16 Ιαν 2007

"ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ': ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ REALITY GAME!




--- ...τώρα που υπέγραψες, δούλε, να σού εξηγήσω, πρόβατο, μερικές λεπτομέρειες, χαμένε, ε χαμένε.

--- Μα πώς μού μιλάτε έτσι; Τι πάθατε ξαφνικά;

--- Καλό είναι να συνηθίσεις σιγά σιγά, ελεεινόν τέκνον. Για δες εδώ: «Εφεξής το συμβαλλόμενον μέρος «Παραγωγή» θα αποκαλείται «Κύριος και Θεός», ενώ το έτερον συμβαλλόμενον μέρος, «παίκτης-μέλος», θα αποκαλείται «δούλος του Θεού», «απολωλός πρόβατο», κλπ κλπ. Αμ τί νόμισες, ότι θα είμαστε ίσα κι Όμοια; Πώς; Τί Μού δείχνεις εκεί; Ναι, σωστά, γράφει "κατ'εικόνα και καθ'ομοίωση", δηλαδή Εγώ θα είμαι η Εικόνα, κι εσύ η ομοίωση, φυσικά!

--- Μά....

--- Μά και ξεμά δεν έχει. Έλα να δούμε στα γρήγορα τα βασικά σημεία του Συμβολαίου, γιατί έχω και δουλειές. Όπως όλως τυχαίως αμέλησα να σού επισημάνω πριν υπογράψεις, η τροφή και η στέγη ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στις Παροχές της Παραγωγής. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να τρέχεις όλη μέρα (μπορεί και όλη νύχτα) για να χορταίνεις την πείνα σου, για ν' αντιμετωπίζεις το κρύο, την κάψα, τις μπόρες, τα τσουνάμια (τσουνάμι: δες υποσημείωση 1234γ/Χριστούγεννα 2004 ). Τις λίγες ώρες που ίσως να σού περισσεύουν, θα τις αφιερώνεις ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στην λατρεία Μου. Δηλαδή στο να Με παρακαλάς και να Με γλείφεις και να Με λιβανίζεις για να σε κρατώ σε σχετικά καλή κατάσταση. Μην ξεχνάς ότι στο Συμβόλαιο δεν προβλέπεται καμμία ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Όποτε αρρωσταίνεις ή σακατεύεσαι, μπορείς και οφείλεις να Με παρακαλάς και να Με ικετεύεις αλλά σε καμμιά περίπτωση δεν δεσμεύομαι ν' ανταποκρίνομαι στις εκκλήσεις σου για βοήθεια. Θα σε εισακούω ΟΤΑΝ θέλω και ΕΦ'ΟΣΟΝ θέλω.

--- !!!!!!!!!!

--- Στο Συμβόλιαο που μόλις υπέγραψες, αναφέρονται αναλυτικά όλα τα χαμερπή ένστικτα που συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο και είναι ενσωματωμένα στο αξιοθρήνητο σασσί σου εντελώς δωρεάν. Αυτά θα σε σπρώχνουν ασταμάτητα να κάνεις διάφορα ακατανόμαστα (εφεξής, «Αμαρτίες»). ΟΜΩΣ, όπως ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ προβλέπεται στο Συμβόλαιο, θα είσαι υποχρεωμένος ν' αντιστέκεσαι όσο το δυνατόν περισσότερο στις τάσεις σου αυτές, όσο κι αν βασανίζεσαι, και όταν τελικά αναπόφευκτα θα υποκύπτεις, θα γεμίζεις Ενοχές (συμπεριλαμβάνονται κι αυτές στο Πακέτο, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ). Γιατί, όπως μπορείς να διαβάσεις εδώ, στα ψιλά γράμματα, Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΕΝΣΤΙΚΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟϋΠΟΘΕΣΕΙΣ. Μη χλωμιάζεις, μέσα στην απέραντη ευσπλαχνία Μου έχω προβλέψει για όλα, ανάξιε δούλε. Για ν' ανακουφίζεσαι πού και πού από τις Ενοχές, θα Με γλύφεις και θα Με παρακαλάς με τις ώρες. Και φυσικά, όπως προβλέπεται, θα Μού δίνεις αναφορά και θα είσαι υπόλογος όχι μόνο για ό,τι κάνεις, και για ό,τι σκέφτεσαι,αλλά και για ό,τι ΔΕΝ κάνεις, και για ό,τι ΔΕΝ σκέφτεσαι. Ακόμα και για ό,τι περνάει από το μυαλό σου.

