9 Μαρ 2007

Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΑΚΗ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Δημοσιογράφος δεν γύρισε εκείνο το βράδυ στο σπίτι του, και το κινητό του δεν απαντούσε. Ανήσυχη η γυναίκα Του ειδοποίησε την αστυνομία, την Ιντερπόλ, την CIA, και τους MIB (Men In Black).

Συναγερμός σήμανε αμέσως παντού. Ελικόπτερα, AWACS, υποβρύχια, φρεγάτες, UFO και ATIA, ξαμολήθηκαν να ψάχνουν για τον Δημοσιογράφο σε όλες τις διαστάσεις του χωροχρόνου.

Τελικά, το τρίτο βράδυ, ο Δημοσιογράφος εμφανίστηκε μόνος του στο σπίτι του, ταλαιπωρημένος, με ρούχα βρώμικα και ξεσκισμένα, γεμάτος λάσπες και χώματα.

"Πού ήσουν αστέρι της ζωής μου, που ήσουν φως μου, πού ήσουν Δημοσιογράφε μου, και σε ψάχναμε παντού; " τον ρώτησε η γυναίκα του.

"Άστα γυναίκα", απάντησε εκείνος, ξεψυχισμένα. "Με είχαν απαγάγει κάτι Αλβανοί, και με βίαζαν συνέχεια τρία ολόκληρα εικοσιτετράωρα, σε μια καλύβα πάνω στην Πεντέλη.... Μάλιστα νομίζω ότι με τραβούσαν και σε βίντεο..."

"Μα, αστέρι μου",παρατήρησε η ξύπνια σύζυγος, "πώς γίνεται να σε βίαζαν τρία 24ωρα, αφού λείπεις μόνο ΔΥΟ 24ωρα;;;;;"

"Α, γυναίκα, ξέχασα να σού το πω... Θα πάω και αύριο...."


ΠΑΣΑ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΡΑΓΙΚΗ

.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Για το αν το συγκεκριμένο άτομο βιάστηκε ή αν έκανε ό,τι έκανε με τη θέλησή του δεν μπορώ και δεν πρέπει να εκφράσω την άποψή μου γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ
ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, αν και έχω μιαν εικόνα αρκετά σαφή. Δεν είναι όμως δυνατόν να δεχτώ ότι όντως βιάστηκε, πριν ασχοληθεί η Δικαιοσύνη με το θέμα. Και ΔΕΝ είναι δυνατόν να δεχτώ αυτό το άθλιο όργιο παραπλάνησης, λαϊκισμού, και κιτρινισμού που είδα, και που βασίζονταν στο ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι όντως υπήρξε ένας βιασμός (κάτι που, όπως είπα, ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ.)
.

26 σχόλια:

An-Lu είπε...

Έχω χάσει επεισόδια γατούλη...τί έγινε;

Μαύρος Γάτος είπε...

Γοργονίτσα μου, πρόκειται για κάποιο άτομο που μπορεί να βιάστηκε σεξουαλικά, μπορεί όμως και όχι, και βιάστηκε όμως σίγουρα ΗΘΙΚΑ, με την λήψη και την κυκλοφορία του ενός βίντεο, και με την προβολή του από τα κανάλια για τηλεθέσαη και για πρόκληση ενυπώσεων....

μαύρη γάτα είπε...

η επεξήγηση στην an-lu μου έλυσε την απορία περί τίνος πρόκειται.
Λυπάμαι πολύ για τον διασυρμό και για την δημοσιοποίηση :-(
Εχει ο καιρός γυρίσματα δεν λένε? να βρεθεί ΕΝΑΣ δημοσιογραφούλης στην ίδια οδυνηρή θέση να δεί την γλύκα :-(

ο δείμος του πολίτη είπε...

