24 Δεκ 2007

ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑΣ ΣΤΗΝ ΠΆΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΉΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΌΤΗΤΑΣ

Του ανταποκριτή μας


Καλήν ημέραν Άρχοντες, κι αν είναι ορισμός σας
Χριστού τη θεία γέννηση να πω στ' Αρχοντικό σας

Σε μιάν εντυπωσιακή πανελλαδική επιχείρηση της Αστυνομίας, χιλιάδες αδέσποτα παιδιά όλων των ηλικιών συνελήφθησαν σήμερα το πρωί επ' αυτοφόρω να ζητιανεύουν. Η επιχείρηση, που σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πραγματοποιήθηκε κατά παραγγελία του ίδιου του ευαίσθητου κοινωνικά Πρωθυπουργού μας, έφερε το κωδικό όνομα "Ρεμύ", σχεδιάστηκε πολύ προσεκτικά, κι εκτελέστηκε με απόλυτη ακρίβεια.

Χριστός γεννάται σήμερα, εν Βηθλεέμ τη πόλη
οι ουρανοί αγάλλονται, χαίρει η φύσις όλη

Ειδήμονες του Star Channel, τού Alter, αλλά και τού Alpha και τού Antenna, εκτιμούν ότι η απόλυτη επιτυχία με την οποία στέφθηκε η "Επιχείρηση Ρεμύ" θα μάς απαλλάξει επιτέλους απ' όλα αυτά τα ενοχλητικά μυξιάρικα με τα χαρτομάντηλα και με τα παραπονεμένα μάτια, που δεν σού επιτρέπουν ν' απολαύσεις τον καφέ σου, το γεύμα σου, τα ψώνια σου, την ησυχία σου, βρε αδερφέ.

εν τω σπηλαίω τίκτεται, εν φάτνη των αλόγων
ο Βασιλεύς των Ουρανών, και Ποιητής των Όλων

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι κάποια από τα αδέσποτα παράσιτα προσπάθησαν να ψελλίσουν κάποιες γελοίες δικαιολογίες, ότι έψελναν λέει δήθεν κάτι που περιέγραψαν ως "κάλιαντρα" ή "κόλοντα". Μερικά δαιμονισμένα μάλιστα πρόβαλαν και αντίσταση, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν έξι αστυνομικοί από νυχιές και δαγκωματιές.

εκ της Περσίας έρχονται τρεις Μάγοι με τα Δώρα
άστρο λαμπρό τους οδηγεί, χωρίς να λείψει ώρα

Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ από τα αδέσποτα που οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να πυροβολήσουν, δεκαεφτά ψόφησαν και αλλά τριανταπέντε νοσηλεύονται στα κατά τόπους κτηνιατρεία.

σ' αυτό το σπίτι πού' ρθαμε, πέτρα να μη ραγίσει
κι ο νοικοκύρης του σπιτιού, χίλια χρόνια να ζήσει

Μετά το τέλος της επιχείρησης όλα τα αδέσποτα παιδιά οδηγήθηκαν σε προδιαμορφωμένους χώρους με ειδικά κλουβιά, που είχαν προετοιμαστεί με μεγάλη ανθρωπιά και φροντίδα ειδικά γι' αυτά, με φρέσκο νερό και άφθονα friskies για όλα τους, προσφορά της φιλεύσπλαγχνης Εκκλησίας της Ελλάδος, χρονιάρες μέρες που είναι. Εκεί τα παιδιά θα εκτίθενται στο ζωόφιλο κοινό για έναν ολόκληρο μήνα. Μετά το διάστημα αυτό τα τυχόν αζήτητα θα θανατωθούν, με ανθρωπιστικές φυσικά μεθόδους, όπως προβλέπει ο Νόμος.

και τού Χρόνου...
.

6 σχόλια:

Dr_MAD είπε...

Ο τρελός γιατρός έχει το δώρο σου έτοιμο! Ανήμερα Χριστουγέννων μπορείς να περάσεις από το μέρος μου να σου υποδείξω τον τρόπο παραλαβής ;-)

Χρόνια Πολλά με Υγεία και Πείσμα για όσα γουστάρουμε. Όλα τα άλλα είναι στο χέρι μας. Κι αφήστε το 2008 να χτυπιέται πως είναι δίσεκτο...

Καλά Χριστούγενααα
Χικ!
Χοχοχο ήθελα να πω

skoinovatis είπε...

Kαλά χριστούγεννα γάτε,
καλές γιορτές...και καλά κρασσαααά...Τα λέμε φίλε...

YO!Reeka's είπε...

τεμέτερον. υείας και χαιρετίας
χρόνε πολλά :)

Μαύρος Γάτος είπε...

Καλημέρα και χρόνια πολλά!
Τρελλογιατρέ μου έρχομαι τρέχοντας αλλά dsl δεν έχω... Την Πέμπτη
φίλε μου σκηνοβάτη, τεμέτερον Γιώρικα, και λοιποί φίλοι: τις καλύτερες ευχές μου, υγεία, αγάπη, φως.

μαριάννα είπε...

Χρόνια πολλά γατάκι μου αγαπημένο! Να περνάς υπέροχα!

Φιλιά πολλά πολλά!!!

Swell είπε...

Χρόνια πολλά και πάντα καλά!Διαβάστε και γι' αυτά

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