11 Απρ 2007

LIVE YOUR DEATH IN GREECE: Η ΝΕΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

.
ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΜΥΘΟΥ
ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ (ΑΝ ΕΠΙΖΗΣΕΤΕ)
ΜΕ ΕΓΓΥΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

ΣΑΣΠΕΝΣ- ΑΓΩΝΙΑ - ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!


...ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΦΑΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ…

Σύμφωνα με τα αδιάσειστα στοιχεία που κατέθεσαν ομόφωνα όλοι ανεξαιρέτως οι εμπλεκόμενοι στη βύθιση του Sea Diamond:

-Το πλοίο ήταν σχετικά καινούργιο, σε εξαιρετική κατάσταση και απόλυτα αξιόπλοο.
-Η μέρα (και όχι ΝΥΧΤΑ) ήταν εξαιρετική και οι άνεμοι είχαν απεργία (=δεν φυσούσε καθόλου)
-Ο Καπετάνιος ήταν άξιος και έμπειρος και είχε κάνει την προσέγγιση στο λιμάνι της Σαντορίνης τουλάχιστον άλλες σαράντα φορές.
-Η περιοχή της πρόσκρουσης είναι λεπτομερέστατα και ακριβέστατα χαρτογραφημένη εδώ και αιώνες.

ΑΡΑ, ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ;;;;;
ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΥΠΟΠΤΟΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ::::::

Ο ΥΦΑΛΟΣ

Προφανώς έπεσε πάνω στο ανυποψίαστο καράβι, με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα (που θα ήταν ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΑ αν δεν υπήρχαν οι δύο ΝΕΚΡΟΙ).

ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΥΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΗ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.


…ΖΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΥΘΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΜΥΘΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΣ ΥΦΑΛΟΥΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ «ΣΤΡΑΒΟ ΜΑΤΙ»….

πηγή: in.gr

Έγγραφο-«βόμβα» προς Καραμανλή δέκα μέρες πριν από το ναυάγιο

Αίσθηση προκάλεσε αποκάλυψη του τηλεοπτικού σταθμού Mega, σύμφωνα με τον οποίο, δέκα μέρες πριν από το ναυάγιο, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής είχε στα χέρια του έγγραφο από υπάλληλο του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και πρώην επιθεωρητή πλοίων, ο οποίος προειδοποιούσε ακόμα και για «νέο Σάμινα».

Ο εν λόγω υπάλληλος του ΥΕΝ είχε στείλει ανάλογες αναφορές και στις 13 Οκτωβρίου του 2006, με παραλήπτη τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Μανώλη Κεφαλογιάννη, αλλά και στις 12 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους, με αποδέκτη τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γ.Σανιδά.

Το έγγραφο του πρώην επιθεωρητή πλοίων προς τον πρωθυπουργό έχει ημερομηνία, όπως αποκάλυψε το Mega, την 26η Μαρτίου 2007. Σε αυτό επισημαίνονται τραγικές ελλείψεις στον τομέα του ελέγχου των πλοίων και καταγγέλλει εικονικούς ελέγχους, με ενδεχόμενες τραγικές συνέπειες για τη χώρα και πιθανό διεθνή εξευτελισμό της.

Στην αναφορά του, ο πρώην επιθεωρητής πλοίων μιλά για ελεγκτές που κάνουν «τα στραβά μάτια» και ελέγχους που βασίζονται σε υποθετικές, και όχι πραγματικές, μετρήσεις.

…ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…


...ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΕΝΙΚΩΣ (ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΑ, ΝΤΟΠΙΑ Ή ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΗ, ΑΝ ΣΟΎ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ)…

Αθωώθηκε πανηγυρικά από το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΠΙΣ (Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου) γιατρός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας που καταγράφτηκε από κρυφή κάμερα να ζητά τρίπτυχο φακελάκι (για την εγχείρηση, για τον αναισθησιολόγο, και για την αφαίρεση των ραμμάτων) για να χειρουργήσει ασθενή, υποστηρίζοντας ευθαρσώς ότι «δεν μπορεί η κάθε Καραγκούνα να χειρουργείται σε αυτό το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο μαζί με τους Δικαστικούς και τους Εφέτες». Αθωώθηκε με το επιχείρημα ότι α) η κάμερα ήταν κρυφή και άρα δεν αξιολογείται σαν στοιχείο και β) ότι τα χαρτονομίσματα δεν ήταν προσημειωμένα.


…ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ Τ'ΑΤΙΘΑΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΑΣΗ...
(ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΟΛΥΜΠΙ, ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΙΝΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΘΕΟΣ ΣΧΩΡΕΣΤΟΝ)…


Έχουν την κακιά συνήθεια να αυτοαναφλέγονται κάθε καλοκαίρι (το Κράτος αποφεύγει να παρέμβει, κάτι τέτοιο θα έθιγε το δημοκρατικό δικαίωμα του δάσους ν αποφασίσει να καεί- κι όποιον πάρει ο Χάρος …)

...ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ, ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ Τ' ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ…

...ΑΝ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ Ή ΕΞΙΣΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ) ΚΑΙ ΠΑΡ'ΕΛΠΙΔΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙΣ, Ν' ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ...

