2 Νοε 2007

ΖΟΡΙΚΟΣ ΚΡΕΜΑΝΤΑΛΑΣ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ


Τρομερό ενδιαφέρον παρουσιάζει η αντιπαράθεση των τριών υποψηφίων για το Στέμμα. Το τί γίνεται δεν λέγεται, αλλά και το τί λέγεται, ΔΕΝ γίνεται. Τί συμφέροντα, τί ανικανότητες, τί γκρίζα πόθεν έσχες, κι αυτοί οι άνθρωποι θέλουν μια μέρα να μάς ξανακυβερνήσουν.

Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ, αφού είδε ότι δεν τον παίρνει το ονοματεπώνυμο Ιούδας Μακιαβέλλι-Αϊνστάιν, το γύρισε σε Χριστός. "Ου γαρ οίδασι τί ποιούσι", δήλωσε, ο απίστευτος.

Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ είπε καλά το ποιηματάκι με τα σκοτεινά και άθλια συμφέροντα που θέλουν να τον ρίξουν, κι έπεισε καναδυό Οπαδούς του, κυρίως τη Μαμά του. Επίσης υποσχέθηκε ότι μετάνιωσε που ήταν ανίκανο παιδάκι αλλά τώρα άλλαξε και θα βάλει τα ρούχα του αλλιώς, opos Manolios.

Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ με δάκρυα στα μάτια ονειρεύεται τη στιγμή που θα γίνει Αρχηγός και θα εκπηρώσει το ΧΡΕΟΣ- Τάμα του, να φτιάξει στο κέντρο της καταπράσινης Αθήνας μας έναν νέο σούπερ-τζάμπο-τούρμπο Καθεδρικό Ναό. Αμέσως δε μόλις νικήσει, το Κίνημα θα μετονομαστεί σε ΛΆΟΣ (Λαϊκός Ορθόδοξος Σοσιαλισμός, με τον τόνο στο "Α", για να ξεχωρίζει).
Ο Σύντροφος με το Χρέος έχει επίσης στα σκαριά έναν νέο καταπληκτικό εκλογικό νόμο, ακόμα καλύτερο από τον τελευταίο που Δημιούργησε για μας, ακόμα πιό ΑΠΟΛΥΤΗΣ αναλογικής: οι πρώτες δέκα έδρες θα μοιράζονται με ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ, ενώ οι υπόλοιπες 290 θα δίνονται σαν πριμ στο πρώτο κόμμα. Όριο για την είσοδο στη Βουλή θα είναι το 38,1%.

Όχι, παίζουμε. Σοσιαλισμός είναι αυτός, όχι αστεία.

Σκέψου όμως, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρασας μάυρε γάτε!.....έχω πεί και άλλη φορά (για το θέμα του ΠΑΣΟΚ)........πώς όλο αυτό (εννοώ αυτό που βλέπουμε τελευταία)...δεν μου αρέσει καθόλου....και ότι μου δίνει έντονη την εικόνα παρακμής και ξεπεσμού;; (να πώ εάν το θέλετε).....όλες αυτές οι διαμάχες,οι τσακωμοί,οι διενέξεις, αυτό όμως που με ενόχλησε πιό πολύ σε όλο-α αυτά λέω συχνά πως είναι το ότι όλα αυτά βγήκαν και πρός τα έξω....δημοσιοποιήθηκαν...και τα είδε και ο πολύς κόσμος΄,οι πολίτες......εσείς τί λέτε ήταν σωστό να γίνει αυτό;;;από τη μεριά των στελεχών του;;;ήταν σωστό που αυτά βγήκαν και πάραέξω και τα είδαν και οι πολίτες;;;....Εγώ λέω πως ΟΧΙ.....Με αγάπη.Ηλιαχτίδα.

η ψυχη μου το ξερει είπε...

Ποιοι από όλους;Γιατί προφανώς θα διασπαστούν...οπότε;

Μαύρος Γάτος είπε...

Ηλιαχτίδα μου, εγώ νομίζω ότι ήταν πάρα πολύ καλό που όλα ααυτά βγήγκαν προς τα έξω. Αντίθετα, δεν είναι καθόλου καλό που κανείς από τους συμπολίτες μας δεν έδωσε την παραμικρή σημασία, ο κυνισμός και η απάθεια αυτής της κοινωνίας δεν έχει προηγούμενο...

Ψυχή μου μπορεί και ναι, μπορεί και όχι, αλλά σίγουρα κάποια μέρα θα τους ξαναδεις συτην εξου΄σία, αργά ή γρήγορα. ¨Ετσι είναι το Σύστημα, και είναι πολύ γερά εδραιωμένο...