7 Δεκ 2006

ΜΙΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΝΟΣ INTERNET JUNKIE

.
Το πρωί σηκώθηκα νωρίς, παρά το ολονύχτιο χτεσινοβραδινό όργιο με τις λυσσάρες που γνώρισα από τα dating clubs (τους άλλαξα τον αδόξαστο, ας είναι καλά τα Viagra μαϊμού από το Online Pharmacy και ο υπερμεγεθυντής πέους που αγόρασα από το e-πέη - το e-bay, ντε!). H αλήθεια είναι ότι δεν σηκώθηκα καθόλου, γιατί δεν κοιμήθηκα καθόλου, δεν χρειάζεται πιά (ας είναι καλά τα μαϊμού Prozac από το Online Pharmacy). Τί άχρηστη συνήθεια ο ύπνος. Με εκνεύριζε παλιά να χάνω τόσες ώρες με ύπνους και όνειρα. Τώρα πιά δεν εκνευρίζομαι για τίποτα, παρά τους τόνους τις αμφεταμίνες που καταναλώνω (το βρήκατε, από το Online Pharmacy κι αυτές). Ας είναι καλά τα μαϊμού ηρεμιστικά από το Online Pharmacy.

Πρώτη μου δουλειά ήταν να ελέγξω στο email μου ποιες μετοχές θα κάνουν μπαμ σήμερα στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, και να τις αγοράσω. Ας είναι καλά τα καλόπαιδα που κάνουν τον κόπο να με ειδοποιούν, τι ανιδιοτέλεια εκ μέρους τους, να φανταστείς δεν τους ξέρω καν… Κι ύστερα σού λένε ότι στην εποχή μας δεν υπάρχει πιά φιλία, δεν υπάρχουν πιά αξίες.

Αμέσως μετά έγραψα ένα καυτό ερωτικό γράμμα στη Χήρα από την Νιγηρία, την κυρία Μαμπούτου Γιακουλέλε Αρεσίμπο ντε Καουάγκα, που γνωριστήκαμε πέρσι, όταν της έκανα ένα ψυχικό, να δεχτώ να πάρω κάτι εκατομμύρια δολλάρια για να πάρει αυτή τα άλλα μισά, από κάτι λεφτά που είχε στην άκρη ο μακαρίτης ο άντρας της ο σχωρεμένος ο Στρατηγός Αμπέμπε Γιακουλέλε Αρεσίμπο ντε Καουάγκα, ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει, δηλαδή τι χώμα, στους καρχαρίες τον έριξε ο άλλος ο Στρατηγός ο κάφρος ο Γιασάμπε Ταναναρίμπο Ουντούγκα Ματέμπα, όταν τον έριξε από την εξουσία. Με την Μαμπούτου κάνουμε συχνά άγριο e-sex, πολύ θερμές αυτές οι αραπίνες, και ο μακαρίτης ο Στρατηγός μάλλον την είχε στερημένη, τόσες δουλειές είχε ο άνθρωπος, αντίπαλες συμμορίες, εμπόριο ναρκωτικών και σκλάβων, εκτελέσεις αντιπάλων, διακυβέρνηση της χώρας του...

Αφού τέλειωσα με την Μαμπούτου (αχ, Μαμπούτου...), έγραψα τέλος ένα γράμμα στην Mary Poppins, ένα κοριτσάκι που πεθαίνει από το 1986 από λευχαιμία, κάπου στην Νέα Αγγλία, και μόνη της χαρά είναι τα γράμματά μου.

Είμαι πονόψυχος, πώς να το κάνουμε. Μόλις έκλεισα τον υπολογιστή, ξεκίνησα για το Αγλαΐα Κυριακού να ελέγξω πόσοι έδωσαν αίμα για ένα άλλο παιδάκι που το χρειάζεται επειγόντως, πόσοι από όλους αυτούς τους κάμποσες χιλιάδες που έκανα forward το email . Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ευαίσθητο παιδί. Τί νομίσατε, ότι όλοι οι computer junkies είμαστε αναίσθητοι; Εγώ ο ίδιος πηγαίνω τακτικά και ελέγχω, δυστυχώς μέχρι τώρα δεν πήγε κανείς, εδώ και καμμιά δεκαριά χρόνια που κρατάει αυτή η ιστορία, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Στο δρόμο σταμάτησα σε ένα ATM να πάρω λεφτά. Την ώρα που ετοιμαζόμουν να χτυπήσω τον PIN, ένας ρακένδυτος αλήτης σε άθλια κατάσταση βγήκε ξαφνικά πίσω από το μηχάνημα και με απείλησε να του δώσω ένα ευρώ από τις οικονομίες Μου, κάτι δισεκατομμύρια δολλαριάκια δλδ, που έχω μαζέψει από τις διάφορες e-μπίζνες και από το Βρεττανικό Ηλεκτρονικό Sweepstake που κερδίζω κάθε τόσο μέσω email, να φανταστείς χωρίς ούτε καν να συμμετέχω.

O κουρελής στεκόταν λοιπόν εκεί και απειλούσε τη ζωή μου με τα μάτια του. Ευτυχώς είχα πάρει το τελευταίο chain email και ήξερα τι έπρεπε να κάνω: Έβαλα τον pin ανάποδα, και αμέσως φάνηκε ένα ελικόπτερο της Αστυνομίας, με τον Robocop να κρέμεται από κάτω.

