29 Οκτ 2007

ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ


Σάββατο βράδυ, "Οι Πύλες του Ανεξήγητου": μια ακόμα εκπομπή τηλεοπτικής αποβλάκωσης, Χαρδαβέλειας σύλληψης, λογικής και IQ, απόντος αυτήν την φορά του ίδιου του (παμπόνηρου) Χαρδαβέλα. Θέμα: Οι "μυστικοί" ψεκασμοί στην ατμόσφαιρα. Μόλις έχει ακουστεί -τηλεφωνικά - η γνώμη του Μεγάλου Ειδήμονα επί των ψεκασμών και των αεροζόλ γενικώς, του Προφήτη Λιακόπουλου, δεν το άκουσα ολόκληρο αλλά σίγουρα θα έλεγε τα γνωστά του για ψεκασμούς με μυστικά όπλα κατά του αθώου πληθυσμού που γίνονται κατ' εντολήν των παγκόσμιων λαμόγιων Νεφιλίμ, από την μυστική υπόγεια κυβέρνηση της Λευκής Αδελφότητας που εδρεύει στην έρημο Τακλαμακάν κτλ...

Στη συνέχεια μιλά κάποιος συνταξιούχος "ανεφοδιαστής αεροπλάνων με καύσιμα". Ο άνθρωπος εξηγεί τους τύπους των καυσίμων των αεροσκαφών, με ποιόν ακριβώς τρόπο κρυσταλλώνονται τα καυσαέρια των αεροσκαφών και σχηματίζονται οι γραμμές στον ουρανό, και γιατί τις ημέρες με άπνοια οι γραμμές παραμένουν περισσότερο χρόνο ορατές, πριν διαλυθούν -προφανώς, επειδή δεν φυσάει! Τόσο απλό.

Αμέσως μετά τον λόγο παίρνει κάποιος δικηγόρος λέει, μορφωμένος άνθρωπος δηλαδή, που ασχολείται λέει χρόνια με την καταγραφή των "ψεκασμών" στην περιοχή της Βάρης-Βουλιαγμένης, περιοχές από τις οποίες όλως τυχαίως περνούν καμιά δεκαριά αεροδιάδρομοι προς το Ελ Βενιζέλος. Και τι έχει να πει ο υπερ-εγκέφαλος;;;; "ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ -ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ- ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΑΠΝΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΕΚΑΣΟΥΝ". Τι κι αν ο τεχνικός μόλις εξήγησε ότι εκείνες ακριβώς τις ημέρες τα ΙΧΝΗ των αεροσκαφών παραμένουν ορατά για περισσότερη ώρα πριν διαλυθούν... Απτόητος ο δικηγόρος παραθέτει με ύφος τα στοιχεία του, που γίνονται δεκτά χωρίς κανένα σχόλιο - κανείς δεν τού απαντά!!!!! Πλήρης αποδοχή και επιδοκιμασία των λεγομένων του!!!!

Δείτε παρακάτω απο πού ΑΚΡΙΒΩΣ ξεκίνησε όλη αυτή η τραγελαφική "ιστορία".



Η πρώτη αναφορά στα contrails ("χημικά ίχνη") έγινε σε μια Ομάδα Συζήτησης (discussion group) του Ίντερνετ. Ακολουθεί τμήμα του αυθεντικού σχετικού μηνύματος (email).

------------------------------------
From: Richard Finke
Sent: Wednesday, September 17, 1997 4:18 PM
To: BIOWAR-L@mail.sonic.net

Subject: [BIOWAR] LINES IN THE SKIES IDENTIFIED GENOCIDE ON A WHOLESALE LOT
LINES IN THE SKY ARE IDENTIFIED!! SAMPLES Are ANALYZED!!! The lab director of Aquatech Environmental (a.k.a. AquaTel), Marion, OH, ph., (707) 8872228, using samples taken from JP8 contaminated fields of Maryland and Pennsylvania, reported today (9/18/97) that ethylene dibromide, otherwise known as EDB, has been the contaminate in the fuel and water samples taken of submitted by farmers, pilots and tanker drivers. EDB is one of the most tightly controlled EPA substances and was banned in 1983 due to its carcinogenieity. EDB is a pesticide that apparently is being placed in the jet fuel and dispersed on a daily, almost nonstop basis in our skies. The lines filling our skies are not contrails. The lines are dispersed and may linger for hours, slowly filtering down to unsuspecting pests, and I guess we're the PESTS.
----------------------------------------------------------end

