27 Μαΐ 2006

SURVIVOR - THE ULTIMATE CHALLENGE: " A LIFETIME ON PLANET EARTH", ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ REALITY ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ




-…τώρα που υπέγραψες, δούλε, να σού εξηγήσω, χαμένε, μερικές λεπτομέρειες, πρόβατο.

-Μα πώς μού μιλάτε έτσι; Τι πάθατε ξαφνικά;

-Καλό είναι να συνηθίσεις σιγά σιγά, ελεεινόν τέκνον. Για δες εδώ: «Εφεξής το συμβαλλόμενον μέρος «παραγωγή-tour operator» θα αποκαλείται «Κύριος και Θεός», ενώ το έτερον συμβαλλόμενον μέρος, «παίκτης-μέλος», θα αποκαλείται «δούλος του Θεού», «απολωλός πρόβατο», κλπ κλπ. Αμ τί νόμισες, ότι θα είμαστε ίσα κι Όμοια; Πώς; Τί Μού δείχνεις εκεί; Ναι, σωστά, γράφει "κατ'εικόνα και καθ'ομοίωση", αλλά Εγώ είμαι ο Όμοιος, κι εσύ η εικόνα, τί το πέρασες!

-Μά....

-Μά και ξεμά δεν έχει. Ας δούμε λοιπόν τα βασικά σημεία του Συμβολαίου λίγο πιό αναλυτικά. Όπως όλως τυχαίως αμέλησα να σού επισημάνω πριν υπογράψεις, η τροφή και η στέγη ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στις Παροχές της Παραγωγής. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να τρέχεις όλη μέρα (μπορεί και τη νύχτα) για να χορταίνεις την πείνα σου, για να αντιμετωπίζεις το κρύο, την κάψα, τις μπόρες, τα τσουνάμια (τσουνάμι: δες υποσημείωση 1234γ/Χριστούγεννα 2004 ). Τις λίγες ώρες που ίσως να σού περισσεύουν, θα τις αφιερώνεις ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στην λατρεία Μου. Δηλαδή στο να Με παρακαλάς και να Με γλείφεις και να Με λιβανίζεις για να σε κρατώ σε σχετικά καλή κατάσταση. Μην ξεχνάς ότι στο Συμβόλαιο δεν προβλέπεται καμμία ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, μπορείς και οφείλεις να Με παρακαλάς και να Με ικετεύεις όποτε αρρωσταίνεις ή σακατεύεσαι, αλλά σε καμμιά περίπτωση δεν δεσμεύομαι να ανταποκρίνομαι στις εκκλήσεις σου για βοήθεια.

-!!!!!!!!!!

-Στο Συμβόλαιο που μόλις υπέγραψες, αναφέρονται αναλυτικά όλα τα ενσωματωμένα στο σασσί σου χαμερπή ένστικτα που συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο (εντελώς δωρεάν), και που θα σε σπρώχνουν χωρίς σταματημό να κάνεις διάφορα ακατανόμαστα (εφεξής, «Αμαρτίες»). ΟΜΩΣ, όπως ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ προβλέπεται στο Συμβόλαιο, θα αντιστέκεσαι όσο το δυνατόν περισσότερο στις τάσεις σου αυτές, όσο και να βασανίζεσαι, και όταν τελικά αναπόφευκτα θα υποκύπτεις, θα γεμίζεις Ενοχές (συμπεριλαμβάνονται κι αυτές στο Πακέτο, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ). Γιατί, όπως μπορείς να διαβάσεις εδώ, στα ψιλά γράμματα, Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΕΝΣΤΙΚΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ. Μην χλωμιάζεις, μέσα στην απέραντη ευσπλαχνία Μου, έχω προβλέψει για όλα, ανάξιε δούλε. Για να ανακουφίζεσαι πού και πού από τις Ενοχές, θα Με γλύφεις και θα Με παρακαλάς με τις ώρες. Και φυσικά, όπως προβλέπεται, θα Μού δίνεις αναφορά και θα είσαι υπόλογος όχι μόνο για ό,τι κάνεις, και για ό,τι σκέφτεσαι,αλλά και για ό,τι ΔΕΝ κάνεις, και για ό,τι ΔΕΝ σκέφτεσαι. Ακόμα και για ό,τι περνάει από το μυαλό σου.

-!!!! Μά!!!! Μού είχατε υποσχεθεί άφθονο σεξ, ηδονές, καταχρήσεις, κάθε λογής ακολασίες…

-Θα τα έχεις, θα τα έχεις, τέκνον, και να θέλεις δεν θα μπορείς να κάνεις κι αλλιώς, αλλά είπαμε, θα πρέπει να Με γλείφεις απεριόριστα μετά, και να Με παρακαλάς για να σε συγχωρέσω. Δες λίγο και τις Ρήτρες, ξέχασα να σού πω, είναι, χμμμ... κάπως αυστηρές. Μάλλον δεν θα θέλεις να παραβιάσεις τους Όρους του Συμβολαίου… Αν το κάνεις, και τα χαλάσουμε πριν την ώρα μας, θα πληρώνεις στον Αιώνα των Αιώνων στις Φλόγες της Κόλασης.

