αθανασία.

δ.σ είπε...

Μαύρος Γάτος.
Συγνώμη για το άσχετο σχόλιο..
Ετούτο δώ το πλασματάκι, έγινε την περασμενη βδομάδα το νέο μέλος της οικογένειας..
Ειναι τελείως ολόμαυρος ακόμα και τα.. μουστάκια του..
Μήπως τώρα γίναμε και συγγενείς;;
Το όνομά του είναι Πίτσος..