Το κείμενο αυτό δεν περιέχει κανένα αποτέλεσμα αναλύσεων, ούτε και ο συγγραφέας του ο Richard Finke παρέθεσε ποτέ κάποια αποτελέσματα ανάλυσεων, αντίθετα παραδέχτηκε ότι το όνομα του εργαστηρίου είναι παραποιημένο και το τηλέφωνο που παραθέτει δεν υπάρχει. Αυτή η ψευδής αναφορά κυκλοφόρησε ευρέως μέσω e-mail και ακόμα εμφανίζεται σε αρκετά website που προφανώς δεν έκαναν ποτέ τον κόπο να επαληθεύσουν τις πληροφορίες που (δεν) περιέχει.


Διαβάστε σχετικά: Those Mysterious Lines in the Sky

Aqua Tech Environmental Laboratories (ATEL) Inc
.

16 σχόλια:

cyrus είπε...

Είναι γνωστό πως η βλακεία είναι αήττητη.

Το καταθλιπτικό είναι ότι άνθρωποι που πιστεύουν βλακώδη πράγματα λένε το ίδιο: ότι η βλακεία είναι αήττητη.

Βρισκόμαστε σε περίεργους καιρούς, Μαυρόγατε -- στην Ελλάδα, τουλάχιστον.

Οι βλάκες αποκαλούν τους άλλους βλάκες.

Οι φασίστες αποκαλούν τους άλλους φασίστες.

Οι φανατικοί αποκαλούν τους άλλους φανατικούς.

Αρχίζουμε και μιλάμε newspeak, ή μου φαίνεται;

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Και να φανταστεις οτι ολοι οι συνεργατες του Χαρδαβελα,τον ειχαν προειδοποιησει για τη θεματολογια της εν λογο εκπομπης...

Υ.Γ Συντονισου στον imagine 89.7.
Το καλυτερο επικοινωνιακο ραδιοφωνο της Ελλαδας,εκπεμπει απο τη Θεσσαλονικη...

Ανώνυμος είπε...

ase file kammena ladia

eida kapio kommati ths ekpobhs kai
me epiasan ta gelia
me tis vlakies pou akouxontan gia
chemi-trails

egine kai kapiou idous "sizhthsh" gia
to harp
entometaksi einai oloi toso ilithioi
pou den patane mia dieuthinsh na doune http://www.haarp.alaska.edu/

otan pianonte me tis episthmes oi liakopouloi tetia apotelesmata exoume

An-Lu είπε...

Τα γκάου-μπίου συνεχίζουν απτόητα "ευχαριστούμε που μας συνοδέψατε στις Πύλες μας"!
Και που να δεις σε κανά μήνα που θα έχει θέμα για τα αισθήματα των φυτών!!!!
;-)

Μαύρος Γάτος είπε...

Γοργονίτσα μου, Κύρο Γρανάζη, Νίκο, Sl, καλό μας κουράγιο...

Φίλε μου Κύρο, νομίζω πως το φρούτο είναι σχετικά νέο στην Ελλάδα. Πατριδα του είναι σίγουρα οι ΗΠΑ, μόνο που εκεί όχι μόνο έχει κάνει πιά τον κύκλο του, αλλά υπάρχουν και σοβαρά αντερέισματα στην κοινωνία, ενώ εδώ όχι. ΚΙ έτσι βρίσκει ευκαιρία η κάθε Κοσμοσφαίρα να αλωνίζει...

Ομολογώ πως έχω μια προσωπική εμπάθεια απέναντι στην εκπομπή αυτή γιατί την παρακολουθούσαν ανελλιπώς τα τέως (ευτυχώς) πεθερικά μου, με IQ υπό του μηδενός.

Τϊ να πεις! Πού είσαι νίότη που λεγες πως θα γινόμουν άλλος, στην περίπτωση του Χαρδαβέλα ταιριάζει απόλυτα.

Niemandsrose είπε...

