11 Ιουλ 2006

Η ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΣΤΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΛΗΤΙΣΜΟΥ *ΤΩΡΑ*!!!!! (ΟΧΙ, *ΔΕΝ* ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ Θ)


Ποιός Ορφανός! Στείλτε το στο σπίτι του το παιδάκι... που τού τράβηξε το αυτάκι η φίφα, και τα πήρε όλα πίσω σκούζοντας σαν δαρμένο κουταβάκι,"κάι κάι κάι", με την ουρά υπό τα σκέλη, κι αυτός και η υπόλοιπη Κυβέρνηση (αν κατάλαβα καλά τί έγινε, γιατί έλειπα και έχασα τεύχη από τα κωμικοτραγικά δρώμενα).

Βάλτε την Μαριέττα Υφυπουργό Α(θ)λητισμού, να δει ο Αθλητισμός μιαν άσπρη μέρα...

Φαντασιώνομαι και καραγουστάρω!!!!

Να τούς βάλει τα δυό πόδια σε ένα παπούτσι, όλους τους παλιοτσόγλανους, που λυμαίνονται *και* τον Α(θ)λητισμό !!!!!!!! (ναι, διάβαζε "ΑΛΗΤΙΣΜΟ")

Να την δω να τραβάει τον Γκαγκάτση από το (μεταμοσχευμένο) τσουλούφι, κι αυτός να μυξοκλαίει σαν νήπιο, και μετά να πέφτει στα πόδια της και να την εκλιπαρεί για έλεος...

Να στέκονται Σαλιαρέληδες και Βαρδινογιάννηδες και Αλαφούζοι και Νταϊφάδες και Κούγιες και Λυκουρέζοι και Λιγουρέζοι και Κοκκάληδες και Ξεκοκκάληδες και και και σούζα μπροστά της...

Να τους βάζει όλους τους λαμόγιους και τους διαπλεκόμενους στη σειρά, να τους τραβάει το αυτί, κι αυτοί να κλαψουρίζουν, και να λένε "δεν φταίω εγώ, κυρία, ο ... μού είπε να το κάνω, δεν θα το ξανακάνω, κυρία...", κι αυτή να τους τα κατεβάζει και να τους ρίχνει με τον χάρακα, όπως έκανε στους φοιτητές...

Και μετά τιμωρία με το ένα πόδι, ο καθένας από μια γωνία του Ιστορικού κέντρου της Αθήνας (θα φτάσουν άραγε οι γωνίες;;;)....

Να πλακώνει τους χουλιγκάνους στις σφαλιάρες και στις τσαντιές και στις παντοφλιές (με την σαγιονάρα)... κι αυτοί να εκλιπαρούν, "μη κυρία, μη βαράτε άλλο, δεν θα το ξανακάνω, θα είμαι καλό παιδάκι, κυλία..."


Να τα δω όλα αυτά, κι ας πεθάνω!!!!

(Σιγά μην τα δω ποτέ. Εκ του ασφαλούς μιλάω. Θάλλει, ανθεί, ανθεί, και θα ανθεί, στη χώρα αυτή, η φαιδρά πορτοκαλέα....)




ΠΗΓΗ:
Sport 24


"Με τις πλατάρες του Κόκκαλη"

Σκληρή γλώσσα εναντίον του Βασίλη Γκαγκάτση χρησιμοποίησε ο Διονύσης Ψωμιάδης, που μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis". Ο κ. Ψωμιάδης αναφερόμενος στην κόντρα ΕΠΟ – Πολιτείας, τόνισε:

"Δεν υπάρχει καμία κόντρα ανάμεσα στην πολιτεία και την ΕΠΟ. Ποια πολιτεία; Ο Κόκκαλης δεν είναι πολιτεία; Ο Γκαγκάτσης αντηχεί απόψεις των κ.κ. Κόκκαλη και Βαρδινογιάννη. Όλοι ξέρουν ότι κουμάντο στο ποδόσφαιρο κάνει ο Κόκκαλης και στο μπάσκετ οι Γιαννακοπουλαίοι.

