14 Δεκ 2006

TO ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ ΤΟΥ ΓΑΤΟΥ

.

Μέσα στην απέραντη Σοφία της η Φύση (πείτε την αν θέλετε Θεό), «τα πάντα εν Σοφία εποίησε»: εποίησε λοιπόν εν Σοφία και το τσουτσούνι του γάτου.

To σοφό τσουτσούνι τού γάτου, είναι γεμάτο με εκατοντάδες αγκαθάκια. Ναι, καλά διαβάσατε, αγκαθάκια. Τα οποία έχουν όλα την ίδια ανάποδη φορά, με αποτέλεσμα το γατοπέος να μοιάζει συνολικά μ’ εκείνο το σατανικό πολλαπλό αγκίστρι που λέγεται καθετή. Έχετε δει ποτέ αγκίστρι; Έχει μιαν "ασφάλεια" στην άκρη, με ανάποδη φορά, ώστε να εμποδίζει την απελευθέρωση της λείας μετά το αγκίστρωμα.

Όταν λοιπόν ο γάτος πάει με την γάτα, στην αρχή όλα καλά: το εργαλείο μπαίνει άνετα και ευχάριστα και για τους δυό. Όταν όμως πάει να βγεί… τα πολλαπλά αγκαθάκια εμποδίζουν την έξοδο, ξεσκίζοντας κυριολεκτικά τον κόλπο της θηλυκιάς. Για αυτό οι γάτοι κρατάνε με τα δόντια τον λαιμό της θηλυκιάς κατά την πράξη, ώστε να μην μπορεί αυτή να γυρίσει να τους εκδικηθεί πατώντας τους καμμιά γερή δαγκωνιά ή νυχιά.

Έτσι εξηγείται εν μέρει το γιατί οι γάτες αντιστέκονται τόσο πολύ στη συνουσία, σε κάτι που λογικά θα έπρεπε να επιδιώκουν, τουλάχιστον σε περίοδο οίστρου, δηλαδή κάψας: Οι ορμές τους και οι ορμόνες τις σπρώχνουν ανελέητα στο άγριο σεξ. Αλλά η εμπειρία τους τούς λέει ότι θα υποφέρουν. Κάποια στιγμή υποκύπτουν. Και γλυκαίνονται για λίγο. Κι αμέσως μετά, υφίστανται έναν απερίγραπτα άγριο πόνο (μπορείτε να φανταστείτε…) Ο πόνος αυτός είναι τόσο δυνατός, που προκαλεί την ωορρηξία. Ναι, καλά διαβάσατε: Η ωορρηξία ( η απελευθέρωση του ωαρίου από το ώριμο ωοθυλάκιο) γίνεται ΜΕΤΑ την πράξη, δηλαδή μετά το ξέσκισμα της γάτας, με εκλυτικό παράγοντα τον άγριο πόνο της εξόδου του γατίσιου πέους από τον κόλπο.

«Όλα εν Σοφία», λοιπόν, έ; Για ρωτήστε και τις γάτες…

Πριν προλάβετε όμως να τις οικτίρετε, σκεφτείτε: Πόσες φορές εμείς οι άνθρωποι, που υποτίθεται ότι είμαστε λογικά όντα, πόσες φορές ενώ ξέρουμε ότι στο τέλος θα πονέσουμε, ενώ ξέρουμε ότι στο τέλος θα υποφέρουμε, ενώ ξέρουμε ότι στο τέλος μπορεί και να καταστραφούμε, ενώ εκείνη η άτιμη φωνή μέσα στο κεφάλι μας δεν παύει να μάς προειδοποιεί κυνικά κι ανελέητα και με απόλυτη ακρίβεια για τις διαγραφόμενες συνέπειες των πράξεών μας, πόσες φορές εμείς την αγνοούμε την φωνή αυτή της λογικής, και υποκύπτουμε στις ορμές μας, στις ψευδαισθήσεις μας, στις φρούδες ελπίδες μας…

Μιάου;
.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εξίσου επίπονη για τη θυληκιά είναι η συνουσία και σε μεγαλύτερα γατιά (αιλουροειδή) όπως τα λιοντάρια. Και είναι και αυτό ένα μέτρο της φύσης για να μη γεμίσει ο τόπος πεινασμένα λιοντάρια. Αλλά στις γάτες? Και μετά απο τόσο πόνο εξακολουθούν να ζευγαρώνουν ανα πάσα στιγμή και γεμίζουν γατάκια οι γειτονιές... Πράγμα που μου θυμίζει ένα ποιηματάκι που διάβασα κάποτε: " Με όλα αυτά, τα χάπια, τα προφυλακτικά, τα σπιράλ, τα γ.... από τον κ... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ;" Καλημέρα σας!

Ανώνυμος είπε...

Καταλαβαίνουμε όλοι λοιπόν γιατί η φύση προίκισε την γάτα με μια γλώσσα σαν γυαλόχαρτο...

Ανώνυμος είπε...

Μιαου!

Σιγουρα μιαου.

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Καφριλααααααααα!!!!

Βαγγέλης Μπέκας είπε...

Με έστειλες αδιάβαστο!!!!!!!

Μαύρος Γάτος είπε...

Καλησπέρα σε όλο το Γατόσογο Σ;))))))))

Λες να μάς κάψει ο Γατοθεός; Σ:+))))))))))

Ανώνυμος είπε...

re mpampakis, tha grafteis stin istoria gia to sugkekrimeno sxolio!

m.hulot είπε...

τέσσερις γάτους έχω θάψει τα τελευταία 15 χρόνια, ποτέ δεν είχα σκεφτεί να τους ψάξω το τσουτσούνι! κοίτα να δεις τι μαθαίνεις στα γεράματα...

Ανώνυμος είπε...

Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν κι εγώ.. Κοίτα να δεις τι μαθαίνει κανείς τέτοια ώρα..

raffinata είπε...

ΚΑΙ μικρό ΚΑΙ φαρμακερό δηλαδή... τςτςτς

Μαύρος Γάτος είπε...

ΚΑλά ο Μπαμπάκης και η Ραφινάτα έδωσαν ρέστα...

Σ:+ο

Ανώνυμος είπε...

"Όσο ζείς μαθαίνεις!"...
Νόμιζα ότι γνώριζα πολλά για τις γάτες αλλά αυτό ...

Εξομολογείσθε τω Κυρίω είπε...

Μαθαμε και κατι καινουριο!😸🙀😹