Τα κομμάτια του τύπου ακόμα τα μαζεύουν. Πριν ξεψυχήσει όμως πρόλαβε και ξεστόμισε κάτι σαν "που να σού καεί ο router".

Δεν σάς κρύβω πως ανησυχώ λίγο. Τον βρωμοαληταρά. Σκέψου να πιάσει η κατάρα του. Τι θ’ απογίνω χωρίς το Internet;;;;





15 σχόλια:

trol είπε...

LOL!! kalo

Ανώνυμος είπε...

Τί άχρηστη συνήθεια ο ύπνος..

Το ξέρω ότι το λες αστειευόμενος, μέσα στο πνεύμα του σατιρικού κειμένου.
Μου ήρθε στο μυαλό όμως αμέσως ο πιο όμορφος ορισμός του ύπνου που διατυπώθηκε ποτέ. Φυσικά, από τον Σαίξπηρ.
Τι είναι ο ύπνος; Μια ευκαιρία για όνειρα!

(καi δεν μου λες, που είναι αυτό το online pharmacy ;)

Μαύρος Γάτος είπε...

Κασσιάνέ, μάλλον δεν έχεις email, ή δεν ασχολείσαι με το spam σου!

ΤΟ Online Pharmacy είναι παντού! (κάτι σαν τα Τζάμπο Σ;0))))

Τρολλάκι καλημέρες ορεινές Σ:)))

An-Lu είπε...

Και λίγα λες.....



ΥΓ Αλήθεια τι θα γίνει με την προσωνυμία "ηλίθιος" που έχεις κολλήσει στο νικ σου; Αρχίζει να με ενοχλεί! (ξέρεις γιατί!)

A.F.Marx είπε...

(αχ, Μαμπούτου...)

Tι γυναίκα!
Ηφαίστειο λέμε...
Αλλά άτυχη.
Πολύ άτυχη.


:-)

blade runner είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχαχα, εξαιρετικό. Αυτό το "αχ, Μαμπούτου" με τσάκισε. Αλλά και ο ρακένδυτος που σε απειλούσε με τα μάτια του...

Δεν αντέχω άλλα chain letters, ούτε να γίνομαι δισεκατομμυριούχος κάθε μέρα, με την ευγενική χορηγία του βρετανικού lottery club. Ελεος!

Αχ Μαμπούτου μου...

Ανώνυμος είπε...

καλύτερα εθισμένος στο ιντερνετ παρά αλλού, αρκεί όταν βρίσκεσε με παρέα εκτός να μη χρειάζεσε μαζί σου το keyboard.

ellinida είπε...

Πόσα chain mails έστειλες σήμερα ; Δεν πιστεύω να μην έκανες forward εκείνο που θα φέρει καλοτυχία σε όποιον το λάβει και κακοτυχία αν το κρατήσεις για τον εαυτό σου . Κι'αν το αμέλησες , στο υπενθυμίζω ότι πρέπει σε δέκα μέρες να το στείλεις σε τουλάχιστον 27 άτομα αλλιώς θα σου μαραθεί και θα σου πέσει ... η φράντζα . :PPPP

Ανώνυμος είπε...

Να σε πώ καλό μου: Αυτό με το ανάποδο pin (ανάποδο;; σατανικό μου κάνει αυτό) παίζει και στο Ελλαδιστάν; Γιατί έχω την εντύπωση ότι τα pc τα έχει η αστυνομία για να παίζουν tetris τα όργανα (του κράτους...)

kyrallina είπε...

Xixixixixixixixixixixi!

nosyparker είπε...

Αν έρθει κάποιος και με απειλήσει όσο είμαι στο ΑΤΜ, σιγά μην μπορώ να θυμηθώ το ΡΙΝ ανάποδα, ούτε από την καλή δε θα το θυμάμαι από την ταραχή! :-/
Εγώ δεν παίρνω καθόλου spam, είναι σοβαρό γιατρέ μου;

Μαύρος Γάτος είπε...

Καλησπέρα σας! Nosyparker να σού στείλω εγώ κανένα, δεν ξέρεις τί χάνεις...

Αχ! Μαμπούτου....

Σ:)))))))))

Ανώνυμος είπε...

"Σκέψου να πιάσει η κατάρα του"
(μαγια τσουτσουλα μαγια φύγε κατάρα)
ο εφιάλτης κάθε Internet Junkie :-)))

καλησπέρα γατούλη

Μαύρος Γάτος είπε...

Καλησπέρα και σε σένα Μαυροψιψίνα

Σ;)))

Ανώνυμος είπε...

Blizzard warnings were issued in place of parts of Illinois, Iowa, Michigan, Minnesota and Wisconsin as snow socked the states in tandem with hot air gusts topping 45 miles (72 kilometers) per hour.
The rainstorm -- 10 days sooner than the birth of winter -- took its greatest levy in Minnesota, where as much as two feet (61 centimeters) of snow had fallen in some locations, according to the National Ill Secondment (NWS).
The country's largest big apple Minneapolis was directed a blanket of off-white 17 inches (43 cm) broad, the worst snowfall to bat the new zealand urban area in more than 19 years and the fifth-biggest on record.
As an incriminate in of the rage's hardness, Minneapolis-St. Paul International Airport -- a motion focal point with expertise in contending with foul seedy -- was keep quiet down for the purpose the first notwithstanding in years.