Στην αρχή δε μπορούσα να καταλάβω πώς ένα σοφό και ποιητοθρεμμένο γατόνι σαν εσένα μπορεί να ξοδεύει από τον χρόνο του για να αποδεικνύει το οφθαλμοφανές, i.e. πως πρόκειται για ανοησίες ολκής και κρααα-κρααα. Μετά όμως θυμήθηκα πως εσύ έχεις καβάτζα εφτά ζωές, οπότε μία μπορεί να καεί σαν πεντοχίλιαρο στην πίστα του χοντρΕΛ, εν είδει ξεφαντώματος. Χαλάλι. Εξάλλου, μέχρι κι ο δόκτωρ Φάουστ ένα κόλλημα με τα ανεξήγητα το έφαγε. Άμα αγαπάει ο άνθρωπος, όλα τα δικαιολογεί.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σας κύριε μάυρε γάτε! τί να λέμε τώρα τα αυτονόητα;;έχετε καθήσει το μεσημέρι (έως τις τρίς τέσσερις) μιλάω να δείτε τί σκουπίδια προβάλει η τηλεόραση;; μη το κάνετε καλύτερα...γιατί θα καταλήξετε (στη καλύτερη περίπτωση) με νευρικό κλονισμό.... αναρωτιέμαι μέχρι που θα φτάσει πιά αυτό το χάλι;;....πόσα πρόστιμα πρέπει να αρχίσει επιτέλους να μοιράζει το Ρ/Σ;; πόσες εκπομπές πρέπει να κοπούν εντελώς;;;πάαααααρα πολλές κατά τη γνώμη μου.....αυτό με λυπεί πάρα πολύ (για τον κύριο Χαρδαβέλα) μιλάω γιατί τον είχα σε κάποια υπόληψη και μου ήταν ιδιαίτερα συμπαθής.....και γιατί ξεκίνησε κάπως αλλιώς....(τη δημοσιογραφική του καριέρα) και τώρα το γύρισε στο εντελώς 'αλλιώς'....δεν ξέρω νιώθω ότι είχε πολύ περισσότερο επίπεδο σ αυτά που έκανε παλιότερα και τώρα.....αυτό έχει κατέβει πάρα πολύ.....πάρα πολύ όμως...Με αγάπη.Ηλιαχτίδα.

Μαύρος Γάτος είπε...

Καλημέρα Ρόδο, Ηλιαχτίδα! ΤΟ κακό είναι ότι αυτά τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ (χωρίς εισαγωγικά, φυσικά...) δεν είναι καθόλου αυτονόητα για πολλούς ανθρώπους που ζούνε γύρω μας, και επηρεάζουν και την δική μας καθημερινότητα. Τα φαινόμενα μεσημεριανάδικα είναι σιχαμερά,α λλά είναι και σχετικά ακίνδυνα. Αντίθετα τα βραδυνάδικα του Λιακόπουλου και του Χαρδαβέλα και άλλων είναι πολύ πιό επικίνδυνα, γιατί όχι μόνο αποβλακώνουν, αλλά ακυευθύνουν και προς έναν συγκεκριμένο τρόπο σκέψης, την μισαλλοδοξία, τον κυνισμό, τον τσαμπουκα-λισμό, κι άλλους -ισμούς...

Ασχολούμαι γιατί τις συνέπειες της αυξανόμενης επιρροής τους στην κοινωνία ΤΗΝ ΖΩ κάθε μέρα, ασχολούμαι από συμφέρον, γιατί δεν θέλω να καταντήσει η χώρα μου τσιφλίκι των Ελ-ληθίων...

Την καλημέρα μου Σ:)))))

μια αντανάκλαση είπε...

ααα!
τώρα κατάλαβα τι εννοούσαν προχτές η θεία μου και η φίλη της που επέμεναν για κάτι άσπρα σύννεφα που μας ψεκάζουν για να γινόμαστε πειραματόζωα.
...είχα μείνει πολύ πίσω στην avant guard περιβαλλοντική ενημέρωση...

Μαύρος Γάτος είπε...

Αντανάκλαση Σ;)))

Ανώνυμος είπε...

Εκεί που το: "δεν ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ πως μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο" γίνεται: "δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο".

Αφιερωμένο...
http://www.youtube.com/watch?v=GScDvyLFXlM

Ανώνυμος είπε...

Για ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω σελίδα... Θα βείτε κάτι που ίσως σας ενδιαφέρει:

http://www.press-bank.gr/articles/viewnews.aspx?lc=greek&newsid=803D3DC0-1D78-47A9-8CA6-9D21FC134A57

Δείτε κι αυτό:ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.

Επικοινωνείστε ΤΩΡΑ με την info@Press-bank.gr, www.press-bank.gr



Με πρωτοβουλία της Εταιρίας Δημοσιογραφικών Μελετών, δημιουργήθηκε η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.