Πέσ΄τα αγόρι μου, Πέσ' τα. Μου άρεσαν όμως ο μαϊντανός -κατά κόσμον ψυχολόγος- που υποκριτικά δεν πίστευε ό,τι έβλεπε και αντιδρούσε ("Κλείσ' το, κλείσ' το..."). Λες και είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε παρτούζα ή εν κοινώ σεξουαλική πράξη μαθητών. Μα αυτά είναι τα ήθη που η τηλεόραση και ο Τύπος τροφοδοτεί με τσόντες (και της δικής του εφημερίδας). Είναι τα νέα ήθη. Δε φταίνε τα παιδιά, ούτε οι γονείς που σκοτώνονται συχνά στη δουλειά. Ο βιασμός του φταίει.

Φωτούλα Τζιώντζου είπε...

Και τώρα που αποκαλύφθηκε ποιος φταίει μπορείτε να πέσετε ήσυχοι για ύπνο. Πόσο μάλλον που η δικαιοσύνη θα βοηθήσει να λάμψει η αλήθεια και θα σας απαλλάξει απο την δυσάρεστη θέση να διαμορφώσετε δική σας άποψη.
Συγνώμη αλλά η παράγραφος σχετικά με το αν υπήρξε βιασμός ή όχι με θύμωσε και με το δεδομένο ότι δεν μοιάζατε μέχρι τώρα να έχετε ανάγκη δικαστικής απόφασης για να καταλήξετε σε άποψη για κάτι.
Εάν λοιπόν σύμφωνα με το σκεπτικό σας η δικαιοσύνη αποφανθεί ότι δεν υπηρξε βιασμός το πρόβλημα μας είναι οι δημοσιογράφοι. Όσο για την μικρή δεν είναι τίποτα άλλο απο ένα διεστραμμένο νυμφίδιο που πήγαινε γυρεύοντας φαντάζομαι και αυτοί που την μαγνητοσκοπούσαν αυριανοί εναλλακτικοί καλλιτέχνες και οι εκπαιδευτικοί σώφρονες και ισορροπημένα άτομα με αυξημένο το αίσθημα δικαίου. Ή κατάλαβα λάθος; Μερικές φορές ο Καβάφης και οι βάρβαροι του παραείναι επίκαιροι.
Καλό σας βράδυ

Μαύρος Γάτος είπε...

Πολλή είρωνία και πολύ φαρμάκι χωρίς λόγο βρε Νερίνα. Η τεστοστερόνη απ ό,τι ξέρω δεν είναι θηλυκή ορμόνη....

Είπα ότι δεν μπορώ να εκφέρω άποψη όχι γιατί ντρέπομαι, ούτε γιατί δυσκολεύομαι να βγάλω συμπέρασμα, αλλα΄γιατί ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Εσύ τα έχεις;;;; Ξέρεις αν το κορίτσι ήταν όντως υπό την επήρεια ουσιών;;;; Εγώ δεν μπορώ να το ξέρω. Για αυτό είπα ότι δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα.

Πάντως ο 'βιασμός' εμπεριέχει βία. Κι εγώ βία στο βίντεο δεν είδα. Ούτε ένα αναίσθητο κορίτσι είδα,να το βιάζουν εν αγνοία του. Είδα ένα κορίτσι στα τέσσερα να την πηδάει ο ένας και να γλέιφει μόνη της τον άλλον.

Οπότε απομένει μόνο η περίπτωση της επήρειας φαρμάκων, που βέβαια δεν αποκλείεται... Αλλά ούτε και αυταπόδεικτη είναι, το αντίθετο μάλιστα, όσο κι αν αυτό δε σε βολεύει στο σενάριό σου.

ο δείμος του πολίτη είπε...

Νερίνα, είναι πολύ εύκολο να κρίνεις από μία κριτική προς ένα γελοίο δημοσιογράφο που μολύνει τις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες αλλάζοντας τα λεγόμενά μας κατά το δικό σου δοκούν. Ίσως αν έκανες μία βόλτα σε παλαιότερα κείμενα να έβλεπες ότι ορισμένοι υπερασπίζονται πολύ περισσότερες αξίες από ό,τι ήθελες να αντιληφθείς. Όταν μας ενοχλεί η άποψη κάποιου, τότε φροντίζουμε να δούμε ποιος είναι και ποιο το ποιόν του. Και δεν είδα να παίρνει κανείς από τους γράφοντες άμεσα θέση για τη δικαστική απόφανση πριν αυτή ακουστεί.

