13 Φεβ 2007

ΝΕΟ BLOG - "ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ (ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΦΡΟΙ)"

Ένα Μαυρογάτειο project, με συνενόχους τον Ημίαιμο και την Ροδιά
και συνερ/γάτες - γαταδότες όλους εσάς (ελπίζω)

Αντιγράφω από το ιδρυτικό ποστ:


Το Blog αυτό αφιερώνεται στον Κάφελλο (Κάφ.Ελλ.Ο., Κάφρο Ελληναρά Οδηγό).

Στον Κάφελλο οδηγό που παρκάρει όπου να ναι το καβουρδιστήρι του, μα αυτοκίνητο, μα μηχανή, μα πατίνι είναι αυτό, εμποδίζοντας τη διέλευση πεζών, αναπήρων, παιδικών καροτσιών, ηλικιωμένων.

Στον Κάφελλο οδηγό που περνάει με κόκκινο και σκοτώνει τον αθώο πάνω στο μηχανάκι.

Στον Κάφελλο οδηγό που προσπερνά χωρίς ορατότητα και βάζει σε κίνδυνο τη ζωή όλων γύρω του.

Στον Κάφελλο οδηγό που τρέχει με ταχύτητες Autobahn στους ελληνικούς κατσικόδρομους.

Στον Κάφελλο φορτηγατζή που κυκλοφορεί με φθαρμένα και αναγομωμένα ελαστικά που μπορεί ανά πάσα στιγμή να σπείρουν το θάνατο.

Στον Κάφελλο οδηγό που οδηγεί μέσα στη μαύρη σούρα του (και στην πολλή σκοτούρα του), μιλώντας στο κινητό με το αγαπουλίνι, πίνοντας την φραπεδιά ( ή την φραπελιά) με το ένα χέρι και καπνίζοντας με το άλλο.

Επειδή απ όλους αυτούς (που συνήθως είναι το ίδιο πρόσωπο) πιό εύκολο να πιαστεί στα πράσσα είναι ο οδηγός που παρκάρει σαν Κάφρος, κυρίως τέτοιες φωτογραφίες θα δημοσιεύονται εδώ. Δημιουργώ εδώ και λίγο καιρό το δικό μου αρχείο, αλλά θα ήθελα και την δική σας βοήθεια. Περιμένω τις φωτογραφίες σας στο miltiadis_s@yahoo.gr

Παρακαλώ στις φωτογραφίες σας να φαίνεται όσο γίνεται πιό καθαρά το μπλοκάρισμα του περάσματος για τους πεζούς, ΚΑΙ επίσης, πολύ σημαντικό, να φαίνεται καλά η πινακίδα του Ελληναρά Κάφελλου. Η πινακίδα θα είναι και ο τίτλος του ποστ. Αν δεν φαίνεται καλά, σάς παρακαλώ στείλτε και μια δεύτερη φωτογραφία, όπου να διακρίνεται. Επίσης, θα πρέπει να μού στέλνετε το μέρος όπου τραβήχτηκε η φωτογραφία (περιοχή, οδό), ημερομηνία και περίπου ώρα.

Δεν ξέρω αν θα πετύχουμε κάτι με αυτό το blog. Αλλά είναι καλύτερο από το να μην κάνουμε τίποτα.
.

9 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Συμφωνώ και επαυξάνω με ένα λαιότερο κείμενό μου

Μαύρος Γάτος είπε...

Πολύ ενδιαφέρουσα η ανάλυσή σου. Περιμένω τις συνεργασίες σου, Δείμο!

Σ;)

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Καλη αρχη γατε!!!Να δεις που θα ερθουν πολλες ιστοριες καθημερινης τρελας!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο γάτε. Σε καλό τριπάκι μας έβαλες. Ελπίζω κάπου να βγάλει.

prince of dakar είπε...

καλη αρχη! Νομιζω οτι αυτο το μπλογκ θα εχει δεκαδες ποστ, μην πω εκατονταδες, πολυ συντομα...

Πολλη καφριλα σε αυτον τον τοπο

Μαύρος Γάτος είπε...

Περιμένω τις φωτογραφίες σας... ήδη έχουν φτάσει οι πρώτες Σ:))))

nuntius είπε...

Είσαι θεός. Οκ, είμαι άθεος αλλά εσύ είσαι θεός. Χρόνια τώρα σκέφτομαι να κάνω κάτι τέτοιο. Με πρόλαβες. Τα σέβη μου.

Kapetanios είπε...

Μαύρος Γάτος said... "Επειδή απ όλους αυτούς (που συνήθως είναι το ίδιο πρόσωπο) πιό εύκολο να πιαστεί στα πράσσα είναι ο οδηγός που παρκάρει σαν Κάφρος, κυρίως τέτοιες φωτογραφίες θα δημοσιεύονται εδώ..."
Ωχχχ !! Με βλέπω πρώτη μούρη στο μπλογκ σου χαχαχαχα
Άντε βρε ...ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω!
Με αυτοκαταγγέλλω γιατί όταν έκανα ένα έργο ( Επαγγελματικό Επιμελητήριο) στην πλατεία Αριστοτέλους πριν καμιά 5-6 χρόνια είχα πάνω από ....100 κλήσεις για παράνομη στάθμευση, παρακώλυση συγκοινωνίας και κατάληψης πεζοδρομίου!!
Εύγε στην Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Θεσσαλονίκης που έκανε πολύ καλά την δουλειά της!!
Να σκεφτείτε ότι στην αρχή μετά κόπων και βασάνων μου έδιναν και καμιά άδεια, αλλά ύστερα από την καθόλου κακοπροαίρετη διαμαρτυρία των επαγγελματιών της περιοχής(1) , σταμάτησαν να μου την παρέχουν. Και έτσι.....
(1) Οι ομοιότητες με αντίστοιχους "αγανακτισμένους πολίτες" οι οποίοι φωνάζουν τρις και λίγο το 100 επειδή ενοχλούνται από τον θόρυβο, θέλουν ένα Σαββάτο να κοιμηθούν μέχρι αργά, "σκονίζονται", δεν έχουν μέρος να βάλουν τα αυτοκίνητα τους όταν γίνονται σκυροδετήσεις ή εκσκαφές στην γειτονιά τους κλπ, είναι απλώς συμπτώσεις!!
Βεβαίως το γεγονός της δικής τους παραβατικότητας( πολλές φορές ΔΕΝ γίνεται αλλιώς) όταν έκαναν το δικό τους σπίτι ή μαγαζί ουδόλως τους ενδιαφέρει .... σάμπως οι ίδιοι το έχτισαν χιχιχιχι( σαρδόνιο γέλιο "εξυπνάκηδων" το οποίο λαμβάνει χώρα γυρνώντας την πλάτη στον συνομιλητή τους ).
Γάτε , έχοντας ήδη 25 και βάλε χρόνια στην πλάτη μου στον χώρο των κατασκευών και μάλιστα μέσα σε πόλεις έχω να καταθέσω ετούτο: ο τόπος αυτός έχει να επιδείξει στρατούς ολόκληρους από «αγανακτισμένους πολίτες» -και όχι μόνο ;)-και θα το δεις να συμβαίνει με την πληθώρα ύλης που θα προκύψει στο νέο σου μπλογκ!
Αντίθετα, αυτό που μας λείπει είναι μια γόνιμη αυτοκριτική ( όχι για το θεαθήναι και για την άφεση αμαρτιών )και ένας λιγότερος ατομικισμός! Εμπρός λοιπόν να βγάλουμε το δικό μας αυτοκίνητο φωτογραφία , το δικό μας σπίτι που χτίζεται παράνομα , και τις δικές μας ψευδές φορολογικές δηλώσεις , ΟΧΙ των άλλων !!
Σε αυτήν την περίπτωση θα ήθελα να δω την ανταπόκριση μας και όχι με εκ του ασφαλούς καταγγελίες , χαρακτηρισμούς και τοποθετήσεις!
Το ότι δεν συμπαθώ τις γάτες στο έχω πει? χαχαχαχα
Για τον ..«οδηγό που οδηγεί μέσα στη μαύρη σούρα του (και στην πολλή σκοτούρα του), μιλώντας στο κινητό με το αγαπουλίνι, πίνοντας την φραπεδιά ( ή την φραπελιά) με το ένα χέρι και καπνίζοντας με το άλλο.».. και εγώ μέσα.
Συνήθως με το που τους βλέπω , με πιάνουν τα καντήλια μου και εάν βρω ευκαιρία τους ξηγιέμαι και αλμυρό φιστίκι ιφ γιου αντεστεντ μι :))

Μαύρος Γάτος είπε...

Νοιύντιε, περιμένω τις φωτογραφίες σου!!!!

Σ:)))

Καπετάνιε, λες

Εμπρός λοιπόν να βγάλουμε το δικό μας αυτοκίνητο φωτογραφία , το δικό μας σπίτι που χτίζεται παράνομα , και τις δικές μας ψευδές φορολογικές δηλώσεις , ΟΧΙ των άλλων !!

Προφανώς ΔΕΝ έχω τίποτε από αυτά, αλλιώς δεν θα δικαιούμουν να ομιλώ.... ¨οσο για το αυτοοκίνητο, που είναι και το θέμα μας, προτιμώ να κάνω άπειρους γύρους, παρά να το βάλω σε μέρος που εμποδίζει. Ελπίζω να σε κάλυψα.