Πρόκειται για επαναστατική καινοτομία, που προβλέπεται να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στα του Τύπου.

Ως γνωστόν ήδη σήμερα οι περισσότερες ιστοσελίδες έχουν δημοσιογραφικό χαρακτήρα και στις οποίες εργάζονται εκατοντάδες επαγγελματίες δημοσιογράφοι, ή φλογεροί και ικανοί εραστές της δημοσιογραφίας, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΙ.. Κανείς, από τους κλασσικούς δημοσιογράφους, δεν αναγνωρίζει το ουσιαστικό έργο που προσφέρουν μέσω του διαδικτύου και οι άνθρωποι, ενώ προσφέρουν θετικό δημοσιογραφικό έργο. αισθάνονται ότι είναι φτερό στον άνεμο!

Η αυτοκρατορία του παραδοσιακού Τύπου, πρέπει κάποια στιγμή να προσγειωθεί και να δει τις ήδη επελθούσες εξελίξεις. Θα κλωτσάει για λίγο καιρό ακόμα . θεωρώντας ότι το Πατριαρχείο των δημοσιογράφων είναι οι υφιστάμενες ισχνές Συνδικαλιστικές Ενώσεις τους.

Παραβλέπουν, εθελοτυφλούν , ότι έχει αναπτυχθεί μια νέα κατηγορία δημοσιογράφων , οι δημοσιογράφοι του ΙΝΤΕΡΝΕΤ, οι οποίοι δίδουν μια σοβαρότατη μάχη ενημέρωσης του κοινού , και πολλάκις υπερφαλαγγίζουν τους παραδοσιακούς εφημεριδάδες.

Οι δημοσιογράφοι του ΙΝΤΕΡΝΕΤ ,μα ερασιτεχνικά, μα επαγγελματικά , συνήθως δίνουν ρέστα. και καπελώνουν εντυπωσιακά τους ημερήσιους και τηλεοπτικούς σε θεματολογία και ενημερωτική ευστοχία.

Υπάρχει λοιπόν μια νέα πραγματικότητα: Ο δημοσιογράφος του ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Όχι μόνον δεν μπορεί να αγνοηθεί από τις γνωστές συντεχνίες, αλλά αυτός ο δημοσιογράφος με τις τεχνολογικές εξελίξεις που επέρχονται ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ρυθμιστής της δημοσιογραφίας του μέλλοντος.



Έτσι λοιπόν, η πρωτοπόρος Ε.Δ.Μ. προχώρησε στην ίδρυση της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. και καλεί ΟΛΟΥΣ που ασχολούνται με την ενημέρωση μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ και ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη της Ένωσης, - Να μην είσαστε πια σκόρπιοι, αμφισβητούμενοι και ξέφραγο αμπέλι -να επικοινωνήσουν μαζί μας .

Δεν χρειάζονται πολλά: 1) Το ονοματεπώνυμο- το e-mail σας 2) Η ιστοσελίδα όπου εργάζεστε εθελοντικά ή επ αμοιβή και 3)Το είδος των υπηρεσιών που προσφέρετε ( π.χ. ρεπορτάζ.. ή άλλα είδη ενημέρωσης (π.χ. ταβέρνες. διασκέδαση, κ.λ.π., με τα σχετικά δείγματα δημοσιογραφικής δουλειά σας βεβαίως.



Ανοίγουμε νέους δρόμους. Αναγκαίους στις τεχνολογικές εξελίξεις. που όλοι εμείς διακονούμε.

Όσοι νομίζετε ότι υπηρετείτε δημοσιογραφικό-ενημερωτικό έργο.μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ επικοινωνήστε στο info@press-bank.gr.. Μαζί με τις όποιες, όσες απορίες έχετε. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙΤΕ ένας έκαστος χωριστά.αφού εξετάσουμε την περίπτωσή σας!

Η λεωφόρος για τους δημοσιογραφούντες στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ άνοιξε. ΄Οσοι πιστοί προσέλθετε! Η δημοσιογραφία του ΙΝΤΕΡΝΕΤ είναι μια δυνατή πραγματικότητα, που ουδείς πλέον θα αγνοεί ή θα κάνει την αποκοτιά να παραβλέπει ή υποβαθμίζει!

Είμαστε μπροστά και θα μας έχουν μπροστά: Συνδικάτα, συντεχνίες και η Πολιτεία!.

