19 Ιαν 2008

ΜΑΥΡΟΣ ΓΑΤΟΣ, "ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΡΟΙΣΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚ" - ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ: Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ "ΑΝΤΕ ΔΙΟΡΙΣΟΥ" ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

.

Παναπεί, κάθε φορά που θα χρησιμοποιείτε την έκφραση "ΑΝΤΕ ΔΙΟΡΙΣΟΥ" (ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ) από εδώ κι εμπρός, θα μού καταβάλλετε ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, που τα έχω καθορίσει σε περίπου εννιά λεπτά του Ευρώ ανά χρήση. Τυχόν επανάληψη, ακόμα και στην ίδια πρόταση, χρεώνεται κανονικά. Σάς φαίνονται λίγα τα εννιά λεπτάκια; Αν λογαριάσεις πόσα εκατομμύρια φορές χρησιμοποιείται η έκφραση αυτή ανά την Ελλάδα καθημερινά, υπολογίζω σε μερικές μέρες το αργότερο να έχω γίνει ο πρώτος Μαύρος Γάτος ΕΚΙΜ (Έλληνας Κροίσος Ιδιοκτήτης Μπλογκ).

Τα εμβάσματα παρακαλώ να τα στέλνετε στην γνωστή τράπεζά μου στην Ελβετία. Τον αριθμό λογαριασμού θα τον μάθετε σύντομα από τον Νάκη Γαρυφαλλόπουλο.



ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ "ΑΝΤΕ ΔΙΟΡΙΣΟΥ":

Όπως προκύπτει αδιαμφισβήτητα από αυτήν την αναζήτηση στο Google, ΤΟ ΜΌΝΟ ΣΗΜΕΊΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΙΣΤΟΥ που όπυ αναφέρεται η έκφραση ΑΝΤΕ ΔΙΟΡΙΣΟΥ έως και τώρα είναι ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ, ακλόνητη απόδειξη του ότι την έκφραση την εμπνεύστηκα εγώ.

Όχι που δεν θα την κατοχύρωνα. Εδώ κατοχύρωσε ο Πρέζας TV τις φωτογραφίες του Ζαχόπουλου και της Διορισμένης που σκάναρε από την ερίτιμη, έγκριτη και σοβαρή εφημερίδα "Το Πρώτο Θέμα" (και μετά τις αναδημοσίευσε με το λογότυπό του...)


ΥΓ (προς εκλεκτούς σύνερ-γάτες ;)

Πατσιουράκι μου, εσένα θα σού δώσω ποσοστά... Το σωστό σωστό, εσύ έριξες την ιδέα για το "Διόρισέ με!" Μιλάμε για brainstorming, όχι αστεία...

Σ;-))))



5 σχόλια:

Yellow Kid είπε...

Ψιψιψι!

Ωρα για μπλογκοπαίχνιδο, Μαυρε Γατε!

Rodia είπε...

Να πω τωρα οτι λειπει ενα "και"..?
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΟΥ ΡΕ! :-)))

sylfaen είπε...

"ίσα μωρή διορισμένη"

έχω να πω.

Surrealist είπε...

Λοιπόν κύριε (Μαύρε)Γάτε (αυτό μάλλον είναι το επώνυμο) για να μη το πω - και εννιά λεπτά ανα χρήση χρεωθώ - να πω η γενναιόδωρη :
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ...
που δεν είναι πνευματικά κατοχυρωμένο...

Υ.Σ. κάτι δεν θα τον έχω τον Los

Λος καλημέρα σας!

Surrealist είπε...

ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ :}}}
το ποστ ΥΠΕΡΟΧΟ, γατίσια έξυπνο!!