Τριτοκοσμική η κατάσταση στην ελληνική Δικαιοσύνη!
Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΕΡΒΑ, πηγή: enet.gr

Δύο και περισσότερα χρόνια μετά την έναρξη της γιγαντιαίας επιχείρησης «καθαρά χέρια» στη Δικαιοσύνη, η καθημερινή εικόνα των δικαστηρίων παραμένει δυστυχώς τραγική.

Τεράστιες καθυστερήσεις στην έκδοση αποφάσεων, μεγάλη διάρκεια προφυλακίσεων (η μεγαλύτερη στην Ε.Ε.), έλλειψη υλικοτεχνικών υποδομών, υποχρηματοδότηση και ανυπαρξία πολιτικών υπέρ των ασθενέστερων οικονομικά πολιτών, αποτελούν εδώ και χρόνια τα μόνιμα χαρακτηριστικά δυσ-λειτουργίας του δικαστικού μας συστήματος.

Η άθλια κατάσταση επιβεβαιώνεται και από πρόσφατη έρευνα-ακτινογραφία του Συμβουλίου της Ευρώπης, που παρουσιάζει σήμερα η «Κ.Ε.» και κατατάσσει τη χώρα μας στις τελευταίες θέσεις από πλευράς αποτελεσματικότητας της Δικαιοσύνης (...)

…ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑ
(ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

( ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΟ ΣΚΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ - ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ...)
.

13 σχόλια:

Lorelei Am Rhein είπε...

Δυστυχώς η κατάσταση είναι
Γάμησέ τα!
Sorry για το λεξιλόγιο, αλλά υπό τις παρούσες περιστάσεις και λίγο είναι!

Yellow Kid είπε...

Σκεφτόμουν αρχικά να γελάσω, αλλά η κατάσταση είναι πέραν του κωμικοτραγικού. Δεν είναι απλώς "γαμισέ τα" αλλά "πάρ την σκούφια και βάρα με!"

Τελικά η Ελλάδα του υπουργείου Τουρισμού είναι ενας Μύθος!

Unknown είπε...

Τα φράγκα φταίνε και η μανία να τα μεγιστοποιούμε χωρίς να λογαριάζουμε τίποτε....

ο δείμος του πολίτη είπε...

Πολύ καλό. Δεν ξέρω για τη ζαρντινιέρα μπορεί όντως να σηκώθηκε και να βάρεσε τον καημένο τον Κύπριο), αλλά ο ύφαλος σίγουρα φταίει. Εξάλλου, άκουσες το καράβι να φωνάζει "βοήθεια", όπως ο Κύπριος;

Ανώνυμος είπε...

Υπερβολές... Εδώ ολάκερος Τιτανικός βυθίστηκε (διαισθητικά, προς χάρην της 7ης τέχνης), με τη φτωχή Ελλαδίτσα τα βάλατε;
...
Ας ξαναρίξουμε μια ματιά στη wikipaideia τι λέει για τη λέξη "μπανανία"... και δεν είναι μόνο πολιτικός ο όρος...
Μαύρε Γάτε, συνεχίζεις να με εκπλήσσεις ευχάριστα. Ξανά μπράβο!

pølsemannen είπε...

Αγαπητέ Φέλιξ,
(Θεωρώ ότι ο εν λόγω γάτος σας πάει γάντι),

Το πρόβλημα όπως πολύ σωστά επισημάνατε είναι αυτή η κουφάλα ό ύφαλος. Πώς στον Ήφαιστο θα γίνει η μεταφορά του στον Kορυδαλλό; Ε;

Όχι σας ερωτώ.

nuntius είπε...

Μικρή σημερινή ιστορία: πέτυχα ένα πιτσιρικά 12-13 ετών να οδηγεί το φωρτηγάκι του πατέρα του, ο οποίος έχει φυτώριο. Σταμάτησα και πήγα να βρώ τον πατέρα του πιτσιρικά να τον ρωτήσω τι στο καλό σκέφτεται. Η κόρη του, την ώρα που φωνάζαν τον πατέρα, μου είπε εμπιστευτικά "δεν το αφήνετε καλύτερα? Είναι λίγο νευρικός". Όταν ήρθε ο εν λόγω πρωτόγονος η απάντηση του ήταν λίγο πολύ "και τι σε νοιάζει εσένα, σε πείραξε?".
Εγώ λοιπόν που έφτιαχνα προχτές λογότυπα "όχι στη βία" έπιασα τον εαυτό μου εκείνη τη στιγμή να ψάχνει ΕΝΑ λόγo για να μην του ορμήσω και τον φυτέψω στο χώμα. Τον βρήκα στα πρόσωπα τον παιδιών του που μας παρακολουθούσαν, αλλά πραγματικά έλπιζα εκείνη τη στιγμή να μου όρμαγε πρώτος.
Σκατοχώρα. Σκατένιοι άνθρωποι. Από εδώ και πέρα θα γίνω χαφιές και δεν θα μιλάω. Ανώνυμη καταγγελία στους μπάτσους και τέρμα.
Στον ίδιο δρόμο πρίν ένα μήνα σκοτώθηκε ένας παππούς που μίλαγε σε ένα καρτοτηλέφωνο. Τον χτύπησε ένας 15χρονος με την "μπέμπα" του μπαμπά κάνοντας παντιλίκια.
Σκατοέλληνες.

