6 Απρ 2008

Η ΚΥΡΙΑΚΉ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕίΑΣ (ε' των Νηστειών, Των εν Περσίδι 120 αγίων Μαρτύρων (†344-347). Ευτυχίου (1) πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως (†582). Οσιομάρτυρος

Των εν Περσίδι 120 αγίων Μαρτύρων (†344-347). Ευτυχίου πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως (†582). Οσιομάρτυρος Γενναδίου, του νέου (†1818). Νεομαρτύρων Γεωργίου, Εμμανουήλ, Λάμπρου, Μιχαήλ, Θεοδώρου και Γεωργίου, των εκ Σαμοθράκης και εν Μάκρη (Αλεξανδρουπόλεως) αθλησάντων (†1835). Οσίων Γρηγορίου του Σιναίτου, Γρηγορίου του εν Άθω και Πλατωνίδος.

Εκ του dailynietzsche.blogspot.com το ανάγνωσμα:

"Η έλευση του Θεού των χριστιανών, του μέγιστου ως τότε Θεού, συνοδεύτηκε από το μέγιστο αίσθημα χρέους ενοχής στη Γη. Αν υποθέσουμε ότι έχουμε ήδη μπει στην αντίστροφη πορεία, δεν είναι απίθανο παράλληλα με την αναμφισβήτητη υποχώρηση της πίστης στον χριστιανικό Θεό να υπάρξει και μια μεγάλη υποχώρηση στο αίσθημα ενοχής της ανθρωπότητας. Σίγουρα δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει την προοπτική η ολική και οριστική νίκη της αθεΐας να ελευθερώσει την ανθρωπότητα απ' όλο αυτό το αίσθημα ενοχής από την πηγή του, από την πρωταρχική του αιτία.. Η αθεΐα και ένα είδος νέας αθωότητας πάνε μαζί".
Φρειδερίκος Νίτσε, "Η γενεαλογία της ηθικής"

7 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

ευλογισον!!!!

Sissi Soko είπε...

Θέλω να κάνω έρωτα με τον Θεό.

patsiouri είπε...

Τώρα πλέον η πορνεία γιορτάζει 365 μέρες το χρόνο!

brexians είπε...

αρα σημερα γιορταζουν οι bloggers!!

Μιλτιάδης Θαλασσινός (Μαύρος Γάτος) είπε...

Καλησπέρα συν-πόρνο-φίλοι μου!

Σ;-)

Pan είπε...

Καλησπέρα.

Παρακαλώ κατατάξτε και εμένα στην χορεία των πόρνων.

Ευχαριστώ.

Άθεος είπε...

Ευφυέστατος μου φαίνεσαι και γι’ αυτό κέρδισες γρήγορα μια θέση στο blog μου
«Η αθεϊα είναι Αρετή» ή έχεις αντίρρηση…