Δυστυχώς στην κατάσταση αυτή έχει εμπλακεί και το υφυπουργείο Αθλητισμού. Πιστεύω ότι έκανε λάθος ο κ. Ορφανός, όπως έκανε λάθος και στις εκλογές, όταν μας κατέβασε ενώ γνώριζε ότι δε θα γινόταν ψηφοδέλτιο.
Τώρα έπρεπε να γνωρίζει ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και το κατεστημένο ήταν κατά του. Ο Γκαγκάτσης πήρε "εντολή" από τον Κόκκαλη.

Ένας πρόεδρος της Ομοσπονδίας λέει τον Υφυπουργό "εγκληματία". Το λάθος του κ. Ορφανού είναι ότι δεν επέμενε.
Να έπεφτε σαν γενναίος άντρας. Να έμενε σταθερός στις απόψεις του. Έκανε πίσω, γιατί τον πίεσαν. Έπρεπε να είναι προετοιμασμένος.

Απόλυτος κυρίαρχος γι΄ αυτή την κατάσταση είναι ο κ. Κόκκαλης και το χρήμα. Το χρήμα που είναι ο κυρίαρχος στη σημερινή εποχή.
Λίγα είναι τα κορόιδα που δεν το κάνουν για το χρήμα. Και το χρήμα το έχει ο Κόκκαλης. Το κατεστημένο είναι ο Γκαγκάτσης;
Έχει τις πλατάρες του Κόκκαλη γι΄ αυτό και μιλάει έτσι. Δεν υπάρχει Γκαγκάτσης, υπάρχει Κόκκαλης.

Χαμένος από χέρι ο υφυπουργός. Συμφωνώ απόλυτα μ΄ αυτό που ήθελε να περάσει, αλλά δεν μπόρεσε να κρατηθεί στο ύψος των περιστάσεων. Η υπαναχώρηση ήταν χειρότερη.

Εδώ και ενάμιση με δύο χρόνια ακούω ότι υπάρχουν αποδείξεις εις βάρος αθλητικών ηγετών και μεταξύ αυτών είναι ο Γκαγκάτσης".

6 σχόλια:

An-Lu είπε...

Συμπέρασμα: η Σαμοθάκη ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ!
φτου-φτου-φτου γατούλη μου, να δούμε τι άλλο σκαρφιστείς...


ΥΓ Σου έχω ποστάρει και υποψήφια νύφη....ολίγον ψηλομύτα!

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Λερωσες το προσωπικο σου χωρο με τη σκατοφατσα της;
Ελεος!!!

Afrikanos είπε...

Χάιλ Φραου Γκιανακου!

Οι Μελλοθανατοι Σε Χαιρετουν!

(κι εχω προσωπικη πειρα...γμτ)

Μαύρος Γάτος είπε...

Χαίρετε άπαντες! Κούκλα η ν΄λυφη, γοργονίτσα Σ;)))))

Νίκο δίκιο έχεις, όσο την βλέπω τόσο θέλω να την σβήσω. Θα αρκεστώ να την μικρύνω.

Αφρικανέ ήσουν σε καμμιά διαδήλωση;;;

Σ;)))))))))

Afrikanos είπε...

οχι,εχω "διαφορετικη" εμπειρια...Contact of the 3rd kind!!!

:-)))



(ΔΙΚΑΤΣΑ)

Ανώνυμος είπε...

Χμ...η Μαριέττα στο Υφυπουργείο Α(θ)λητισμού!
Αλήτης από το αλάομαι ο περιπλανώμενος,ο περιφερόμενος,ο περιθωριακός...
Αλη η περιπλάνηση.Η περιπλάνηση του πνεύματος.
Ούτε για εκεί κάνει...
αλή-θεια!
(αντ)