Φωτούλα Τζιώντζου είπε...

Για μαύρο γάτο:
1/ Ζήτησα εκ των προτέρων συγνώμη για το ύφος μου λέγοντας ότι είμαι θυμωμένη και πρόθεση μου δεν ήταν να ειρωνευτώ κανέναν.
2/ Γράψατε σε απάντηση σας σε σχόλιο και όχι στο κείμενο:"και βιάστηκε όμως σίγουρα ΗΘΙΚΑ, με την λήψη και την κυκλοφορία του ενός βίντεο, και με την προβολή του από τα κανάλια για τηλεθέσαη και για πρόκληση ενυπώσεων...."
Η προβολή του βίντεο σε όλα τα ευαγή εκαπιδευτικά ιδρύματα της χώρς και όχι μόνο δεν συνιστα και αυτό βιασμό ή το συγκεκριμένο απαιτεί και αυτό δικαστική απόφαση κατά τη γνώμη σας.
Για δείμο του πολίτη: Έχοντας συμφιλιωθεί εδώ και χρόνια με το πεπερασμένο της αντιληπτικότητας μου μπορώ πια και να αντιλαμβάνομαι και τον βαθμό των άλλων. Και αυτό δεν είναι ειρωνεία είναι απάντηση.
Όταν γράφετε "Ίσως αν έκανες μία βόλτα σε παλαιότερα κείμενα να έβλεπες ότι ορισμένοι υπερασπίζονται πολύ περισσότερες αξίες από ό,τι ήθελες να αντιληφθείς. Όταν μας ενοχλεί η άποψη κάποιου, τότε φροντίζουμε να δούμε ποιος είναι και ποιο το ποιόν του.",
θα έπρεπε πρώτα να έχετε μπει στο κόπο να διαβάσετε τι έχω γράψει εγώ και να μην αρκεστείτε σε αυτά που έγραψε στην απάντηση του ο Μαύρος Γάτος.
Έγραψα λοιπόν στο σχόλιο μου ότι:
"Συγνώμη αλλά η παράγραφος σχετικά με το αν υπήρξε βιασμός ή όχι με θύμωσε και με το δεδομένο ότι δεν μοιάζατε μέχρι τώρα να έχετε ανάγκη δικαστικής απόφασης για να καταλήξετε σε άποψη για κάτι." Εννοώντας σε απλά ελληνικά ότι απο τον συγκεκριμένο περίμενα μια άλλη αντιμετώπιση τέτοιων θεμάτων.
Και πάλι καλό σας βράδυ

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ είπε...

Εγώ πιστεύω ότι αν έκανε και ένα λάθος ο κ.Μάκης θα το ανασκευάσει δημόσια.Να με το Πορτο Καράς και τον Πάχτα, με τον άλλο τον βουλευτή που τον έβγαλε βασανιστή κλπ. Ε, στον Πάχτα αποδείχθηκε ότι η γραμματέας έλεγε ψέματα. Ε,και Ένα λάθος κάναμε...

ATHENA είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΑΤΟΥΛΗ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΕΘΕΣΕ Ο ΓΟΥΦΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, ΠΕΡΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ !-)))


Α ΠΡΟ ΠΟ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ

ΚΑΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΚΗΣ ΠΕΡΙ ANGEL DUST
Ο ΔΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΕΦΗΒΟΣ ΕΧΕΙ ΑΦ ΕΝΟΣ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙ, ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΦΥΣΗ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΓΕΝΕΤΗΣΙΑ ΟΡΜΗ, ΚΙ ΑΠ ΤΟ ΑΛΛΟ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΟΛΕΙΟ, ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΕΝΗΛΙΚΟΥ ΒΙΟΥ
ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΓΕΛΟΣΚΟΝΗ, ΜΕ ΛΙΓΟ ΜΟΝΟ ΟΙΝΟΠΕΥΜΑ, Η ΚΟΡΗ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΜΑΙΝΑΔΑ, ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΗΘΕΛΕ Η ΚΟΠΕΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΡΙΞΕ ΣΤΑ 4 ΚΑΙ ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΥΑΛΟ...