Ας μην χάνουμε όμως άλλο χρόνο, έχω πάρα πολλή δουλειά. Εκατομμύρια νέα μέλη Με περιμένουν για να υπογράψουν. Συνεχίζω. Όπως μπορείς να διαβάσεις εδώ (μα σταμάτα επιτέλους να τρέμεις, κράτα τον μεγεθυντικό φακό λίγο πιό σταθερά), θα σού στέλνω κατά καιρούς διάφορες κατραπακιές στην κεφάλα σου, και τότε, όχι μόνο δεν θα οργίζεσαι μαζί Μου, αλλά θα Με γλείφεις και στο πολλαπλάσιο.

-!!!!!!!!!!!!!!!

-Επίσης, όπως λέει σαφέστατα το Συμβόλαιο, «το συμβαλλόμενο μέρος «Κύριος και Θεός», διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει το παρόν Συμβόλαιο πριν από την ονομαστική του λήξη, χωρίς καμμιά απολύτως προειδοποίηση». Παναπεί, δεν θα ξέρεις πότε θα τά τινάξεις, ούτε από καν πού σού ήρθε η κεραμίδα, καλά καλά.

-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-Τέλος, κάτι πάρα πολύ σημαντικό: θα έχεις την έμφυτη τάση (και τον απαραίτητο Τεχνικό Εξοπλισμό), για να Μού φτιάξεις και να Μού παρέχεις τουλάχιστον ένα «Νέο Μέλος», κατά προτίμηση περισσότερα, , το οποία και θα κληρονομήσουν το Συμβόλαιο όταν εσύ περάσεις με το καλό ξανά στην Ανυπαρξία, ή στην Κόλαση, δούλε. Εις τον Αιώνα των Αιώνων, Αμήν.

-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν θέλω!!!! Παίρνω πίσω την υπογραφή μου!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τώρα που το σκέφτομαι, δεν θυμάμαι να υπέγραψα πουθενά.... Να ακυρωθεί το Συμβόλαιο!!!! Πρόκειται για απάτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-Πολύ αργά, απολωλός πρόβατο. Υπέγραψε άλλος για σένα, πάει πολύς καιρός... «Να προσέχεις πού βάζεις την υπογραφή σου, το πουλί σου, και τα δόντια σου»… να κάτι που δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσεις. Άκουσε την φιλική μου αυτή συμβουλή, θα υποφέρεις κάπως λιγότερο… Αλλά τι λέω, ο Πάνσοφος, αφού φεύγοντας από εδώ δεν θα θυμάσαι τίποτα απ'όλα αυτά, δεν θα μπορείς να αρθρώσεις ούτε μια λέξη, δεν θα μπορείς καν να ελέγχεις τα μέλη σου, θα τα κάνεις επάνω σου, θα μάθεις σιγά σιγά - αν είσαι τυχερός - να περπατάς, θα εξαρτάσαι για πολλά χρόνια για την επιβίωσή σου από τους δούλους Μου και γονείς σου (αν είσαι τυχερός και έχεις)...

-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν θέλω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν παίζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Βοήθεια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ουαααααααααααααααααααααααααααααααααά!!!!

………………………………………………

Η Μαία βγήκε από την αίθουσα τοκετού χαμογελαστή.

«Συγχαρητήρια, μόλις αποκτήσατε ένα υγιέστατο αγοράκι. Να σάς ζήσει!»

...είπε στον κατάχλωμο μπαμπά, που περίμενε απ’έξω.


Μαύρος Γάτος
27 Μαΐου 2006


6 σχόλια:

ONOMATODOSIA είπε...

na 3anagennh8w den thn pa8ainw

Κωστής Γκορτζής είπε...

Πάρα, μα πάρα, μα πάρα πολύ καλό!

Εργαστήρι Δημιουργικής Έκφρασης και Γραφής είπε...

Μου άρεσε το σημείο με τον μεγεθυντικό φακό! χαχα...
(και φυσικά εννοείται ότι αυτός είναι ο Θεός καθ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν, δική μας όμως - ανάποδα μας τα λένε)

Θα εναποθέσω κι εγώ κάτι σχετικό που έγραψα πέρυσι:

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΖΩΗΣ

Στους θανάτους θα κλαίτε.
(μην τολμήσετε να χαρείτε που επιτέλους έφυγε κάποιος από δω)

Στις γεννήσεις θα χαίρεστε.
(για τον ίδιο λόγο)

Τα Χρήματα και η Ηδονή θα γίνουν ο αποκλειστικός στόχος σας.

Όταν δεν θα σας αγαπούν και δεν θα σας αποδέχονται οι άλλοι, θα μαραζώνετε και θα κάνετε τις όποιες ψυχολογικές συνομωσίες συμπλέξεις και εκδηλώσεις ώστε να κερδίσετε τη επιούσιαν ημών επιβεβαίωση.

Θα αισθάνεστε σοβαρό σύνδρομο έλλειψης για κάθε είδος κατανάλωσης που νομίζετε πως χρειάζεται -από το σωρό προτάσεων που θα βομβαρδίζεστε- για να κάνει καλύτερη τη ζωή σας.

Κερδίζει όποιος ζήσει Καλύτερα άσχετα αν οι "αυτοί" ζουν καλά ή χειρότερα…

18-2-05

Χαρτοπόντικας είπε...

Πολύ έξυπνο!

Ανώνυμος είπε...

Very pretty design! Keep up the good work. Thanks.
»

Ανώνυμος είπε...

Greets to the webmaster of this wonderful site. Keep working. Thank you.
»