Θα διεκδικούμε το νέο δημοσιογραφικό κόσμο! Και θα τον επιβάλουμε επιτοπίως και διεθνώς!



Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ.

Φιλικά



Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ- INTERNET



ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ .ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΗΝ. www.press-bank.gr

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πιστεύω πάντως πως ο εξυπνότερος απ' όλους τους παραπάνω είναι αυτός που έγραψε αυτό:

sl:
egine kai kapiou idous "sizhthsh" gia
to harp
entometaksi einai oloi toso ilithioi
pou den patane mia dieuthinsh na doune http://www.haarp.alaska.edu/

καλά ε δεν παίζεστε, υπάρχει κάπου φωλιά;

ιστός είπε...

Χωρίς να αναιρείται η τηλεοπτική πιασάρικη μπουρδολογία του θέματος και η επακόλουθη βλακεία, θα πρέπει να πούμε ότι το φαινόμενο δεν είναι ελληνικό. Εσπασα το κεφάλι μου να θυμηθώ που είχα διαβάσει κάτι μή συνωμοσιολογικό ( μη λιακοπουλοχαρδαβελιά δηλαδή), για την υπόθεση.
Και το βρήκα!!!
Το θέμα παρακαλώ είχε φτάσει και στην ελληνική βουλή (χα χα χα). Η μόνη επιστημονική παρατήρηση που βρήκα, χωρίς να σημαίνει ότι δεν είναι παραμύθι, είναι σχετικά με αυξημένα όρια αλουμινίου σε αναλύσεις νερού στο Καναδά σε παρόμοια φαινόμενα.

Αν και το πιθανότερο είναι να πρόκειται περί φούσκας (για την Ελλάδα το θεωρώ σίγουρο), ωστόσο
ρίξτε μια ματιά στο σχετικό άρθρο της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας (28/1/07), έτσι για ποικιλία.

Niemandsrose είπε...

Γάτε, θέλω να επικεντρωθούμε σε ένα άλλο είδος ανθρώπων που έφεραν στο φως επιστημονικές έρευνες. Τους Ειρωνίμ.

Ανώνυμος είπε...

Μια πρόχειρη έρευνα στο Google για την λεξούλα chemtrail(s) θα σας δώσει 1,090,000 συνδέσμους, για το "Novus Ordo Seclorum" θα σας δώσει μονάχα 217,000 συνδέσμους, κι αν θέλετε, η φράση "New World Order" θα σας δώσει 655,000,000 συνδέσμους από "αντικειμενικό" υλικό για άνετη ανάγνωση (πιθανότατα προερχόμενο από πάνω από 656,000,000 "ημιμαθείς" αγγλόφωνους "bloggers" ή κάτι ...τέτοιο τέλος πάντων). Αυτά και πιο ειδικά για τον Infolysis.info που δεν δέχεται σχόλια στις βαθυστόχαστες αναλύσεις του, όπως αυτή εδώ: http://infolysis.info/?p=69

Τοποθετήθηκε και η Ελευθεροτυπία στο θέμα chemtrails; Τι λέτε ρε παιδιά;
Τώρα όλοι οι υπόλοιποι οφείλουν να σωπάσουν.

Ο ιστός είπε...
"η μόνη επιστημονική παρατήρηση που βρήκα, χωρίς να σημαίνει ότι δεν είναι παραμύθι, είναι σχετικά με αυξημένα όρια αλουμινίου σε αναλύσεις νερού στο Καναδά σε παρόμοια φαινόμενα. Αν και το πιθανότερο είναι να πρόκειται περί φούσκας ..."

Φίλε ιστέ, φαντάσου τώρα έναν πολίτη του μακρινού Καναδά, να τοποθετείται επί ενός θέματος που αφορά την Αθήνα, με την δική σου απίστευτη σιγουριά: "Αν και το
πιθανότερο είναι να πρόκειται περί φούσκας ..."

Αν κάποιος είναι ημιμαθής ή όχι, είναι πολύ μεγάλη κουβέντα, αλλά το απίστευτο άλμα της σκέψης ορισμένων πως "το έχει πει ο Λιακόπουλος άρα δεν ισχύει" ποιός θα μας το αναλύσει;

Τώρα: ο καθένας μας, μπορεί να χρησιμοποιήσει όποια μέθοδο βρίσκει πιο προσιτή προς αυτόν, ώστε να εξασφαλίσει έναν άνετο και ήσυχο βαθύ ύπνο.
Αν και το πιθανότερο είναι ...πως δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο.