6 Φεβ 2008

ΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟ ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕ ΦΟΒΗΘΗΚΕ; ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ Ο ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ποιός ΔΕΝ φοβάται το Μεγάλο Κακό Λύκο;


Σίγουρα, ΌΧΙ ο Λάκης. Σαν χεσμένος ήτανε χτες. Πού είναι ο Λάκης που ξέραμε, με το μπρίο, με το παιχνιδιάρικο το μάτι, με τον τσαμπουκά και τη μαγκιά του αδέσμευτου κριτή (και συχνά τού λαϊκιστή και του όχι αντικειμενικού κριτή, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία) .

Αντ' αυτού είδαμε χτες μια θλιβερή σκιά του εαυτού του, έναν άνθρωπο με την ουρά υπό τα σκέλη. Επίσης, σε αντίθεση με όλα τα ως τώρα Αλ Τσαντίρια, ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ "ΕΠΩΝΥΜΟΣ". Σού λέει ο άλλος, καλός ο χαβαλές και η τζάμπα αυτοπροβολή, αλλά τώρα χόντρυνε το πράγμα, άστο καλύτερα, μη φάμε και καμμιά αδέσποτη σφαίρα.

Κάθε απορία σχετική με την αιφνίδια αυτή μεταστροφή του Λάκη λύθηκε, μόλις έδειξε τον Μάκη. Τί γκραν γκινιόλ θρίλερ ήταν αυτό; Ο Δημοσιογράφος κοίταξε την κάμερα κατάματα, με το πιό δολοφονικό του βλέμμα, και είπε "Θα το τραβήξω ως το τέλος, γιατί κάποιοι (ο Λάκης) νόμισαν ότι μπορούν (άκουσον άκουσον) να λένε δημόσια ό,τι θέλουν". Και μόνο τη φάτσα του να έβλεπες εκείνη τη στιγμή, σου κοβόταν η χολή - όχι και να ήσουν ο άμεσα ενδιαφερόμενος.

Κι επειδή τα πράγματα ποτέ δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται, να θυμίσω σε όσους δεν το παρατήρησαν, δηλαδή σε όλους, ότι εδώ και δύο Κυριακές, από τότε που ο Λάκης την έπεσε στο Μάκη, το Πρώτο Θέμα κυκλοφορεί με DVD του Ζαχόπουλου σόρυ, του Λαζόπουλου. ΕΠΊ ΔΎΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ.

Ε ρε γλέντια....


9 σχόλια:

patsiouri είπε...

Μα ποιόν δουλεύουν και οι δύο! Πήγα Πανούση, έριξε ένα φτυάρι στο Λαζο άλλο πράγμα1

P.I. President είπε...

Και ο Πολλά βαρύς Μακης νομίζω είναι καιρός να αράξει στα κιλά του επίσης. Το καλαμοκαβάλημα στην Ελλάδα είναι ομαδικό, η τηλεόραση και η δημοσιότητα όλους τους έβλαψε.
Ας αφήσει τις μεγαλοστομίες, τους θεατρινισμούς και τους λεονταρισμούς, διότι-δεν ξέρω αν το αντελήφθη- κατάντησε πλέον γραφικός και γελοίος.
Μας κούρασε, πως το λένε πιο απλά..
Είναι επι τέλους βαρετό, επί ημέρες τώρα να ανοίγεις το χαζοκούτι και να βλέπεις την ασχημόφατσά του φάτσα κάρτα, να λέει τα ίδια και τα ίδια...εγώ ο τίμιος κι όλοι οι άλλοι οι άτιμοι κι ανέντιμοι...έλεος...
Ευχαριστώ για το χώρο.

Ανώνυμος είπε...