Μαύρος Γάτος είπε...

Ελήφθη, όβερ....

Για το κορίτσι τί να πει κανείς; ¨ο,τι και να πω έξω θα πέσω. Προτιμώ να μιλήσω για το άθλιο επίπεδο των δασκάλων "εντάξει" και "χαζαμάρες", για τους γελοίους που πήγαν στην εκπομπή του Νάκη να διαφημίσουν τα βιβλία τους, για τους βουλευτές με τα χαζά χαμόγελα και με τον άναρθρο λόγο, για τους κιτρινιστές δημοσιογράφους, αλλά τί να πρωτοπεί κανείς; Κουράστηκα, αλήθεια.

Για αυτό το έριξα στα ανέκδοτα....

Σ;))))

Ανώνυμος είπε...

O βιασμός μπορεί πολλές φορές να είναι αποτέλεσμα εκβιασμού Γατούλη. Δεν φτάνει να δεις ορατή βία ή κάποιον αναίσθητο για να ορίσεις την πράξη. Χωρίς να θέλω να πάρω συγκεκριμένη θέση, καθώς ούτε εγώ γνωρίζω όλα τα δεδομένα, θέλω να θυμίσω πόσες μαλακίες (αυτοκαταστροφικές και μη) έχω κάνει εγώ και οι τότε συνομήλικοί μου στην εφηβεία, μόνο και μόνο για να νιώσω αποδοχή. Προσωπικά γλύτωσα εντελώς τυχαία έναν κανονισμένο, ομαδικό βιασμό από κάποιον που γούσταρα και που έψαχνε τρόπους να αποδείξει τον ανδρισμό του. Κ γνωρίζω κορίτσια που μέσα στην καψούρα τους αποδέχτηκαν προτάσεις για παρτούζα προκειμένου να μη χάσουν το κελεπούρι.
Οι υποχωρήσεις που κάνουμε για να μας αγαπήσουν οι άλλοι, είναι τόσο προσωπικές και ευαίσθητες στο άγγιγμα, που απορώ πώς ένας άνθρωπος που έχει παιδί (και σύζυγο) κοντά σ'αυτή την ηλικία, που έχει περάσει κ αυτός τα ψυχολογικά του όταν ήταν νέος, που έχει τη δύναμη να καταστρέψει τόσους "σημαντικούς" ανθρώπους, τόλμησε να δημοσιοποιήσει αυτό το θέμα. Δεν το χωράει το μυαλό μου ότι μπορεί κάποιος να είναι τόσο άσπλαχνος.

Yellow Kid είπε...

Ωραία η προσασμογή σου (ανέκδοτο δεν είναι;) στον Μα-λά-κη. Αξιζει ομως να σχοληθεί κανείς με όλους αυτούς στο γυαλί;
Μήπως δίνουμε πάρα πολύ μεγάλη σημασία στην τηλεόραση και της δίνουμε βήμα;

Ποιά είναι ΑΥΤΗ, τελος πάντων;

Εχω κόψει την τηλεόραση και αλήθεια υπάρχει κα έξω απο αυτή!

funEL είπε...

Άλλη φορά να γλέπετε "Δυνατά και ΕΛληνικά"

+τοβιολιβιολάκι+

Yellow Kid είπε...

@funel
Πεσμένο τον βλέπω τον κύριο Δημοσθένη μας τελευτάια. Του συμβάινει κάτι; Επαναλαμβάνεται. Κάνείς αρχάιος ΕΛΛηνας εξωγήινος να τον βοηθίσει να ανακάμψει;

Μαύρος Γάτος είπε...

