12 Δεκ 2006

ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ: SHE'S A MANEATER, ΣΟΥ ΛΕΩ!

.
Από καιρό ήθελα να πάρω μια Ψαρίνα για να έχει παρέα ο Σερ Λάνσελοτ ο Ψάρης. Χτες που είχα λίγο χρόνο, πηγαίνω όλο χαρά και τού διαλέγω μια κουκλάρα ψαρίνα, μπλε ελεκτρίκ όπως κι αυτός, με γαλάζιους ιριδισμούς.

Ο Ψάρης είναι πολύ γενναίος, τόσο που τόσον καιρό τα πάει μια χαρά ακόμα και με την γάτα τη Λίζα, η οποία μπορεί να πίνει από το νερό του (μπλιάχ) αλλά ποτέ δεν τον έχει πειράξει, όπως λογικά θα περίμενε κανείς, αφού θα τής ήταν πανεύκολο να τον κάνει μια χαψιά. Κορεάτης Μονομάχος (Betta) βλέπεις ο Σερ, φύσει αγωνιστικός τύπος! Τής επέβαλε φαίνεται τον διαφυλετικό σεβασμό, με τα φουντωτά του λοφία και με τα έντονά του μπλε και μπορντώ ιριδίζοντα χρώματα.

Έτσι, δεν έδωσα σημασία που η Καλή του ήταν λίγο μεγαλύτερη από αυτόν. Την έριξα μέσα.

Μόλις την αντιλήφθηκε αναστατώθηκε πολύ. Την πλησίαζε σιγά σιγά, ενώ αυτή έκανε την αδιάφορη, και μόλις αυτός σχεδόν την ακουμπούσε, εξαφανιζόταν και κρυβόταν πίσω από τα χρωματιστά γυαλιά και τα φυτά. Και πάλι από την αρχή. Τους παρακολούθησα αρκετή ώρα να κυνηγιούνται έτσι και μετά βαρέθηκα.

Γυρίζω μετά από κάνα δυό ώρες, και τί να δω; Ο Ψάρης πουθενά!

Τον ανακάλυψα τελικά κρυμμένο στην πιό απόκρυφη γωνιά της γυάλας, τελείως ακίνητο και ζαρωμένο. Μέχρι που νόμισα πως σφήνωσε εκεί και τα κακάρωσε. Τον έβγαλα από τα στενά, και διαπίστωσα με φρίκη ότι τα πάλαι ποτέ μεγαλοπρεπή μπλε και πορφυρά του πτερύγια, ήταν κουρελάκια! Στην αρχή σκέφτηκα μήπως τραυματίστηκε σε κανένα στενό πέρασμα κυνηγώντας την γκόμενα. Αλλά πάλι, πώς; Βρε λες; Μπα.

Αυτός πήγε πάλι σε ένα κρυφό σημείο και στάθηκεεκεί τελείως ακίνητος. ¨Ωσπου σε λίγο, βλέπω την Ψαρίνα να τον πλησιάζει, να τού τσιμπολογάει κανονικά ένα κουρελάκι από τα λοφία του, κι αυτός φυσικά ο ταλαίπωρος όπου φύγει φύγει!!!!


Τί άραγε συνέβη; Οι εμπλεκόμενοι και μόνοι βασικοί μάρτυρες τηρούν σιγήν ιχθύος. Ήδη κάλεσα τη Ντετέκτιβ Composition Doll που είναι εξειδικευμένη στα εγκλήματα πάθους, για την άμεση εξιχνίαση του εγκλήματος, αλλά τί κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Πάντως όχι τα πλαστικά φυτά: οι βάσιμες υποψίες στρέφονται ενάντια στην κα Ψάρη, που πέρασε τη νύχτα σε ένα βάζο και επεστράφη σήμερα κακήν κακώς στο Pet Shop, αν και πολύ θα ήθελα να την κάνω στη σχάρα με λαδορίγανη και να την σερβίρω στη Λίζα τη γάτα. Ο Λάνσελοτ ακόμα συνέρχεται ο καημένος, όλη νύχτα δεν κουνιόταν μπιτ. Ακόμα και τώρα που γράφω, δεν έχει ούτε το ένα χιλιοστό της παλιάς του μαγκιάς.

Ακόμα ψάχνω το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας. Μήπως η τύπισσα κατάγονταν από φυλή Κανιβάλλων; Φταίει που ήταν πιό μεγάλη από αυτόν; Φταίει που τής την έπεσε αμέσως; Φταίει που δεν ταίριαζαν οι ωροσκόποι τους;

Πάντως ο κακομοίρης ο Σερ Λάνσελοτ θα το θυμάται για καιρό, αν επιζήσει, τα πτερυγιάκια του δεν ξέρω αν ποτέ θα γιατρευτούν.

Εμ, ταλαίπωρε, τί ήθελες κι εσύ και τής κολλούσες, αφού δεν σε έπαιρνε; Παίξε το και λίγο υπεράνω, άφησέ την να σε ψάξει αυτή, να ενδιαφερθεί, να σε δει με ενδιαφέρον όχι φονικό...


.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πόσο μού αρέσει αυτό το κομμάτιιιι!!
Το έχω ανεβάσει κάποια στιγμη, αν δεν απατώμαι!
Το καημενούλι το ψαράκι!!
:-)))

Ανώνυμος είπε...

Μα αν δεν κάνω λάθος οι μονομάχοι δεν μπορούν να ζήσουν με άλλα ψάρια, αλληλοσκοτώνονται! Για τους μονομάχους αντίθετου φίλου, αν πάλι γνωρίζω σωστά, μετά τη γονιμοποίηση, η θηλυκιά σκοτώνει τον αρσενικό...right?