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Τελικα ειμαστε τρελες ρομπες...
Στην εν λογο υποθεση του ναυαγιου παιζονταν πολλα χρηματα κατω απο το τραπεζι γι'αυτο τους βλεπεις ολους ευχαριστημενους...

Rodia είπε...

Η μόνη απάντηση που υπάρχει είναι «στην Ελλάδα ζούμε»
..αλλά.. αυτη την Ελλάδα θέλουμε;..
Η Ελλάδα του Λιακοπουλου, του Χριστόδουλου, η Ελλάδα με τα μυαλά στα κάγκελα, είναι αυτή που παρουσιάζεις Γατούλη μου. Εγώ θέλω την άλλη, την ευρωπαϊκή, αλλά πού να ψάξω να τη βρω; Μάλλον πρέπει να τη φτιάξω...
(και θέλει πολλήήήήή δουλειά)

:-)

Μαύρος Γάτος είπε...

Εκτός από τους ταλαίπωρους τουρίστες μας υπάρχουμε κι εμείς οι ταλαίπωροι κάτοικοι....

Πολλή δουλειά δε λες τίποτα Μαρίνα μου...

Γ¨αμησέ τα κι άφησέ τα που λέει και η Λούσυ των Αγριολούλουδων, και πάλι λίγο είναι Λούσυ σαν έκφραση. Μάλλον πρέπει να πάρουμε τις καμήλες μας και να την κάνουμε, οπως ο Darth. Εκτός αν καταφύγουμε στην αυτοδικία, που λέει και ο Νούντιος, γιατί κι εμείς γάτοι είμαστε, νεύρα έχουμε.

Sandman, η μπανανία τουλάχιστον παράγει μπανάνες - εμείς ούτε καν αυτό - να πατούσε καμμιά μπανανόφλουδα κανένας Λαμόγιος...

Νίκο-Πρέζα ΤΒ, δέχομαι στοιχήματα α) για το σε πόσες μέρες θα ξεχαστεί το ζήτημα και β) σε πόσον καιρό θα γίνει το επόμενο ατύχημα.

Δείμο, ο ύφαλος απ ό,τι άκουσα ήδη προφυλακίστηκε και θα τιμωρηθεί ανελέητα.

Κιτρινόπαιδε, τελικά μάλλον στην εκλλάδα όλα είναι Ζύθος....

Unknown είπε...

Να δούμε πότε θα πουν ότι το καράβι το βύθισαν οι λιμενικοί κατ' απαίτηση των ντόπιων που δεν ήθελαν το πρασαραγμένο κουαζιερόπλοιο να χαλάει τη μόστρα του ...λιμανιού τους (ποιανού λιμανιού είναι άλλο ζήτημα).

Για τον γιατρό που απαξιούσε να βάλει μαζί Δικαστές και Καραγκούνες τι θα κάνει αν του τύχει Καραγκούνα Δικαστικός; Το βέβαιο πάντως είναι ότι δεν δικάστηκε από Καραγκούνα Δικαστή!

Για τα δάση διαφωνώ, τα πάμε απείρως καλύτερα από τους Ισπανούς και τους Καλιφορνέζους - απλά αυτοί δεν το τραβάνε το θέμα μέχρι να ξεχειλώσει.

Μαύρος Γάτος είπε...

Βρε καλώς τον Βρέννους! Για τα δάση με παρεξήγησες, την ανικανότητα του κράτους να προστατέψει και να εκκενώσει τους τουρίστες σχολίασα, οχι τόσο το ότι τα δάση καίγονται... Αν και στη συγκεκριμένη περσινή φωτιά της Χαλκιδικής νομίζω πως υπήρξε χαρακτηριστική καθυστέρηση στην αντιμετώπισή της.

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Είναι απλό: τη σειρά δύο μόνο γραμμάτων να αλλάξεις και ο ΥΦΑΛΟΣ γίνεται ΦΑΥΛΟΣ.
Ε, ρε και το δει αυτό ο Λιακόπουλος...