28 Νοε 2007

ΚΑΦΕΛΛΟΙ (ΚΑ.ΦΡΟΙ ΕΛΛ.ΗΝΑΡΑΔΕΣ ΟΔΗΓ.ΟΙ): ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΡ-ΓΑΤΕΣ

.

Οι πόλεις μας είναι αβίωτες. Εμείς οι ίδιοι τις κάνουμε αβίωτες. Ο Κάφρος Ελληναράς Οδηγός μπορεί να είμαι εγώ, μπορεί να είσαι εσύ. Αν είσαι όντως εσύ, και κάποιος σού δείξει τον εαυτό σου στον καθρέφτη, μπορεί να διορθωθείς.

Μού ανέβαινε η πίεση κάθε φορά που τους έβλεπα να παρκάρουν οπουδήποτε, χωρίς να σέβονται απολύτως τίποτε. Πριν από μερικούς μήνες βρήκα διέξοδο: άρχισα να φωτογράφιζω τα αυτοκίνητα των Κάφρων που εμπόδιζαν το πέρασμα και με ανάγκαζαν να κατέβω στη μέση του δρόμου ή να κάνω κύκλους για να περάσω, και να τα δημοσιεύω στο blog των Κάφελλων.

Από καιρό όμως το blog των Κάφελλων είναι ανενεργό. Ο λόγος είναι ότι κουράστηκα. Δεν αντέχω άλλο ούτε να κολλάω αυτοκόλλητα, όπως τα ξαδέρφια μου οι Πάνθηρες, ούτε να τσακώνομαι, ούτε τίποτα. Θέλω μόνο να σπάω παρμπρίζ και να κλωτσάω λαμαρίνες. Φυσικά και ΔΕΝ το κάνω, αλλά ούτε και να τους μαλώνω (ζωντανά ή διαδικτυακά) έχω πιά το κουράγιο…

Πολλοί από εσάς δείξατε μεγάλη προθυμία να βοηθήσετε, και μού στείλατε φωτογραφικό υλικό το οποίο χρησιμοποίησα. Άλλοι μού στείλατε υλικό αλλά δεν το προώθησα, είτε λόγω έλλειψης χρόνου, είτε λόγω της κούρασης που σάς είπα. Για να μην σβήσει όμως η προσπάθεια έτσι άδοξα, καλώ όποιον ενδιαφέρεται να γίνει μέλος του blog των Κάφελλων, ώστε να μπορεί να δημοσιεύει μόνος του τις φωτογραφίες του ή ό,τι άλλο θέλει.

Στείλτε μου ένα email και θα σάς στείλω την πρόσκληση! Και κάποια στιγμή σίγουρα θα ξαναπάρω μπρος κι εγώ.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Μαύρος Γάτος
miltiadis_s at yahoo.gr

ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΟ BLOG: Εννοείται πως θα μπορείς να ανεβάζεις ό,τι θέλεις, αλλά θα ήθελα να δημοσιεύεις μόνο ακραίες περιπτώσεις, όχι τον καθένα που διπλοπαρκάρει... γιατί σε αυτήν την χώρα αν ασχολούμαστε με τον κάθε διπλοπαρκαρισμένο θα χάσει το blog το νόημά του, αφού οι περισσότεροι θα πουν (ίσως με κάποιο δίκιο) "τώρα τί τον πείραξε αυτός;), και θα ξεφύγουν τα ζώα που μπλοκάρουν τα πεζοδρόμια, τις διαβάσεις, τις ράμπες των ανάπηρων, κλπ κλπ...

Σχετκά με το αν θα φαίνονται οι πινακίδες: εννοείται πως θα φαίνονται (όταν αυτό είναι δυνατόν)! Αλλιώς τί νόημα θα είχε; Και όχι μόνο θα φαίνονται οι πινακίδες στη φωτογραφία, αλλά μπορείς να τις βάζεις και στον τίτλο του άρθρου, μαζί με το μέρος όπου τραβήχτηκε η φωτογραφία. Όχι, ΔΕΝ είναι προσωπικό δεδομένο, οι λαμαρίνες ΔΕΝ έχουν προσωπικά δεδομένα, προσωπικά δεδομένα έχουν οι άνθρωποι. Και ανθρώπους δεν θα δημοσιεύουμε, οκ?

Αυτά, πολύ συνοπτικά. Και κάτι ακόμα: για να γίνεις μέλος πρέπει να ξέρεις κάποια πράγματα από blogging (ή να έχεις διάθεση να μάθεις), και να έχεις profile στον Blogger. Αν όχι πρέπει ν' ανοίξεις έναν λογαριασμό στον blogger (www.blogger.com) και να μού στείλεις το ψευδώνυμό σου.
.

5 σχόλια:

An-Lu είπε...

Count me in!

Δινονόη είπε...

Ειμαστε ΕΛ φιλε μου, μην το ψαχνεις

elafini είπε...

Γατούλη στείλε μου μια πρόσκληση... (έχω ήδη καποιες έτοιμες)...το θέμα όμως είναι να φαίνεται και η πινακίδα ε?

φιλιά
ελαφίνι-ελαφάκι

Μαύρος Γάτος είπε...

Γοργονίτσα μου, Λαφίνι-Λαφάκι μου, με μεγάλη μου χαρά!

Παράλογο, μήπως αν τους στέλναμε όλους τους Καφελλους πακέτο στην Ανδρομέδα;
Σ;))))

(θα μού πεις, θα ερήμωνε η χώρα-)

Μαύρος Γάτος είπε...

Ελαφάκι μου, δεν πειράζει και αν δεν φαίνεται η πινακίδα! Αρκεί να φαίνεται η καφρίλα...