Μαύρος Γάτος είπε...

Πολύ τραγουδάρα Lucy Σ:))))))

Μονομαχίνα όχι δεν είναι αυτά που κατασπαράζονται μετά την γονιμοπόιηση! Ασε που δεν νομίζω να έγινε γονιμοποίηση ...

καλό βράδυ

Σ:)))

Ανώνυμος είπε...

παλι καλα που την προλαβες. Μην προσπαθεις να βγαλεις συμπερασματα γυρω απο το "αρσενικο-θηλυκο". Ηταν καθαρα θεμα μεγεθους, οχι θεμα φυλου. Το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο - κυριολεκτικα.
Για τα ψαρια το φυλο δεν πολυπαιζει ρολο και το σεξ ειναι ανυπαρκτο.

Η θηλυκια (αν δεν τοξερες) αφηνει τα αυγα πανω σ' εναν βραχο και ο αρσενικος παει απο πανω τους και χυνει ενα υγρο στο νερο, ωστε να γονιμοποιηθουν.

Γι' αυτο κι εγω δεν πινω *ποτέ* νερό. Μόνο ουισκι.

dodo είπε...

Ελπίζω να συνέλθει ο καημένος ο Ψάρης...

Ανώνυμος είπε...

Νιάου νιάου στα κεραμίδια είπες κι ήρθα να εξιχνιάσω το έγκλημα :p

Αχ θυμήθηκα που είχα 6 ψαράκια στο ενυδρείο και το ένα το καινούριο το τσιμπούσαν τα παλιά και του είχαν κάνει μια τρύπα στο πλάι. Το πήραμε και το βάλαμε σε χωριστή γυάλα, έδειξε ν' ανακάμπτει προσωρινά, αλλά τελικά δεν άντεξε, ήταν μεγάλο το τραύμα.
Επίσης η γάτα μου η Ζήνα (αυτή στο avatar) όχι μόνο έπινε από το νερό του ενυδρείου αλλά έπαιζε και με τα ψάρια. Μέχρι που ο πρώην μου της βούτηξε το κεφάλι μέσα στο νερό κι από τότε δεν ξαναπλησίασε.

ΥΓ Τον Ψαρή όπως τον βλέπω στη φωτό δεν τον κόβω να τη βγάζει καθαρή. :-(

Ανώνυμος είπε...

Ετσι είναι οι γυναίκες γάτε μου.
Από την μια όταν δεν δίνουμε σημασία παθαίνουν κρίσεις υπαρξιακές και μας σπάνε τα μπαλάκια
και από την άλλη όταν προσπαθουμε να τις πλησιάσουμε μήπως και καταλάβουμε την ψυχούλα τους, μας μαδάνε κανονικά...
Τι να πω. Λυπάμαι για τον ψαρή σου, νομίζω ότι σωματικά θα το ξεπεράσει αν και λίγη ψυχανάλυση την έχει άνάγκη για να καταλάβει ότι δεν ήταν δικό του το λάθος,
ότι αυτή είχε τα ρούχα της και αυτός ήταν σώστός μαζί της.

Σε κάθε περίπτωση the best γιατριά θα ναι να του πας καμιά πιτσιρίκα, να τον κοιτάει στα μάτια και να του κάνει όλα τα χατήρια και θα πάρει ξανά τα πάνω του...

Πρόσεξε τον πάντως, γιατί και ο βιαστής που πιάσανε πριν λίγες μέρες, με την δικαιολογία ότι τον παρενοχλήσανε στον στρατό δικαιολόγησε τα εγκλήματα του.

Φρόντισέ λοιπόν, μην σε δούμε πρωτοσέλιδο με τον ψαρή σου πίσω από τα κάγκελα να φωνάζεις, παιδιά είναι άρωστος γι αυτό την έφαγε !!!

Μαύρος Γάτος είπε...

Ευχαριστώ για τις συμβουλές.. θα μεταφέρω τις ευχές σας στον Ψάρη. Δεν νομίζω ότι έπαθε μεγάλη ζημιά (αν εξαιρέσουμε τα πτερύγια), όπως είπες dralion μόλις που πρόλαβα...

Την άλλη φορά θα τού πάρω μια μικροκαμωμένη ψαρίνα να της γονομιποιήσει τα αυγά πάνω στο βραχάκι...

Η πλάκα είναι ότι αφού για πρώτη φορά ασχολήθηκα τόσο με τα ψάρια, ερχόταν η γάτα και μού νιαούριζε και νόμιζα ότι είχα να κάνω με άνθρωπο Σ:))))

Καλό βράδυ παιδιά

allmylife είπε...

ναι μικρούλα να του πάρετε - σε μέγεθος όμως!!!

Σας έχω πεί πως ο ένας εκ των γάτων μου, είναι μαύρος;

raffinata είπε...

τον ρώτησες (τον Ψάρη) αν ήθελε παρέα; εεεε;;;;

Μαύρος Γάτος είπε...

Καλησπέρα Σ:))))))

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα κύριε μάυρε γάτε! τί ωραίο κειμενάκι!......και το ψαράκι σας πολύ γλυκούλι!.....πολύ γλύκα είναι!....όπως φαίνεται οι κακές και άγριες διαθέσεις δεν υπάρχουν μόνο στο ανθρώπινο είδος! υπάρχουν και στο βασίλειο των ψαριών και των ζώων....(βέβαια οι κακές διαθέσεις των ανθρώπων είναι εντελώς διαφορετικές...καμία σχέση με αυτές των ζώων!....ίσως είναι και χειρότερες;;.....ίσως....έυχομαι τα καλύτερα για το ψαράκι σας! και να επανέλθει γρήγορα!.Με εκτίμηση. Ανώνυμος.