13 Σεπ 2007

ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΟ ΑΛΟΓΟ-ΓΚΟΥΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ

«Kυρίες και κύριοι θα μπορούσαμε να το κλείσουμε αυτό, γιατί έτσι κι’ αλλιώς δείχνει έναν αράπη αντί να δείχνει έναν άνθρωπο»

Το πιθανότερο είναι ότι ο Υπουργός Άλογο-Γκούφυ αυτοσαρκάζεται, γιατί "αυτό' είναι μια δική του φωτογραφία κάπως... σκοτεινή. Αλλάζει τίποτα;;;;;; Τϊ θα πει "ΑΡΑΠΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ", είναι αυτό αστείο;;;;;; Και μάλιστα από το στόμα ενός Υπουργού (ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΈΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΌΣ);;;;;;

Εξ όνυχος τον λέοντα, κι εξ Αράπη τον Άλογο-Γκούφυ...

[Το βίντεο είναι μερικών μηνών. Το ξέθαψε - και πολυ καλά έκανε- ο φίλος Pascal)



UPDATE: Ακολουθεί ανακοίνωση του κ. Αλογοσκούφη σχετικά με το θέμα. Τα συμπεράσματα δικά σας.

http://www.alogoskoufis.gr/news.php?version=gr&id=182&view=more

“Ανακοίνωση σχετικά με παραπλανητικό video

Τις τελευταίες μέρες προβάλλεται αποσπάσμα από μία ομιλία του Γιώργου Αλογοσκούφη που ζητά να σταματήσει να εμφανίζεται ένα σκοτεινό πλάνο στην οθόνη δίπλα του. Απομονώνεται μια ατυχής φράση για να δημιουργηθούν εντυπώσεις περί ρατσισμού. Ο Γιώργος Αλογοσκούφης είναι ενάντιος σε οποιαδήποτε μορφή ρατσισμού. Το αποδεικνύει η πορεία του τόσο ως καθηγητή πανεπιστημίου όσο και ως πολιτικού.

Η απομόνωση μιας φράσης για να συναχθούν αστήριχτα συμπεράσματα είναι εκ του πονηρού και συνιστά τον ορισμό της μαύρης προπαγάνδας από αυτούς που δήθεν κόπτονται κατά του ρατσισμού”


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

απορώ με όσους ΓΕΛΑΣΑΝ εκεί μέσα. ΈΞΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕ.

εδώ;

Ανώνυμος είπε...

και γιατί ήταν θαμμένο παρακαλώ; πόσα είναι θαμμένα από όλες τις πλευρές; αφήστε, μην το ψάχνετε. τώρα όμως που ξεθάφτηκε, να ανακαλέσει, να απολογηθεί, να διασαφηνίσει και τα υπόλοιπα που πρέπει να του συμβούν πολιτικά τα περιμένουμε από τον αρχηγό του κόμματός του. μα ποιοι γελάσανε εκεί μέσα; καλά αυτός μπορεί να είπε μια ρατσιστική κρυάδα, ένας δεν βρέθηκε να σηκωθεί και να του ζητήσει το λόγο; και τι να το κάνω εγώ αγαπητέ Μαύρε Γάτε να μου το ξεθάβουν δυο μέρες πριν τις εκλογές; θα μου πεις καλιο αργά παρά ποτέ, θα σου πω έχεις δίκιο βέβαια αλλά το γοργόν και χάριν έχει.

αυτό ο Καραμανλής το είδε; θα μου πεις όσο έβλεπαν οι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ τους αλαζόνες και τα λαμόγια που το ρήμαξαν.

τέλος πάντων, θέλει μαύρισμα σίγουρα γι'αυτό το οπτικοακουστικά αυταπόδεικτο λόγο!!! εγώ αν ήμουν νεοδημοκράτισα (γιατί ποτέ δεν θα γίνω ασχέτως τι μπορεί να αναγκαστώ να ψηφίσω) δεν θα τον ήθελα στην κυβέρνηση.

Hades είπε...

Παιδιά, να θέσω ένα ερώτημα; Και να ξεκαθαθαρίσω ότι το θέτω σοβαρότατα, παρόλο που ίσως φανεί κάπως μηδενιστικό...
Αυτό που είπε ο Αλογοσκούφης είναι χειρότερο από αυτό που'χε πει ο Πολύδωρας ότι κάνει αγγαρεία στο Υπουργείο ή από εκείνο που'χε πει ο Σημίτης (πρωθυπουργός όντας) ότι αυτή είναι η Ελλάδα; Κι αν όσοι γέλασαν με το εν λόγω χιούμορ, είναι όντως χειρότεροι από εκείνους που "έθαψαν" τεχνηέντως την πραγματική αξία δηλώσεων τύπου "αυτή είναι η Ελλάδα".
Το ότι Έλληνας αξιωματούχος βρέθηκε σε ένα τέτοιο βιντεάκι νομίζω ήταν κάτι αναμενώμενο και νομοτελειακό. Μάλλον θα 'πρεπε να εκπλαγούμε αν ΔΕΝ έβγαινε κάτι τέτοιο στη φόρα...
Και όπως σωστά ειπώθηκε, θαμένα υπάρχουν πάμπολλα ακόμη...

pølsemannen είπε...

Φοβερή η ανακοίνωσις του κ.κ. υπουργού.

Δια την ταμπακιέραν ουδέν.

Όφειλε να γνωρίζει σαν κανόνα πολιτικής επιβίωσης τουλάχιστον, ότι δεν κάνουν χιούμορ με τέτοιες εκφράσεις δημοσίως.

Από κει και πέρα και μόνο ο τύπος του "χωρατού" αρκεί για να υποθέσει κανείς αρκετά. Καπνός φωτιά κλπ. ας μην γίνομαι κουραστικός, έχω και Κενταύρους να πεταλώσω.

ΥΓ.

Με τον Σόφο Σχόρτσια στο ακροατήριο θα αποτολμούσε τέτοιο "καλαμπούρι";

Agobooks είπε...

Αφου είπε τη χαζομάρα του, και αφού είδε οτι δεν είναι και πολύ ...έξυπνο, πήγε να το κουκουλώσει.
Απο τέτοια, είναι...τζιμάνια!