7 Σεπ 2007

ΤΙ ΝΤΙΜΠΈΙΤ, ΤΙ ΚΟΛΓΚΈΙΤ: ΓΙΑ ΆΣΠΡΑ ΔΌΝΤΙΑ, ΚΆΤΑΣΠΡΑ

Η πλήρης αποθέωση του πολιτικού και δημοσιογραφικού κατεστημένου. Γιά άσπρα δόντια, κάτασπρα. Αστραφτερή προστασία που όμως, ΔΕΝ διαρκεί.


Η τερηδόνα απλά αναβάλλεται -ΕΓΓΥΗΜΈΝΑ- για μετά τις εκλογές.

Κατά τα άλλα, ουσία μηδέν: κρυφά νοήματα και Δελφικοί χρησμοί, όλα υπόγεια, όλα κρυμμένα όπως συνήθως "ανάμεσα στις λέξεις", όπως είπε και ο γνωστός Βυζαντινολόγος Χατζηνικολάου. Και πάνω από ο μισός χρόνος αφιερωμένος στο δήθεν καυτό ερώτημα τού τί θα γίνει μετά τις εκλογές, ποιός θα συνεργαστεί με ποιόν.
Βρε ουστ.

7 σχόλια:

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

πισω απο τις λέξεις κρύβεται ο Αλέξης!
Αλλα λόγια να αγαπιούμαστε ηταν οι δυο μεγάλοι..

ion είπε...

τέτοιο ουσιαστικό διάλογο είχα να δω χρόνια..είναι ευαίσθητοι η αρχηγοί τελικά.για αυτό αναζητούν στοργικές δημοσιονταντάδες..
τόσο υπέροχο θέαμα..
νομίζω πως ανέβασα πυρετό από τη συγκίνηση..ουστ επίσης..

An-Lu είπε...

Δλδ υπάρχει εις "αναποφάσιστος", ο οποίος κατέληξε μετά τον χθεσινό;



ΥΓ Μα να χρησιμοποιεί αυτούσιες προκυρήξεις της 17Ν; Τελικά δεην υπάρχει αριστερός και δεξιός φασισμός, υπάρχει ΦΑΣΙΣΜΟΣ σκέτος...

ο δείμος του πολίτη είπε...

Πολύ καλόοο. Η δημοκρατία μπορέι να περιμένει πίσω από ένα στούντιο. Ίσως κάποτε οι τηλεκανίβαλοι να επιτρέψουν την εμφάνισή της στο γυαλί. Ποτέ όμως όσο στεκόμαστε μπροστά σε ένα γυάλινο κουτί δε θα τη δούμε να ζωντανεύει.

Mr.Di είπε...

Μα γιατί, γιατί είστε τόσο αρνητικοί. Τόση οργάνωση, τόσος κόπος έγινε. Και πέτυχε νομίζω. "Δεν ίδρωσε κανείς αρχηγός" είπε η Χούκλη το πρωί στη ΝΕΤ. Εύγε

Ανώνυμος είπε...

e oxi kai den idrwse kaneis...
aytos sigoura:http://www.youtube.com/watch?v=Ze0TbI2VMsE

Suspect είπε...

so many suckers, so little time...