1 Μαρ 2007

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ (Ή ΜΗΠΩΣ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΡΤ;;;;;)

.
Χτες το βράδυ για κακή μου τύχη - και για λόγους που όσοι διαβάσατε το προηγούμενό μου κείμενο καταλαβαίνετε - κάθησα να δω τηλεόραση. Και πήρα δυστυχώς μια γεύση από την Eurovision. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ.


Ποτέ δεν είχα την Γιουροβίζιον σε ιδιαίτερη εκτίμηση, αλλά και ποτέ δεν φανταζόμουν ότι ήταν δυνατόν να ξεπέσει τόσο πολύ, να μετατραπεί στο απόλυτο γκλαμουροσκυλάδικο, και μάλιστα με την σφραγίδα της ΕΡΤ, και με λεφτά ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. Με παρουσιαστές τον Μάικ Παρδάλος από τη μιά, την Μπακοκατσίκα από την άλλη, και τον περσινό Καπου-τζαζλή κάπου στο πλάι για εφεδρεία, με γκέστ σταρ την Θεοδωροσκυλίδου και με τί πρωταγωνιστές!!!!!! Τον αιώνιο κλαψιαρόκ Δάντη από την Κόλαση, τον γυφτοσκυλομπαρόκ Σαρμπέλ από τις Δυτικές Ινδίες, και την Τάμτα Χανούμ από την Οθωμανική Αυτοκρατορία (που μάλλον επανασυστήθηκε για χάρη της Γιουροβυζόν;;;;)

Δεν φανταζόμουν ότι τα νέα παιδιά, που είναι αυτά που κυρίως ασχολούνται με την Γιουροβίζιον, θα βεβαιώνονταν επισήμως μέσω της ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ότι τα παραδοσιακά τραγούδια και οι στολές είναι γελοία και μόνη τους χρησιμότητα πιά είναι να λοιδωρούνται για να γελάμε, ότι ο Αλέξης Κωστάλας και ο Γιώργος Παπαστεφάνου είναι γελοίοι και τούς αξίζει μόνο να παρωδούναι, κι ότι το άνθος της μουσικής μας είναι το χάι σκυλάδικο και οι τέκνο αμανέδες. ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΦΤΑΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.

ΚΑΙ ΜΙΆ ΑΠΟΡΊΑ: Γιατί οι φουστανέλλες είναι γελοίες ενώ τα χανουμάκια όχι;;;;; Τα χανουμάκια δεν ανήκουν κι αυτά στις εθνικές ΣΑΣ Οθωμανικές παραδόσεις, κύριοι ΣΚΥΛΟ_ΜΠΑ_ΡΟΚ;;;;;;;;;

Δεν είδα και δεν άκουσα τον Δάντη (που άκουσα ότι αποκάλυψε στη σκηνή το υπέροχο νεανικό του κορμί;;;;), αλλά πήρα μια μικρή τζούρα από Τάμτα Χανούμ (τα Οθωμανικά μπαλέτα που λέγαμε, με άντρες γιουσουφάκια), και Σαρμπέλ (εδώ το γιουσουφάκι του Μαχαραγιά ήταν ο ίδιος ο τραγουδιστής). Τις "μελωδίες" και τους στίχους δεν αξίζει ούτε καν να τους σχολιάσω.

Ένα μόνο έχω να πω: αίσχος. Όχι για την Γιουροβίζιον, χέστηκα. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Αλλά τί να περιμένεις από το βασίλειο της Δρούζα και των Βραζιλιάνικων;;;;

Κι άλλο ένα: Γειά σου ρε Μάγγα Αρχοντόγυφτε με το κλαρίνο σου! Ήσουν ο μόνος Αληθινός εκεί μέσα, στο λάκκο με τα σκυλιά και τα φίδια.
.

12 σχόλια:

zouri1 είπε...

συμφωνω απολυτα

An-Lu είπε...

Ούγκ...

Vany είπε...

Μια από τα ίδια κάθε χρόνο.
Εδώ καράβια καίγονται,βαρκούλες αρμενίζουν.Δεν το είδα όλο γιατί δεν άντεξα.Αλλά ο Φώτης και η Μαρία ήταν άθλιοι.Ειδικά εκείνο το τραγούδι που την παχαίνει η φούστα,δεν ήταν καν αστείο.Ο Δάντης με ύφος,η Τάμτα φάλτσαρε,ο Σαρμπέλ μέτριος.
Τεσπα,τζάμπα ασχολούμαστε κάθε χρόνο.

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Γεια σου Γατουλη!!!!
Ολη η Ελλαδα γεμισε απο τρελες!!!!
Παμε ολες στο κλουβι!!!!
Γιουχου!!!!!

Ελεος και ξανα ελεος...

. είπε...

νομίζω ότι παίρνουμε τη γιουροβίζιον πολύυυυυ σοβαρά. κι επίσης θεωρώ υπερβολικά υπερεκτιμημένο τον Μάγκα.

ποιός θα πήγαινε δλδ στη γιουροβίζιον; σιγά το φεστιβαλ..

phivos είπε...

Δεν έχω ιδέα για τι ακριβώς μιλάς, αλλά έχω γνώμη!

Και την γνώμη μου την ξέρεις.

Χρήστος Φασούλας είπε...

Μαυρόγατε, η κρατική τηλεόραση ήταν -κάποτε- ένας μύθος. Που έχει απομυθοποιηθεί προ πολλού...

herinna/ είπε...

Αν και συμφωνώ με τη Μαριλίνα δεν μπορώ να μην παραδεχτώ πως έφριξα κι εγώ που βρήκα τη ρημάδα ώρα να πλαγιάσω και να κάνω κλικ πάνω του. Φυσικά δεν το είδα μέχρι τέλους τέτοιο μαζωχισμό δεν τον είχα όμως τη νύχτα είχα εφιάλτες. Νόμιζα πως μέσα από την κόλαση ξεπετάχτηκαν ένα τσούρμο σκατά και χύθηκαν πάνω μου. Τι να πω...

Μαύρος Γάτος είπε...

Μαριλίνα μου το είπα ότι χέστηκα για την Γιουροβίζιον, για την κατάντια της ΚΡΑΤΙΚΗΣ τηλέόρασης είναι που φωνάζω... Και ναι, ούτε και για τον Μάγγα κόβω τις φλέβες μου, αλλά είναι ωραίος.

Ερίννα, όταν όμως το σκατό υποστηρίζει ΄'οτι είναι και το Άνθος... κάτι δεν πάει καθόλου καλά.

Ντάτα Μπέης είπε...

Εγώ πάλι ίσως να μην ένιωθα τόσο μαλάκας αν δεν πλήρωνα όλο αυτό το τσίρκο μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ...

Μαύρος Γάτος είπε...

Άκουσα ένα τερατώδες ποσό.... 800.000 Ευρώ;;;;;;;;;

Μαύρος Γάτος είπε...

Φοίβο, συμφωνώ απόλυτα! Το πρόβλημα με την σκυλο-φιέστα της Γιουροβίζιον, όπως λέει και ο Ντάτα Μπέης (!!!), είναι ότι διοργανώθηκε από την Κρατική τηλεόραση (την ¨ΕΡΤ), με λεφτά (800.000 ευρώ!!!!!) που πληρώνουμε όλοι οι Έλληνες μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ!!!!!!

Χρήστο, κρίμα, πάρα πολύ κρίμα....