7 Ιουλ 2008

ΔέΝ ΠΡΟΛΑΒΑίΝΟΥΜΕ...

Κάποιος είπε, "υπάρχουν πάρα πολλά καλά βιβλία, αλλά δεν προλαβαίνουμε να τα διαβάσουμε όλα, γι αυτό πρέπει να διαβάζουμε μόνο εξαιρετικά βιβλία".
Να το επεκτείνω στους ανθρώπους; δεν προλαβαίνουμε να σχετιστούμε και να κάνουμε παρέα με όλους τους σχετικά καλούς και σχετικά ενδιαφέροντες ανθρώπους, γι αυτό και πρέπει να κάνουμε παρέα μόνο με εξαιρετικούς ανθρώπους.
Δεν συμφωνείτε;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Γατάκι....δίκιο έχεις και απόλυτο θα λεγα!...πολύ δίκιο..μ αρέσει όταν το φιλοσοφείς!σε γλυκαίνει πολύ αυτό!...πολύ σοφό αυτό που λες....αλλά πολύ σοφό όμως...όμως...μιά ερώτηση-γιατί ενώ προσπαθούμε,προσπαθούμε,προσπαθούμενα βάζουμε μόνο εξαιρετικούς,καλούς,σωστούς ανθρώπους στη ζωή μας πάντα πέφτουμε πάνω σε μ......άκες,ανισσόροπους,ηλιθίους, ζώα,τρελλούς,ανώμαλους,διεστραμμένους,σάπιους,κάφρους κλπ,κλπ,;;;ΓΙΑΤΙ άραγε;;;;(όποιος μπορεί ας μου απαντήσει σε αυτό).. με τρώει η περιέργεια χρόοοονια ολόκληρα τώρα και απάντηση δε βρίσκω! καμιά....πάντως έχεις απόλυτο δίκιο...φιλάκια,Αθανασία.

An-Lu είπε...

Σωστό μου ακούγεται, αν και οι "εξαιρετικοί" εΙναι δυσεύρετοι ;-)

Sylana-esther είπε...

Καλημέρα..μάλλον έτσι είναι αλλά ποιός κρίνει ποιά τα αξιόλογα βιβλία και ποιοί οι αξιόλογοι άνθρωποι..καμιά φορά μιλάνε μέσα μας και αυτά που δεν περιμένουμε...

brexians είπε...

η οποια κριτικη ειναι υποκειμενικη
αντικειμενικη ειναι η πορεια πορεια που διαγραφει ο καθενας και η μυθοπλασια/υποβαθρο σε ενα βιβλιο..

ολα εχουν να κανουν με την καθαροτητα ψυχης/λογου σκεψης και γραφης...

αυτα
καληβδομαδα
φελιξ ουρβανους νιγερ

Μαύρος Γάτος είπε...

Καλή βδομάδα φίλοι! Όσο το σκεφτόμουν μετά που το έγραψα, αναρωτιόμουν μήπως ήταν πολύ τσιγγούνικη σκέψη. Αλλά τελικά όχι. Είναι αλήθεια ότι δεν προλαβαίνουμε να τα βγάλουμε πέρα με σκάρτους ανθρώπους. Απλά δεν γίνεται. Και δυστυχώς αυτός είναι ο κανόνας, να ξοδευόμαστε με τους ανάξιους, είτε εξαιτίας δεσμών αίματος, είτε για άλλους λόγους, και να περνάει η ζωή μας μέσα στη δυστυχία. Είναι λάθος.
Τώρα, ποιοί είναι οι κακοί; πάντως όχι εκείνοι που είναι στη φυλακή...
Καλό βράδυ