16 Οκτ 2006

Η (ΑΜΠΕΛΟ)ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ (ΑΝ)ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ: ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ!

.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ
ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΜΑΎΡΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΙ ΚΛΠ ΚΛΠ

"Ο Μαύρος το μαύρισμα δεν το φοβάται"
Το νέο Γατόσημο του Δήμου Αθηναίων

Οι συνερ-γάτες μου με πληροφορούν ότι αυτός ο άθλιος ο Νικήτας εξακολουθεί να διαδίδει ότι κέρδισε το Δήμο. Δε θα πέσουμε στο επίπεδό του (εκτός αν μάς πληρώσουν καλά). Η αλήθεια περί του θριάμβου μας θα λάμψει πολύ σύντομα, με το που θα ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα. Στο μεταξύ, ας ρίξουμε ένα φρεσκάρισμα στις Αν-αρχές μας, που θα διαπνέουν την Δημαρχία μας, όπως διέπνευσαν και την Προεκλογική μας εκστρατεία...


ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝ-ΑΡΧΩΝ


«Εγώ, εγώ, εγώ,… και όλοι οι άλλοι μετά από εμένα»
ένας Ατομικιστής Αναρχικός
στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αναρχικών του 1907 στο Άμστερνταμ
μέσα σε γενικό γιουχάισμα

«Καθένας για την πάρτη του και όλοι για εμένα»
Κεντρικό προεκλογικό Σύνθημα Συνδυβρασμού «ΜΑΥΡΟΣ ΓΑΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ»

Ο Συνδυασμός μας θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην Πολιτική Ιστορία αυτού του τόπου σαν η Πρώτη στα Διεθνή Χρονικά Δημοτική Αρχή που θα δώσει στους Δημότες ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ, χωρίς περιστροφές, υπεκφυγές, και δειλίες. Κάτι πήγε να κάνει ο Τσοβόλας σαν Υπουργός Οικονομικών το 1985 («Τσοβόλα, δώστα όλα»), αλλά τον έφαγε η μαρμάγκα. Εμείς όμως θα κάνουμε το Όραμα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΞΗ. ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ *ΟΛΑ*. Ό,τι θέλει ο Ψηφοφόρος. Τελείως Δημοκρατικά, Δημαγωγικά και Ασύστολα.

ΤΙ θέλει όμως ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ο Ψηφοφόρος; ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, η παράταξη "ΜΑΥΡΟΣ ΓΑΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ", γιατί μόνο εμείς γνωρίζουμε τον Ψηφοφόρο και απ' την καλή και απ' την ανάποδη.

Είναι διαπιστωμένο και εξακριβωμένο ότι ο μέσος Έλληνας είναι Ατομικιστής, Αναρχικός και Μαμάκιας. Είναι επίσης διαπιστωμένο ΚΑΙ εξακριβωμένο ότι ο μέσος Αθηναίος είναι Έλληνας. Σύμφωνα λοιπόν με την Κβαντική και την Πυρηνική Φυσική, την Νευροχειρουργική, και τον Διαφορικό Λογισμό, Ο ΜΕΣΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΙΣΤΗΣ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ, ΚΑΙ ΜΑΜΑΚΙΑΣ.

Το «Ατομικιστής» δε νομίζω πως χωράει συζήτηση. Πέστο αν θέλεις και "τομαριστής", το ίδιο είναι.

«Αναρχικός», είναι ο Έλληνας ολόψυχα, αλλά κρυφά: δεν το ξέρει καλά καλά ούτε κι ο ίδιος. Έχει όμως εφεύρει την παγκόσμια πρωτοτυπία να θεσπίζει Δρακόντειους Νόμους μόνο και μόνο για να τους παραβαίνει πιό άνετα. Ο Έλληνας Νομοθέτης, που είναι κι αυτός Έλληνας, το λέει και η λέξη, «Βουλή των Ελλήνων», φτιάχνει σύμφωνα με την απαίτηση του Έλληνα Ψηφοφόρου νόμους για τα μάτια του κόσμου, και ο Έλληνας Αστυνόμος, που είναι ΚΑΙ αυτός Έλληνας, το λέει είπαμε και η λέξη, «Ελληνική Αστυνομία», παριστάνει πως δήθεν φροντίζει για την εφαρμογή των Νόμων, πιάνοντας πού και πού με βαριά καρδιά κανέναν γκαντέμη φουκαρά ή κανέναν Αλβανό για ξεκάρφωμα.
Τους
Ελληνικούς Νόμους λοιπόν κανείς δεν τους σέβεται, ούτε ο ίδιος τους ο Νομοθέτης, ούτε φυσικά και ο υπεύθυνος για την τήρησή τους Αστυνόμος, μέσα σε γενική ευδαιμονία και γενική συνενοχή. Αν κανένας παλαβός διαμαρτυρηθεί ή καταγγείλει τα κοινά αυτά μυστικά, ή αν παρέμβει κανένας Κουτόφραγκος από την ΕΕ, ή αν γίνει χτύπα ξύλο κανένα σοβαρό ατύχημα (που συχνά πυκνά γίνεται, Σαμίνα, Ήλιος, Τέμπη, Ρικομέξ, πυρκαγιές, πλημμύρες κτλ κτλ), τότε ο Νομοθέτης για να θολώσει τα νερά σφίγγει ακόμα περισσότερο τα λουριά των όλο και πιο Δρακόντειων και όλο και πιό παράλογων Νόμων, ενώ παράλληλα ο Αστυνόμος σφίγγει τα λουριά της εφαρμογής τους ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΆ ΕΒΔΟΜΆΔΑ, ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΊ ΤΟ ΘΈΜΑ, και μετά όλοι με χαρά και ανακούφιση πάλι πίσω, στην γενική χαλλλαρότητα και ανεμελιά.