Paperflowers, τότε όμως δεν πρόκειται για βιασμό. Γιατί αν το πέρεις έτσι, και τα αγόρια του "περιστατικού' ήταν κάτω από τον εκβιασμό (χωρίς εισαγωγικά) των ορμονών τους...

Yellow, ανεκδοτο ναι, με τον Γιορίκα και την Συμέλα. Αλλά εγώ δεν λέω για κάποιον Μάκη, λέω για τον Νάκη, Οκ; Σ;))))0

+Γέροντα+!!!!!!
Θέλεις να πεις ότι επέστρεψε ο Πρόφητας από την τουρνέ του στον Άρη;;;;;;; Πώς μού ξέφυγε τού αμαρτωλού;;;;

+ευλόγησον+

Sissi Soko είπε...

Παίζεις;
Λεπτομέριες στο μπλογκ μου.

ο δείμος του πολίτη είπε...

Νερίνα, και ποιος είπε έδωσα σημασία στην απάντηση του Γάτου; Η απάντησή του ήταν για τον εαυτό του και η δική μου αφορά εμένα. Κουράστηκα να υπερασπίζομαι άλλους. Βεβαίως δεν αμφισβήτησα την αντιληπτική ικανότητά σου, αλλά τοποθετήθηκα για την επιθετικότητά σου λες και ο γράφων κάποια στιγμή μίλησε ή έγραψε ότι είναι αθώοι οι μαθητές. Το ζήτημα του βιασμού επιβαρύνει ένα δημοσιογράφο που κάποιο μαϊντανό για μένα.

Βασιλική Παπαδημητρίου είπε...

Εχεις προσκληση!

Ανώνυμος είπε...

Ναι, δεν διαφωνώ..

Κωστής Γκορτζής είπε...

Μαυρόγατε, έχω πήξει και έχω χάσει επεισόδια.
Απ' ό,τι κατάλαβα, του Νάκη του 'τελείωσαν' οι 'δωροδοκίες/δωροληψίες' δικαστικών, και πολιτικών και είπε να κλέψει λίγα ποσοστά από τον Καρατζαφέρη (τον μεγάλο) και τον Χαρδαβέλα!
Το ανέκδοτο άπαιχτο!

Yellow Kid είπε...

@ Μαυρος Γάτος

αααα, γιατι άκουσα "Μάκη Τριανταφυλόπουλο"!

ATHENA είπε...

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΗΚΑΜΕ ΓΑΤΟΥΛΗ Σ;)))

Markos είπε...

Διασκεδαστικό το ανέκδοτο, φασιστική η σκέψη και η λειτουργία του Κυρίου Νάκη.
Και εξηγούμαι.
Δεν είδα την εκπομπή από την αρχή και δεν έχω άποψη για το βίντεο που παρουσιάστηκε.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ όμως ΔΕΝ μπορεί να αποφανθεί κανείς αν ό,τι έγινε εκεί ήταν βιασμός ή όχι βλέποντας μόνον ένα βίντεο.

Η συνέχεια όμως είναι βιασμός.
Βιασμός της θέλησης των προσώπων που μετείχαν στη σεξουαλική συνεύρεση, αν το βίντεο που παρουσιάστηκε δεν είχε την έγκρισή τους (όλων) να παρουσιαστεί.

Τι άλλο έχουμε όμως στην συγκεκριμένη εκπομπή;

1. Την τεχνική της συμπίεσης του ιστορικού χρόνου και ταύτισης ρόλων για να μην είναι δυνατή η λογική αντίδραση στο επιδιωκόμενο συμπέρασμα.

2. Την επιλεκτική παρουσίαση προσώπων και απαντήσεων ώστε να οδηγηθεί η σκέψη στους επιθυμητούς (από τους συντελεστές της εκπομπής συνειρμούς).

