9 Μαΐ 2006

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ: ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΟΣΦΑΙΡΑΣ (ΤΩΝ BLOGGER)!!!!!

Ο Άγιος κ Θείος Μαραθείας, ο εκ Δότης ορμώμενος (+ευλόγησον+)


Δεν είναι να απορείς που η Ελληνική Ευλογόσφαιρα, αν και παχαίνει και στρουμπουλεύει, και αυξάνεται και πληθύνεται, μαραζώνει χαζεύοντας τον αφαλό της, και ταλανίζεται από μύρια όσα δεινά.

Δεν είναι να απορείς που το monitor τα έπαιξε το Σ-Κ, που το Blogger συνήθως σέρνεται και ενίοτε κλατάρει, που το Wordpress πέφτει κάπου κάπου σε νάρκη, που το blogs.gr έκλεισε.

Πού πάς ωρέ Έλληνα Ημεροδιχτά (blogger), πώς βαδίζεις ξυπόλητος στν Ευλογόσφαιρα, χωρίς προστάτη Άγιο;;;;

Αλλά τώρα όλα αυτά τελείωσαν. Τέρμα η μιζέρια, η καθυστέρηση, το σπάσιμο νεύρων, τα 0 comments, τα ανώνυμα μπινελίκια. Τέρμα τα χαμένα post και τα χαμένα σχόλια. Τέρμα τα μίση και οι αλληλοσπαραγμοί. Ο υποφαινόμενος Μαύρος Γάτος, μετά από σχολαστική έρευνα στην βιβλιοθήκη του Τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ, στην βιβλιοθήκη της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, του Οικουμενικού Πατριαρχείου, και στα μυστικά αρχεία του Βατικανού,

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ, ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ, ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ,
ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΑΓΙΟ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΟΣΦΑΙΡΑΣ!!!!!!

Είναι ο Άγιος, Ιερός και Θείος Μαραθείας, ο εκ Δότης ορμώμενος. Δεν είναι γνωστά πολλά πράγματα γι'αυτόν, εκτός του ότι εν ζωή μόνασε στην Ιερά Μονή Δότης, ότι πριν αγιάσει, υπήρξε blogger (ο πρώτος εν τη Ιστορίη), είναι θαυματουργός (μόνο αν Τον πιστεύεις αληθινά), εμφανίζεται πού και πού ως Οπτασία σε ολίγους και εκλεκτούς συναδέλφους, οι οποίοι ορκίζονται στο όνομά του, και εορτάζει του Αγίου Πνεύματος.

Οι μικρόψυχοι, οι ατάλαντοι, και οι αμέτοχοι των Αλεξίων και Τεχνορατίων Μυστηρίων, μην κάνετε καν τον κόπο να προσευχηθείτε. Είστε ανέλπιδα καταδικασμένοι στο πυρ το Εξώτερον και στην γραμματοσειρά την μικρότατη. Μετανοήστε, προσευχηθείτε, και ο Άγιος μπορεί να σας λυπηθεί.

Οι υπόλοιποι, τυπώστε την Εικόνα του Αγίου που σας εξασφάλισα, βάλτε την στο εικονοστάσι, ανάψτε το καντήλι, και να την προσκυνάτε προσευχόμενοι στον Άγιο πρωί-μεσημέρι-βράδυ. Προαιρετικά, μπορείτε να απευθυνθείτε στον Παπά της Ενορίας σας για private Δοξολογίες και Τρισάγια. Αν έχετε αρκετή Πίστη και Ευλάβεια, ή εναλλακτικά, αν έχετε ικανού βαθμού Ασέβεια, μπορεί, μια μέρα, ο Άγιος, να επικοινωνήσει μαζί σας, και να δείτε κι εσείς μιαν άσπρη μέρα, κακομοίρηδες συνάδελφοι Ημεροδιχτάδες...

Μην ξεχνάτε να μνημονεύετε πού και πού κι εμένα τον Αμαρτωλό, μπας και δω κι εγώ στον Ήλιο μοίρα, και συνέντευξη σε ραδιόφωνο, ο κακομοίρης, το ανέκδοτο, το Μαύρο το γατί.

+Ευλόγησον και Ελέησον, ω Θείε Μαραθεία+


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασε το σημαντικότερον όλων:

Ότι ο Άγιος στα νειάτα του είχε συναντήσει τον Εκόνιον Ρήγα Φεραίο κι είχαν από κοινού όραμα να ξεσηκώσουν τους λαούς της Βαλκανικής ενάντια στον καταχτητή Σουλτάνο Φωτάν Γεωργελέν εκ Γκέης Βόϋσας!

Xoxoxoxoxoxoxoxo















Θα γελάσουμε πάλι σήμερα!

NinaC είπε...

Εγώ θα εκ-δοθώ στον Κέδρο (του Λιβάνου) ή στον Λιβάνη αυτοπροσώπως, δεν έχω αποφασίσει ακόμα.

Rodia είπε...

Να κυκλοφορήσει αμέσως συνταγή για Μαραθόπιττα!
..να φανερώνεται τουλάχιστον στον ύπνο μας..

Αθήναιε, ακούς..???

Πολύ καλό Γατούλη!:-))

cyrus είπε...

Ο Άγιος Μαραθείος έχει καμιά σχέση με το παραθείο;

Marialena είπε...

Όποιος γυρίζει, μυρίζει και στη περίπτωσή σου κ. Μαύρε Γάτε βλέπω πως ανακαλύψατε τον προστάτη άγιό των λαλημένων ευλογογράφων! Εύγε τέκνον μου και πότε θα συναχθούμε να εορτάσουμεν την ιεράν πανήγυριν για την μνήμην του ιερομάρτυρος Μαραθείου? Καλημέρα μετά τις ευλογίες του, Μ.

Ανώνυμος είπε...

Hmm I love the idea behind this website, very unique.
»

Ανώνυμος είπε...

Nice idea with this site its better than most of the rubbish I come across.
»

Ανώνυμος είπε...

Nice! Where you get this guestbook? I want the same script.. Awesome content. thankyou.
»

Ανώνυμος είπε...

Hmm I love the idea behind this website, very unique.
»

Ανώνυμος είπε...

Very pretty design! Keep up the good work. Thanks.
»