24 Οκτ 2007

ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ *ΝΕΟΥ* ΠΑΣΟΚ




Το παλιό ΠαΣΟΚ, σα να λέμε το Ιστορικό ΠαΣόκ, σα να λέμε ο Κατσιφάρας κι ο Αντρέας, ο Άκης και ο Μένιος, άλλαξε τα πάντα στη ζωή μας. Πέταξε έξω τις Βάσεις και τους Αμερικάνους, μάς έβγαλε από τα βρωμερά συνδικάτα του ιμπεριαλιστών καπιταλιστών του ΝΑΤΟ και της ΕΟΚ, έφερε την ισότητα των τριών φύλων, κατάργησε την κοινωνική αδικία, έδωσε σε όλους δωρεάν δημόσια υγεία και παιδεία υψηλοτάτου επιπέδου, έφτιαξε υποδομές, όπως τους αυτοκινητόδρομους στα Τέμπη και στο Μαλιακό, και το πιό σημαντικό απ' όλα, αποποινικοποίησε τη μοιχεία. Άσε που επιτέλους οι γυναίκες ΔΕΝ παίρνουν το επίθετο του συζύγου τους, ακόμα και να το θέλουν, παγκόσμια πρωτοπορία στην ισότητα των φύλων, μιλάμε.

Μετά ήρθε το ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ, σα να λέμε ο Κώστας Σή- Μύ Της. Με τον Κώστα πήγαμε ακόμα πιό μπροστά, ίνα πληρωθή το ρηθέν "είναι γάτα, είναι γάτα, ο κοντός με τη γραβάτα", κι ίνα μείνομεν απλήρωτοι όλοι οι υπόλοιποι: αποκτήσαμε ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ευχαριστώντας τους Αμερικάνους που δεν μάς άφησαν να τσακωθούμε με τους φίλους μας τους Τούρκους για κάτι ψωρονησάκια και για κάτι παλιοπετρέλαια. Άνοιξαν διάπλατα τα σύνορα και γεμίσαμε δούλους, Αλβανούς και Γεωργιανούς και Πακιστανούς και απ' όλες τις φυλές του Ισραήλ για να κάνουν τις βρωμοδουλειές ανασφάλιστοι και για ένα κομμάτι ψωμί, ώστε να μπορούμε εμείς να καθόοοοοομαστε. ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, και η ζωή μας έγινε πιό απλή, αφού τα πάντα έγιναν ΠΑΜΦΤΗΝΑ, σκέψου ότι για κάτι που πριν έδινες ΕΚΑΤΟ (παλιοδραχμές) τώρα δίνεις μόνο ΕΝΑ (ευρουλάκι).

Ήρθε η ώρα το ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ (βελτιωμένο, με μπλε και κόκκινους κόκκους), να μάς πάει ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ. Να τι περιομένουμε με αγωνία από Εσένα, Σύντροφε Αρχηγέ και Κομμαντάντε και Τσε, όποιος κι αν είσαι:

ΠΡΩΤΟΝ: Να καταργηθούν άμεσα τα χωριστά αποδυτήρια ανδρών-γυναικών στα γυμναστήρια. Δικαίωμα στο μάτι για όλους και για όλες, ΤΩΡΑ!

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Να καταργηθεί διά νόμου η χυλόπιτα. Αν μια Συντρόφισσα, Πασόκα ή μη, δεν γουστάρει κάποιον Σύντροφο, Πασόκο ή μη, να τού το λέει ευγενικά. Το ίδιο και στην αντίστροφη περίπτωση.

ΤΡΙΤΟΝ: Να πάψουν τα νόστιμα φαγητά να παχαίνουν, ώστε ο Κυρίαρχος Λαός να μπορεί να τρώει όσο θέλει χωρίς να παραμορφώνεται. Τί θα τρώει; Βλέπε "ΤΕΤΑΡΤΟΝ".

ΤΕΤΑΡΤΟΝ: ΝΑ απλοποιηθούν οι διαδικασίες για την ανάληψη χρημάτων από τις Τράπεζες. Να πηγαίνεις στην Τράπεζα, να τους λες "τόσα θέλω", και να τελειώνει η υπόθεση, χωρίς βιβλιάρια και νεοφιλελεύθερα χαζά. Τώρα που το καλοσκέφτομαι, αυτό μάλλον ήδη ισχύει.

ΑΣΤΑ ΛΑ ΒΙΚΤΟΡΙΑ, ΣΙΕΜΠΡΕ!
Σ;)

4 σχόλια:

η ψυχη μου το ξερει είπε...

Νομίζω ότι ζητάς πολύ λίγα!Το νέο ΠΑ.ΣΟ.Κ. ,να τα δώσει όλα προκειμένου να κερδίσει τις εντυπώσεις!Ζήτα κι άλλα μη φοβάσαι!!!

Ανώνυμος είπε...

5. Να ξαναφυτρώνουν τα δέντρα όταν καίγονται.

6. Να παραιτούνται αυτόματα όσοι φταίνε.

7. Να εξαφανιστούν οι ηλίθιοι από κάθε μορφής εξουσία.

Ζητάω πολλά;
...

ο δείμος του πολίτη είπε...

Βασικά, χωρίς στην κριτική σου να διαφωνώ, οφείλω να θυμίσω αυτό που τόνισε ο Πολύβιος: κανένας που ασχολείται με τα πολιτικά δεν είναι δυνατόν πάντα να τα κάνει όλα καλά ούτε είναι λογικό πάντα να κάνει λάθος.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Το σημερινό πασόκ ούτε αυτά δεν μπορεί να κάνει πλέον..χε χε..