Δύο πολύ πρόσφατα παραδείγματα είναι τα εξωφρενικά πρόστιμα που προβλέπει ο νέος ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας, και ο Δρακόντειος (δήθεν) νόμος για τη διαφθορά, που αντιμετωπίζει δήθεν αυστηρά τη δωροδοκία, προβλέποντας συντριπτικές ποινές ΚΑΙ για τον "δωροδότη", και επομένως ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΠΟΤΕ ΕΝΑΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ να μιλήσουν...

Γι’ αυτό οι νόμοι στην Ελλάδα είναι πολύ συχνά εξωφρενικοί και γι’ αυτό συνήθως δεν γίνονται σεβαστοί. Υπερβολικοί νόμοι για να τιθασεύσουν τους ατίθασους, αλλά μόνον εικονικά, και όλοι ευχαριστημένοι. Τί καλύτερο θα μπορούσε ποτέ να ζητήσει ένας συνεπής Ατομιστής Αναρχικός Μαμάκιας από τη ζωή του;

Να εξηγήσω τέλος τι σημαίνει πρακτικά ο Χρησμός μου «ο μέσος Αθηναίος-Έλληνας είναι Μαμάκιας»: O μέσος Αθηναίος-Έλληνας είναι βαθιά φιλοσοφημένος από την κούνια του, πανάρχαια Παράδοση της Φυλής μας. Η Φιλοσοφία μας είναι ο Σολιψισμός, που συνοψίζεται στις τρεις λέξεις Solus Ipse Sum, «ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΥΠΑΡΧΩ, -ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ». Την υψηλή αυτή Φιλοσοφία την έχει εμπεδώσει ο κάθε Ελληναράς Μαμάκιας από την κούνια του, μέσω της ΥπερΠροστασίας, της Μάγκικης Ανατροφής, και της Ελληνοχριστιανικής Αγωγής, που τού έχει δώσει η Τιμημένη Ελληνίδα Μάνα. Καθοριστικό ρόλο επίσης παίζει το Παράδειγμα που Του δίνει καθημερινά ο Τιμημένος Έλληνας Πατέρας. Τέλος, χάρη στους Αγώνες και στις Κατακτήσεις της Αλλαγής σχετικά με την Ισότητα, οι Υψηλές αυτές Πνευματικές Αρετές του Έλληνα Μαμάκια, έγιναν τις τελευταίες δεκαετίες κτήμα ΚΑΙ της κάθε Ελληνίδας.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε μαροδήμαρχε σαν ζήλωσες δόξα ψωμιάδη ή με φαίνεται;μα μόνο εκεί ψηλά δε γίνονται αυτά; :-)))) (για να μην κλαίμε)

Μαύρος Γάτος είπε...

Α δεν ξέρω για τη Μπουγατσούπολη, εγώ ήδη ετοίμασα τα μπογαλάκια μου για Κάτου, τώρα που βγήκα Δήμαρχος...

Μη φοβού Ναυτάκι! Με Μαύρο Γάτο Δήμαρχο, πιάσαμε όλοι Λαυράκι!



Σ:))))

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Σημερα ειναι μερα γιορτης!!!
Ολοι κερδισαμε!!!

Rodia είπε...

ΕΙΣΑΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΡ-ΧΗ-ΓΟΣ!!!
ΕΙΣΑΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΡ-ΧΗ-ΓΟΣ!!!
ΕΙΣΑΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΡ-ΧΗ-ΓΟΣ!!!
ΕΙΣΑΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΡ-ΧΗ-ΓΟΣ!!!


Πολύ ωραία τα γράφεις Γοατούλη μου, πυκνά και σταράτα :-)
(αλλίμονο, είναι και αληθινά)

Μαύρος Γάτος είπε...

Γειά σου βρε Μαρίνα Αντιδημαρχάρα μου Χρωμάτων...

Λέω γι αρχή να τους τρελλάνουμε στα bluez Σ;)

Simos είπε...

Σωστός! Πολύ Σωστός!

Το θέμα είναι να γίνει η διαπίστωση και μετά να προσπαθήσουμε να διορθωθούμε.. Γιατί όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης... έτσι δεν είναι;