Γειάσου Μίλτο μας...ωραία τα λες εσύ...κι εγώ το είδα για λίγο χτές αλλά δε μ άρεσε καθόλου..(όχι ότι μου αρέσει ο Λάκης)...μάλλον το αντίθετο θα λεγα...πάντως μου φάνηκε πολύ χαμηλότερης ποιότητας από τα προηγούμενά του...σάνα 'ξέπεσε'κάπως....έτσι έχω εγώ την εντύπωση...ναί έχεις δίκιο κι εμένα έτσι μου φάνηκε σαν φοβισμένος λαγός;;;κάπως...;;;που τρέμει μήπως τον πιάσουν;;σα φοβισμένο ποντίκι;; κάπως έτσι...αλλά γιατί να φοβάται τόσο πολύ ο Λάκης;;;δε καταλαβαίνω τι έχει να φοβηθεί ο Λάκης;;,Αθανασία.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου δε μετρά ως επώνυμος στο κοινό του .Λακ? Εμένα πάντως χεσμένος δε μου φάνηκε από τους παλληκαρισμούς του .Μακ

Μιλτιάδης Θαλασσινός (Μαύρος Γάτος) είπε...

Ήταν εκεί ο Γιωργάκης;;; Δεν το είδα από την αρχή, και δεν το πρόσεξα, εκτός αν κάνεις πλάκα. Είσαι σίγουρος;;;; Γιατί να κάνει μια τέτοια κίνηση όταν η θέση του είναι ήδη τόσο δύσκολη;

Αθανασία μου, όλο και κάτι θα έχει αν φοβηθεί...

Κύριε Πρόεδρε, καλώς ήλθατε! Γραφικός ή γελοίος, κοίτα πόσες επώνυμες (και υψηλά ιστάμενες) γλάστρες μαζεύει σε κάθε του εκπομπή, βουλευτές, πολιτικούς, επιστήμονες, καλλιτέχνες... Και πώς κάνουν μετά κωλοτούμπες όσοι τολμήσουν να μιλήσουν εναντίον Του..

Πατσιουράκι μου, άλλος από κει κι ο Τζιμάκος! Κατά καιρούς η κριτική και η σάτιρά του είναι πολύ εύστοχες, αλλά δεν έχει όρια, κι αυτό δεν μού αρέσει. Τον έχω δει live και τρόμαξε το μάτι μου...

Μιλτιάδης Θαλασσινός (Μαύρος Γάτος) είπε...

Τελικά ήταν όντως εκεί ο Γιωργάκης, ο άλλος όμως, ο ετεροθαλής του Ανδρέα- ρε παιδιά, νόμιζα ότι είχε πεθάνει!

Rodia είπε...

Η τεταρτη εξουσια εχει παρει αμπαριζα και θεριζει λεμε...
Ο Μακης, ως γνησιος εκπροσωπος της, τρωει τα λυσσιακα του που δεν ειναι (ακομα) ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ.
Υπερανω Προεδρου, Αρχιεπισκοπου, Πρωθυπουργου. Το Λακη θα χαμπαριασει;
..οσο για τους "επωνυμους".. εμεις τους εχουμε κανει, εμεις τους νομιζουμε ετσι.. Πιο ανωνυμοι κι απο τον κυρ Γιαννη τον περιπτερα ειναι..
(Μ.Χ.)
Ας σημειωσουμε κατι με την ευκαιρια: οτι και ο μεγας Λακης θελει απο καπου να κρατιεται -εκτος απο το ευρυ (και ανωνυμο) κοινο. Θελει απτη αποδοχη. Θεμιτον λεω... ετσι δεν ειναι; Σε μια ενδεχομενη δικη ποιος θα τον στηριξει; Εσυ και'γω; η κυρα Μαρια η γειτονισσα; Και οι δικαστες ανθρωποι ειναι και ενα γκλαμουρο το θελουν.

Μαύρος Γάτος είπε...

Τού Μάκη του πολλά βαρύ
μην τού μιλάς για ντιβιντί
γιατί δεν θέλει και πολύ
να σού γαμήσει τη ζωή

skoinovatis είπε...

Γατούλη τι λόγια είναι αυτά;
Να σου διορίσει τη ζωή
μάλλον εννοείς...;))