3. Επιλεκτική και πάλι παρουσίαση ομιλιών, που οι μετέχοντες το πιθανότερο είναι ότι δεν γνώριζαν την βιντεοσκόπηση και ηχογράφησή τους, ώστε και πάλι να μπλοκαριστεί η σκέψη και να οδηγηθεί προς τα επιθυμητά αποτελέσματα
(Ξέρετε το ΧαζΑμάρες είναι ντοπιολαλιά. Πού είναι το πρόβλημα και πώς συνάγεται η απαιδευσιά, , αν κάποιος-έστω και εκπαιδευτικός- κάνει χρήση αυτής της λέξης; Αλλά το θέμα αυτό έχει πολλές διαστάσεις, ας μη το ανοίξω ΚΑΙ αυτό.)

4. Ένα συνοθύλευμα προσώπων, οι οποίοι αποτελούσαν το πάνελ της εκπομπής και που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν το μέσο κάτοικο αυτής της χώρας, οι οποίοι, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, πήραν μέρος στο φασιστικό αυτό παραλήρημα. Μεταξύ αυτών ΚΑΙ βουλευτές του Κοινοβουλίου. Να τους χαιρόμαστε

5. Μια εφιαλτική κυριολεκτικά επίδειξη ισχύος του δημοσιογράφου και μια Ευθεία απειλή προς όλο το κοινωνικό σύνολο αλλά και εκβιασμό προς όλες τις κοινωνικές ομάδες, λέγοντάς μας επιγραμματικά Προσέξτε, σας παρακολουθώ και αν δεν μου κάθεστε, κοιτάξτε τι θα πάθετε.

Ναι τελικά ΗΤΑΝ βιασμός αυτό που συντελέσθηκε.
Όχι δεν αναφέρομαι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, στην εκπομπή αναφέρομαι.

an205 είπε...

Το ότι κάποιος βιάστηκε είναι σίγουρο, τώρα αν αυτό είναι η αισθητική μας(όποια αισθητική είναι αυτή που διαθέτουμε), ο πολιτισμός μας (όποιος πολιτισμός είναι αυτός που διαθέτουμε), η ηθική μας(όποια ηθική είναι αυτή που διαθέτουμε) ή αν έπεσαν θύματα όλα μαζί ενός ομαδικού βιασμού αυτό είναι ένα άλλο θέμα!

Μαύρος Γάτος είπε...

Βασιλκούδαμ' , ευχαριστώ και ετοιμάζω!

Ημίαιμε, το συγκεκριμένο "λαυράκι' πήγαινε για τον Ευαγγελάτο, αλλά α0πό τεχνικό λάθος κατέληξε πάσα τον Γαρυφαλλό. Χαμός στο ίσιωμα...

Yellow, κάποιο λάθος κάνεις. Ο κύριος που αναφέρεις έιναι ένας καθ όλα ευηπόληπτος δημοσιογράφος, όχι σαν τον Νάκη... Σ;)))

Theoulini μοθ, Σ;)))

Μάρκο, ακριβώς έτσι είναι. Χωρίς αν τηρούνται ούτε τα προσχήματα. Εμένα μού άρεσαν πιό πολύ απ ΄όλους αυτοί που πήγαν με το νέο τους βιβλίο παραμάσχαλα, αλλά δήθεν σεμνά δεν ήθελαν να το παρουσιάσουν... ¨Οσο για το πιό λαμπερό ηλίθιο χαμόγελο της ελληνικής TV, τι να πεις.. η έννοια μαιντανός ωχριά για να περιγράψει το φαινόμενο.

¨οσο για το 'χαζαμάρες" , φυσικά και δεν κρίνω από αυτό για να συμπεράνω το επίπεδο του δασκάλου. Αλλά το επιχείρημα "τα παιδιά είναι χαζά και κάνουν χαζαμάρες", πώς να το δεχτώ σαν έναρθρη πρόταση μορφωμένου ανθρώπου;

Σ:((((((

Αν205, καθεβραδυνά φαινόμενα πιά...