25 Ιουλ 2007

ΓΙΑ ΠΟΙΆΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΉ ΦΙΛΊΑ ΜΟΎ ΜΙΛΆΣ, ΡΕ ΜΠΑΚΛΑΒΆ;

Όταν οι μισοί Τούρκοι ψηφίζουν έναν πρωθυπουργό που διακηρύσσει χωρίς περιστροφές ότι ΔΕΝ αναγνωρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία, όταν δεκαπέντε τοις εκατό ψηφίζει τους τρισάθλιους εγκληματίες υπέρ-εθνικιστές γκρίζους λύκους; Όταν δηλαδή ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΕΞΉΝΤΑΠΈΝΤΕ τοις εκατό των Τούρκων, δύο στους τρεις, ψηφίζουν ΑΤΤΊΛΑ με καφτάνι, και ο υπόλοιπος ένας στους τρεις ψηφίζει Αττίλα με κοστούμι (τον Μπαϊκάλ, ανδρείκιλο των τούρκων στρατηγών)...
.
...τότε, ΓΙΑ ΠΟΙΑΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΉ ΦΙΛΊΑ ΜΟΎ ΜΙΛΆΣ, ρε τουρκοκουμπάρε;
.
"Οι λαοί", λέει ο άλλος, "δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν, οι ηγεσίες είναι που δημιουργούν τα προβλήματα".
Σοβαρά, ρε μπακλαβά; και το ΟΓΔΌΝΤΑΟΧΤΏ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΌ ΤΩΝ ΤΟΎΡΚΩΝ (49+15+23 του Μπαϊκάλ) είναι η ηγεσία τους ;;;

7 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Το είπα και σε κάποιο άλλο ιστολόγιο που θριαμβολογούσε για ήττα των κεμαλικών. Οι εκλογές έδειξαν μία ήττα των αριστερών σχημάτων προς όφελος των ακροδεξιών και των εθνικιστικών (τέτοιο είναι και το ΑΚΡ του κουμπάρου του Κωστάκη). Δεν είναι μόνο η Κύπρος, είναι και το Κουρδικό, είναι και άλλα. Μόνη ελπίδα ότι οι Τούρκοι νομίζουν ότι νίκησε ένα φιλοευρωπαϊκό κόμμα που συγκρούεται με το στρατό και άρα είναι προοδευτικό -προστατεύοντας βεβαίως το Έθνος.

kaltsovrako είπε...

yatışmak , benim arkadaş.

Σε αυτές τις εκλογές δεν ήταν στα πρώτα ζητήματα το "πρόβλημα" με την Ελλάδα -εκτός από τους ψηφοφόρους του MHP, αν και όχι όλους.

Άλλα ήταν τα ζητήματα που έσπρωξαν το κόσμο να αποφασίσει και αυτά έχουν να κάνουν με την καθημερηνότητα και με την διαμαρτυρία του προς το βαθύ κατεστημένο (που λένε και οι δημοσιογράφοι), την ελίτ.

ralou είπε...

Mια μικρή πατημασιά μόνο θα αφήσω.

Οι λαοί δεν είναι ούτε ρομαντικοί ούτε κυνικοί.

Στις μέρες μας οι λαοί είναι βλάκες.
Ψηφίζουν ένα καφτάνι, ένα κοστούμι, ένα χαμόγελο, μια παραδοσιακή μαντήλα, μια οικογενειακή φωτογραφία.
Ψηφίζουν ένα ζευγάρι δίδυμα τέκνα ή ένα αθλητικό -λέμε τώρα-
προφίλ
Ψηφίζουν όπως θα αγόραζαν το νέο απορρυπαντικό με σιφλουθρίν.

Από την άλλη μεριά η πολιτική λειτουργεί ερήμην τους.
Ένα φερετζέ χρειάζεται μόνο μια φορά στα τρία τέσσερα χρόνια.
Και της τον παρέχει ο κάθε λαός χωρίς δισταγμό. Γι αυτό μην μας κάνει τίποτα εντύπωση.

Αυτά μαυρογατούλη.
Σε πολύ καιρό πάλι, γιατί ντρέπομαι λίγο εδώ μέσα.

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Οταν ενας λαος δεν εχει στοιχειωδη παιδεια και ειναι δεσμιος των θρησκευτικων δογματων...ας μην περιμενουμε και πολλα...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΚΕ

Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ

ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΚΣΥΧΓΡΟΝΙΣΤΙΚΟ

ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΜΕΣΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ;;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ"

Α ΛΑ ΤΟΥΡΚΑ;;

ο δείμος του πολίτη είπε...

Παιδιά νομίζω ότι το όλο πρόβλημα τίθεται σε λάθος βάση. Οι Τούρκοι ούτε μαλάκες έιναι ούτε αμόρφωτοι. Είναι απλά επηρεασμένοι από μία ισχυρή εθνικιστική προπαγάνδα που κρατά πάρα πολλά χρόνια. Είναι η ίδια προπαγάνδα με αυτή πυο δέχτηκαν όσοι διαφωνούν με το κρυφό σχολειό και όλα τα συναφή. Είμαι πεπεισμένος -επειδή ξέρω τον λαϊκό τούρκικο τρόπο σκέψης- ότι εκέινοι πιστεύουν πως με το ΑΚΡ προστατεύουν το Έθνος και παράλληλα ανοίγουν τον ευρωπαϊκό δρόμο και επίσης αντιδρούν άμεσα στο ρόλο και τις παρεμβάσεις του στρατού. Η ίδια παθογένεια συναντάται και στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη τηρουμένων των αναλογιών.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ! ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ "ΓΝΩΜΗ" ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΦΕ ΣΤΟ DA CAPO ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ". Ο "ΦΟΒΟΣ" ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ" ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ! ! ! ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ (!!!) ΟΡΕΓΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ !!! ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΧΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ ΤΟΣΟ ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ Κ... ! ! ! (ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΣ ! ! !).
"ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΑΣ"