2 Φεβ 2007

ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ "ΜΕΓΑΛΟΥ' (ΠΟΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ; ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ)


Τον καταλαβαίνω τον Γιωργάκη. Μεγάλη υπόθεση να είσαι γιός του πιό "Μεγάλου" από τους "Μεγάλους" που πέρασαν από αυτόν τον τόπο.

Είδε λοιπόν
χτες στον ύπνο του ο Γιωργάκης τον Μεγάλο. "Ρε συ", τού λέει ο Μεγάλος, "μπάχαλο το έχεις κάνει το κόμμα. Ξεκίνησες να κάνεις αντιπολίτευση με ήπιους τόνους και με συναίνεση, και γκρέμισες τα ποσοστά μας στα μαύρα Τάρταρα. Ευτυχώς αυτό το διορθώσαμε. Αλλά δεν φτάνει. Πότε επιτέλους θα καταλάβεις ότι αν δεν κάνεις τρελλή βαβούρα και καζούρα κι ασταμάτητο κι εντυπωσιακό νταβαντούρι δεν θα δεις ποτέ Πρωθυπουργία; ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ "ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ;" Ούτε ένα "ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΟ ΧΟΡΑ"; Ούτε ένα "ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ"; Ούτε ένα "ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ" (πού έλεγε κι ο μακαρίτης ο Μένιος;); Ούτε ΚΑΝ ένα "ΕΙΣΤΕ ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ";;;;; ΑΝΑΞΙΕ!!!!!!! ΑΝΙΚΑΝΕ!!!!!!!!! ΑΝΤΙ-ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!"

Ο Γιωργάκης ξύπνησε λουσμένος στον κρύο ιδρώτα. "Τί να κάνω, μα τί να κάνω;" σκέφτηκε, "Τί να κάνω, για να φανώ αντάξιος του πατέρα μου; Βρε, δεν καταθέτω μια ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ;;;;;;;;;;;"

Τό'πε, και τό' κανε...

Κι όλοι σηκώθηκαν
όρθιοι και χειροκροτούσαν ...

9 σχόλια:

An-Lu είπε...

Του έριξε τον εξάψαλμο στα ελληνικά....μάλλον θα δυσκολεύτηκε να κατανοήσει τον daddy στον υπνο του.... ;-)

Μαύρος Γάτος είπε...

Τ¨οση φόρα που είχε πάρει ο Μεγάλος στο όνειρο, και στα Σενεγαλέζικα να τού μίλαγε δεν υπήρχε περίπτωση να μην τον καταλάβει ο Γιωργάκης.... αλλιώς τί Μεγάλος θα ήταν;;;

Σ;))))))

Sissi Soko είπε...

Ο Γιωργάκης διστυχώς δεν αξίζει να ασχοληθώ μαζί του. Τι μεγάλο μπορεί πια να κάνει;

srm1033 είπε...

Όσο είναι ο Γιωργάκης(μα είναι δυνατόν να πάρεις στα σοβαρά έναν άνθρωπο που τον λένε Γιωργάκη?)Στο ΠΑΣΟΚ και ο ΤΖΪΓΓΕΡ στον Παναθηναϊκό ...το πρωτάθλημα θα το παίρνουν οι αντίπαλοι!

Μαύρος Γάτος είπε...

Ρε παιδιά ο άνθρωπος μπορεί να έχει καλές προθέσεις.... μην τον κατακρίνετε πρόωρα, μικρός είναι ακόμη, κι άβγαλτος....

cyrus είπε...

Έλα, ρε, κι έλεγα χτες το βράδυ "μα γιατί δεν μπορώ να κοιμηθώ;"

Τώρα ξέρω: είχα διαισθανθεί με την ενορατική μου ικανότητα (κληρονομικό χάρισμα, γαρ...) ότι το ΠΑ**Κ θα έκανε πρόταση μομφής στην κυβέρνηση...

Φοβερά νέα -- τι να σου πω...

Helix Nebulae είπε...

Με συγχωρείτε ρε παιδιά, αλλά έχω μια απορία. Η πρόταση μομφής υποτίθεται πως είναι ένα σοβαρότατο βήμα, ένα δριμύ κατηγορώ - όχι μόνο για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση, αλλά και για τη γενικότερη λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών. Τσαμπουκάς χοντρός κοινώς, αντριλίκι.

Είναι δυνατόν να την ανακοινώσει κανείς φορώντας ροζ-φούξια γραβάτα; σαν κουμπάρος σε γάμο βορείων προαστίων είναι...

Kapetanios είπε...

Και ναι , έτσι απαξιώνονται θεσμοί ( Αξιωματική αντιπολίτευση) και κοινοβουλευτικές διαδικασίες( κατάθεση και ψήφιση πρότασης μομφής), που στόχο έχουν ( είχαν ) να προστατέψουν την Δημοκρατία!!
Προς το παρόν αφήνονται στα χέρια των image makers να κρίνουν πότε και πώς θα "παίξουν" δίκην life style!!
Και πού ‘σαι γάτε, ένας είναι Ο Μεγάλος.. οι άλλοι 2 πέθαναν :)

Μαύρος Γάτος είπε...

Γενικώς παιδιά, τρεις λαλούν και δυό χορεύουν....

Και το τρίπτυχο ΔΙΑΦΘΟΡΑ- ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ- ΔΙΑΠΛΟΚΗ καλά κρατεί.... και θα κρατεί, και θα κρατεί...

Γιατί κύριε Γιωργάκη να πιστέψω ΕΣΕΝΑ, όπως πίστεψαν κάποιοι και τον Κωστάκη και τώρα κλάινε με μαύρο δάκρυ, ότι θα κάνεις την ΑΛΛΑΓΗ; ΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ - πρωταγωνιστές του οργίου της δεκαετίας του '80 - ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΣ< ΕΔΙΩΞΕΣ< από ΠΟΙΟΝ αποστασιοποιήθηκες;;;;;;

Κλάψτα Χαράλαμπε...