--- !!!! Μά!!!! Μού είχατε υποσχεθεί ηδονές, καταχρήσεις, άφθονο σεξ, κάθε λογής ακολασίες…

--- Θα τα έχεις τέκνον, θα τα έχεις, και να θέλεις δεν θα μπορείς να κάνεις αλλιώς, αλλά είπαμε, θα πρέπει να Με γλείφεις απεριόριστα μετά, και να Με παρακαλάς για να σε συγχωρέσω. Δες λίγο και τις Ρήτρες, ξέχασα να σού πω, είναι, χμμμ... κάπως αυστηρές. Μάλλον δεν θα θέλεις να παραβιάσεις τους Όρους του Συμβολαίου... Αν το κάνεις, θα τα χαλάσουμε πριν την ώρα μας, και θα πληρώνεις στον Αιώνα των Αιώνων στις Φλόγες της Κόλασης. Πίστεψέ με, δεν θα σού αρέσει και πολύ εκεί.

Ας μην χάνουμε όμως άλλο χρόνο, έχω πάρα πολλή δουλειά. Εκατομμύρια νέα Μέλη Με περιμένουν για να υπογράψουν. Ολοκληρώνω λοιπόν. Όπως μπορείς να διαβάσεις εδώ (μα σταμάτα επιτέλους να τρέμεις, κράτα τον μεγεθυντικό φακό λίγο πιό σταθερά), θα σού στέλνω κατά καιρούς διάφορες κατραπακιές στην κεφάλα σου, και τότε εσύ όχι μόνο δεν θα οργίζεσαι μαζί Μου, αλλά θα Με γλείφεις και στο πολλαπλάσιο.

--- !!!!!!!!!!!!!!!

--- Επίσης, όπως λέει σαφέστατα το Συμβόλαιο, «το συμβαλλόμενο μέρος «Κύριος και Θεός» διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει το παρόν Συμβόλαιο πριν από την ονομαστική του λήξη, χωρίς καμμιά απολύτως προειδοποίηση». Παναπεί, δεν θα ξέρεις ούτε πότε θα τά τινάξεις, ούτε από πού ήρθε η Θεϊκή Μου κεραμίδα στην ελεεινή σου γκλάβα.

-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

--- Τέλος, κάτι πάρα πολύ σημαντικό: θα έχεις την έμφυτη παρόρμηση (και τον απαραίτητο Τεχνικό Εξοπλισμό) για να Μού φτιάξεις και να Μού παρέχεις τουλάχιστον ένα «Νέο Μέλος», κατά προτίμηση περισσότερα. Αυτά θα κληρονομήσουν το Συμβόλαιο όταν εσύ περάσεις με το καλό ξανά στην Ανυπαρξία, ή στην Κόλαση, δούλε. Εις τον Αιώνα των Αιώνων, Αμήν.

--- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν θέλω!!!! Παίρνω πίσω την υπογραφή μου!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τώρα που το σκέφτομαι, δεν θυμάμαι να υπέγραψα πουθενά.... Πρόκειται για απάτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ν' ακυρωθεί το Συμβόλαιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

--- Πολύ αργά, απολωλός. Υπέγραψε άλλος για σένα, πάει πολύς καιρός... Είναι κι εκείνο το Μήλο στη μέση... Αν είχα χρόνο, θα σού εξηγούσα. «Να προσέχεις πού βάζεις την υπογραφή σου και το πουλί σου και τα δόντια σου»... να κάτι που δεν θά 'πρεπε ποτέ να το ξεχάσεις. Άκουσε την φιλική μου αυτή συμβουλή, θα υποφέρεις κάπως λιγότερο... Αλλά τι λέω ο Πάνσοφος, αφού φεύγοντας από εδώ δεν θα θυμάσαι τίποτα απ'όλα αυτά! Δεν θα μπορείς ν' αρθρώσεις λέξη, δε θα μπορείς να ελέγχεις τα μέλη σου, θα τα κάνεις επάνω σου, θα μάθεις σιγά σιγά - αν είσαι τυχερός - να περπατάς, θα εξαρτάσαι για πολλά χρόνια για την επιβίωσή σου από τους γονείς σου και δούλους Μου (αν είσαι τυχερός και έχεις)...

--- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν θέλω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν παίζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Βοήθεια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ουαααααααααααααααααααααααααααααααααά!!!!

………………………………………………

Η Μαία βγήκε από την αίθουσα τοκετού χαμογελαστή.

«Συγχαρητήρια, μόλις αποκτήσατε ένα υγιέστατο αγοράκι. Να σάς ζήσει!»

...είπε στον κατάχλωμο μπαμπά, που περίμενε απ’έξω.


Μαύρος Γάτος
27 Μαΐου 2006
*Ένα παλιότερό μου κείμενο που μού αρέσει πολύ.



22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λατρεύω τις Φαουστικές παραλλαγές!!!!
Θα σε ενδιέφερε ίσως και αυτό!

Ανώνυμος είπε...

...Απερίγραπτος! :)

Rodia είπε...

ΟΥΑΟΥΟΥΟΥΟΥ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Ανώνυμος είπε...

αφωνη!
αυτο!
:)

Sissi Soko είπε...

Εμείς στη Σλοβακία δεν υπογράφαμε τέτοια συμβόλαια. Και είμαστε ελεύθεροι...
(Όταν απελευθερωθήκαμε και από τον Λένιν. Αμ και δεν ήμασταν ποτέ δέσμιοι της τρομοκρατίας.)
...Σχετικά νέα στο blog μου.

Ανώνυμος είπε...

Το χειρότερο είναι ότι δεν μπορείς να προσβάλεις και την σχετική σύμβαση στα δικαστήρια για δύο λόγους:

Πρώτον, η άλλη πλευρά έχει μάρτυρες (και οσίους, και αγίους, αλλά οι μάρτυρες μας ενδιαφέρουν στην δίκη)

Και δεύτερον, ο συμβαλλόμενος και εναγόμενος είναι ταυτόχρονα ο Μέγας Κριτής.

Φασκελωκουκούλωστα! :^)

Ανώνυμος είπε...

Καλέ μου Μαύρε Γάτα
εδώ είναι Βαλκάνια, δεν είναι παίξε γέλασε!!!!!!!!!!
Κι εμείς οι κωλοέλληνες, ορθόδοξοι τρομάρα μας. Το κείμενό σου είναι υπέροχο στη σύλληψη και ευφιέστατο αλλά ουδαμώς βαλκανικό και ελληνικό, ρωμαίικο, πώς να το πω;
Αν το είχε γράψει Προτεστάντης θα έλεγα μπράβο του, ωραία μας τα λέει.
Αλλά για μας ο Θεός είναι μόνο ΑΓΑΠΗ! Ατελείωτη, άπειρη, ελεήμων.
Αγαπάμε γιατί η αγάπη Του μας έφτιαξε, αλλιώς θα ήταν αδύνατον να αγαπήσουμε. Συγχωρούμε, γιατί μας συγχωρεί. Ελπίζουμε γιατί μας έπλασε για συντροφιά Του. Πέφτουμε και αποτυχαίνουμε για να ξανασηκωθούμε. Είμαστε παιδιά Του και ο αληθινός πατέρας δεν χτυπά τα παιδιά του ούτε τα τιμωρεί. Τα λατρεύει ό,τι και να κάνουν.
Με συγχωρείς τώρα γατε μου, αλλά εγώ είμαι βαθιά ερωτευμένη με τον Θεό και γι' αυτό και με τον κόσμο ολόκληρο. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς Αυτόν, έξω από τη στοργή Του και τα αντέχω όλα -και όχι λίγα ούτε εύκολα- γιατί θέλω να πετάξω στην αγκαλιά Του και να ξανασυναντήσω εκεί όλους τους αγαπημένους μου.
Και επειδή και ο Θεός είναι ερωτευμένος μαζί μου όπως και με κάθε άνθρωπο έρχεται και φεύγει, κι εγώ απομακρύνομαι και ξαναεπιστρέφω όπως κάνουν όλα τα τρελά ζευγάρια για να αγαπιούνται ακόμα παραπάνω.
Ο δικός μας ο Θεός μόνο αγάπη είναι. Αυτόν πιστεύω κι Αυτόν διαλέγω που με σώζει από το θάνατο. Και λέω, χαλάλι κι οι πίκρες και τα φαρμάκια που με κάνουν λίγο πιο άνθρωπο.
Την αγάπη μου, φλυάρησα, συγνώμη και καληνύχτα.
Παράβελε: Ισαάκ Σύρος, Μάξιμος Ομολογητής, Κάλλιστος Γούεαρ, γέρως Σιλουανός κλπ. να μη πω για Καινή Διαθήκη που τα λέει όλα, μια ανάγνωση την επιστολή του Ιακώβου του Αδελφοθέου κάνε, μια σταλιά είναι, τα λένε απείρως καλύτερα από μένα και με μεγαλύτερη συνέπεια από την δική μου.

Μαύρος Γάτος είπε...

Βασιλική, κι εγώ πιστεύω στην Αγάπη, για΄τι αν δεν πίστευα ΟΥΤΕ σε αυτήν,μ θα έπρεπε αν την είχα κάνει από καιρό...

Γιατί όμως πρέπει οπωσδήποτε να βαφτίσουμε την Αγάπη Θεό;

Σ;))))))

Μαπαμπάκη άστα και βράστα... το παιχνίδι είναι στημένο!

Γοργονίτσα, Κεραμιδόσκυλε, Ροδούλα, Βασιλκούδαμ', Σύλβια, Μ13, καλό βράδυ Σ:)))))

Ανώνυμος είπε...

Ανάθεμά θε Μαυρόγατε! Μ' έκανεθ κι έχαθα τη μαθέλα μου από τα γέλια! Πώς να γράπθω τώρα τα βαρυθήμαντά μου;

Τελοθπάντων... Θκέπθου όμωθ και μια αλλη παραλλαγή του Θυμβόλαιου, όπου "Κύριοθ και Θεόθ" είναι, αθ πούμε, η Φύθη. Και λέει: "Θ' έκανα να πεινάς κι είθαι ελεύθεροθ να τρωθ ό,τι γουθτάρειθ (αφού βεβαίωθ πθοφήθειθ θτη δουλειά), αλλά άμα φαθ τον άμπακα θα μείνεις κθερός, τέδα, μπαμ και κάτω"!

Δυνάθτηθ κι η ωραία Φύθιθ λοιπόν.

Να βάλουμε θτη θέθη τηθ κάποιον άνθρωπο; Αχαχούχα! "Άμα τελειώθειθ τη δουλειά που θα κάνειθ για μένα, μετά είθαι ελεύθερος -χιχιχιχι μαλάκα - να τρωθ όθο θε φτάνουνε τα φράγκα, ειδεμή θτην πίθτωθη και θου παίρνω και το θπίτι"!

Να βάλουνε τον Άνθρωπο γενικώθ; Αθ' τα να πάνε! Θα υπογράπθει με τον εαυτό του: "Είμαι ελεύθεροθ να τρώω αλλά γκαμώτο πρέπει να προθέχω τα τριγλυκερίδια για να μη πέθω θέκος"!

Να βάλουμε τον νέτο-θκέτο Εαυτό μας; Την κάτθαμε! Όλο πθεμματάκια και δικιολογιούλεθ θα μας λέει, για να μας νανουρίζει (και να περιδρομιάδει με ήθυχη θυνείδηθη), μέχριθ ότου να πέθουμε ξθεροί από τις χοληθτερίνεθ!

Βοήθειααααα!

Μαύρος Γάτος είπε...

Γειά σου ρε Τθώνυ!!!!

Σ;))))

Όσον αφορά την κυρία Φύση έχω κι εγώ ΠΟΛΛΑ ράμματα για την γούνα της....

Όσο για τον άνθρωπο...
ξέρεις εσύ κανέναν;;;;

Σ;))))))

ζητείται Φανάρι τύπου Διογένη σε καλή τιμή...

Υπερβολές. Εγώ ξέρω αρκετούς Ανθρώπους, ναι, με κεφαλαίο... Αρκετούς ώστε αν μπορώ να συνεχίζω να ζώ...

καλό βράδυ
Σ;)))))))))))))

Ανώνυμος είπε...

Είδηση: Ξανάβαλα τη μασέλα μου!

Μαυρόγατέ μου σωστά, εκείνοι οι αρκετοί (ή λίγοι) άνθρωποι με Α κεφαλαίο (εντός κι εκτός κύκλου) μας βαστάνε στη ζωή. Δηλαδή η ΑΓΑΠΗ, που λέει κι η Βασιλική (όχι, δεν με πιάσανε τα χίπικα, έτσι είναι) παρέα με την ΑΛΗΘΕΙΑ (γιατί η αγάπη σκέτη χιπίζει, κι η αλήθεια σκέτη ... πανκίζει, εννοώ παραγίνεται άγρια η αφιλότιμη).

Ε, αυτό έλεγε ο μουσάτος μάγκας "το άλας της γης".

Ανώνυμος είπε...

Μάυρε γάτε έχω μια απορία. Δηλαδή αν το συμβόλαιο το κάναμε με τον συνάδελφο ανταγωνιστή τον μεσιέ Lucifer πόοοοσο χειρότερο θα ήταν;;; ..που θα έστελνε και το ομορφόπαιδο τον Μεφιστοφελή για τις υπογραφές δηλαδή...

Ανώνυμος είπε...

Αχ, αυτό το μήλο!
Πολύ εμπνευσμένο, γάτε μου!

Με γειά και οι αλλαγές!
Πολύ ωραίες!

Ανώνυμος είπε...

Μιλάμε είναι κάτσε καλά το κείμενο. Δεν ξέρω τι να πω. Ένας διάλογος-μονόλογος μοναδικός (ειδικά τα σημεία που επεξηγείς διαλογικά τις ενέργειες) και ο τρόπος που καταλήγεις στη γέννα. Το κείμενο είναι άψογο.

Και να σκεφτείς ότι έγραψα τα ίδια (σχεδόν) σε άλλη μορφή κι εσύ με ένα διάλογο πέτυχες το ίδιο πράγμα.

Μαύρος Γάτος είπε...

Καλησπέρα παιδιά! Σήμερα η Forthnet με έχει τιμωρημένο. Επιστράτευσα την παλαιολιθική τεχνολογία... ADSL...]

Τζώνυ: PEace, Love - πού έλεγε κι ο άλλος ο μουσάτος, με την γιαπωνέζα και με τα γυαλιά...


Lupa μου έλα ντε! Χειρότερα δεν γίνεται! Ή μήπως; Σκέψου λέει στην Αιώνιο Ανυπαρξία να χεις και καμμιά σκυλού να τραγουδάει "έχεις κάνει τη ζωή σου κοοοοολαααασήηηηηηηηη Μπρρρρρρρρρ.....

Lucy μου σ΄ευχαριστώ! Κι έλεγα μα καλά, κανείς δεν το πρόσεξε Σ;(((((((

Δείμο πολύ καλό, μού το είχε από χτες δείξει η Ροδιά το κείμενό σου... Ξέρεις, τα μεγάλα μυαλά Σ;-DDDD

Σ;)



Σ;)))))

Ανώνυμος είπε...

Έχω δύο κορίτσια....Μήπως έχει αλλαγές το συμβόλαιο γιατί είναι μικρά γράμματα και δεν τα διάβασαν καλά.....!;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Μαμώ τη βιασύνη μου μαμώ...!
Γάτε; Γαμάτο το κείμενο!

Ανώνυμος είπε...

Βρε Γάτε όσα Σςςς και να λες εγώ άμα δεν μιλήσω θα σκάσω. Δεν θέλεις να σκάσω έτσι δεν είναι; Τους γείτονες εξάλλου τους αγαπάμε και για την φασαρία που κάνουν, τι γείτονες θα ήταν αλλιώς;
Μα η μικρή γατίσια σου μνήμη δεν θυμάται πως δεν βαφτίσαμε εμείς τον Θεό Αγάπη, αλλά ο Θεός μας βάφτισε έτσι;

Καληνυχτούδια και Σςςς!!!!
Άσε που ανήκουμε στην ίδια συμπαθή τάξη των αιλουροειδών: εσύ γάτα κι εγά λιοντάρι (εξημερωμένο;)

Μαύρος Γάτος είπε...

Ναταλάκι σκούρα τα πράγματα. Αυτά τα ψιλά γράμματα μάς έχουνε ψιλοτσακίσει

Βασιλκούδαμ' μπορεί να μιλάμε με διαφορετική ορολογία, αλλά στο βάθος δεν νομίζω πως διαφωνούμε...

Σ:)))))))))

Ανώνυμος είπε...

Θα προσθέσω: Peace, Love and Harmony, που τραγούδαγε η τρελαμένη φωνάρα των Bow Wow Wow!

Που τη θυμήθηκα ε; Αμ εκείνο το He' s my man mountain; Που λέει: He don't even wash his feet / He' s my man mountain :-)

Καλο βράδυ και γι' αύριο έχει ο Θεός :-))

Ανώνυμος είπε...

Σ:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

goofyMAGOUFH είπε...

Μαύρε Γάτε,
αν φορούσα καπέλο θα στο έβγαζα!