8 Μαΐ 2006

ΑΜΑΡΤΗΣΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ)…

Η Τζούλια Αλεξανδράτου


Η κατά Nitro Τζούλια Αλεξανδράτου


…και έπεσα στο τελευταίο σκαλί της ανθρώπινης εξαθλίωσης:
ΑΓΟΡΑΣΑ (ΜΕΤΆ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ) ΤΟ NITRO…


Και διαπίστωσα, μεταξύ ΠΟΛΛΩΩΩΩΝ άλλων, τα εξής:


1. Το να παίρνεις μια πανέμορφη γυναίκα και να την φωτογραφίζεις σαν άγρια, κακιασμένη κ λυσσασμένη σκύλα, στην εποχή του ζευγαρώματος, εξακολουθεί στην Ελλάδα του 2006 να θεωρείται Glamorous ***.


( *** Γκλά-μουρ: από το «γκλά», αγνώστου ετύμου, μάλλον πατροπαράδοτη βουκολική κραυγή που απευθύνεται σε κατσικοπρόβατα, βόδια, ή γαιδούρια, και από το «μούρ», όπως λέμε «μούρη», «μούρο», «χάμουρα», «χαμούρα»)


2. Όσο πιό ηλίθια, όσο πιό ΔΗΘΕΝ άγρια και όσο πιό αντιπαθητικά κοιτάζεις το φακό της ζωής, όσο πιό τσογλάνι δείχνεις και όσο πιό σαν τσογλάνι φέρεσαι, όσο πιό αξύριστος είσαι (αν είσαι άντρας), και όσο πιό πρωτότυπα κουρεμένο έχεις το μουνί σου (αν είσαι γυναίκα), τόσο πιό μάγκας είσαι.

3. Όλες οι γυναίκες είναι τσούλες (εκτός από την Τζένη), και όλοι οι άντρες (εκτός από τον Πέτρο) μοιάζουν/ θα έπρεπε να μοιάζουν/ προσπαθούν να μοιάσουν/ με θηλυπρεπείς αδερφές, αγοράζοντας τα κατάλληλα πανάκριβα αξεσουάρ από τους φίλους του Πέτρου (βλέπε 6.), ενώ στη συμπεριφορά είναι/θα έπρεπε να είναι/προσπαθούν να μοιάσουν/ στον Πέτρο και στα τσογλάνια που λέγαμε (βλέπε 2.).

4. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι φιλάνθρωπος και υπερασπίζεται τους φτωχούς και τους αδύνατους.

5. Οι αναγνώστες του Νίτρο δεν έχουν διαβάσει τους Μύθους του Αισώπου, παραδείγματος χάρη την αλεπού, που προσπαθούσε - πολλούς αιώνες πριν - να πουλήσει για μαγκιά την κομμένη της ουρά (που τής την έκοψαν οι κυνηγοί), γι αυτό εξακολουθούν να χάφτουν τους Μύθους του Πέτρου, πχ ότι το ξυρισμένο κεφάλι είναι μαγκιά (και όχι, προς θεού, προσπάθεια να κρυφτεί μια προχωρημένη φαλάκρα) .








6. Ο Λάκης Γαβαλάς ( .LAV) είναι μιά Κρητικιά τεκνατζού έμπορος ρούχων υψηλοτάτου επιπέδου αισθητικής, γύρω στο 1.90 (και βάλε).




7. Το μυαλό του Πέτρου Κωστόπουλου και της θλιβερής του κομπανίας, εξακολουθεί να είναι γεμάτο από τα ίδια σκατά που ήταν και πριν από δέκα χρόνια. Τα ίδια ακριβώς σκατά εξακολουθεί να προσπαθεί να μάς πουλήσει για μαγκιά, κλανιά, κι εξάτμιση.




ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΡΕΕΕ!
ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!


Μαύρος Γάτος

15 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Yπεροχο που ειναι το οργιο με ολους αυτους τους αταλαντους.
Πιστευω οτι η Τζουλια θα τα παει καλα.Ο δρομος με τα τσιμπουκια και τα ομαδικα οργια στα διαφορα κτηματα των Β.Π εχει ανοιξει και την περιμενει.Αντε καλες παρτουζες καλο μου σκυλακι.Ξερεις εσυ απο τετοια.Εξαλου εχεις και μια σεμνη καθηγητρια που σου εμαθε μοντελινγκ.
Παρε και το Μaxim.Εχει και αυτο μια εκολαπτομενη πορνη!!!

raffinata είπε...

δε με λες, τώρα το ΝΙΤΡΟ σου ανέβασε την πίεση ή η Τζούλια; χμ, άσε δεν κάνω ποστ τη φωτογραφία που σου είχα πει, μέχρι να ηρεμήσεις.... ;)))))

Lorelei Am Rhein είπε...

Αγόρασες το nitro ? Καλά να πάθεις ! ! ! χαχααα

Μαύρος Γάτος είπε...

Καλωσορίζω όλους τους φίλους.

Μακ Μάνο, κατά πως το κόβω, ανέκδοτο ήμουν, ανέκδοτο είμαι, ανέκδοτο θα παραμείνω Σ;)))))

funEL είπε...

A ρε μαυρόγατε ιλλουμινάτα ...
πρώτα διολίσθησες με αισθηματικά και τοιαύτα...
μετά αρχιζες να βάνεις τραγουδάκια να πνίξεις τον πόνο σου...
έπειτα νιαούριζες (μάλλον πάντα τόκανες αυτό) στα κεραμίδια για τις γάτες του χωριού...
μετά αυτό... ΑΥΤΟ...
ΝΙΤΡΟ?????

μαυρόγατε, βρίσκεσαι σε σκοτεινοσιωνιστική νυχτα ,
επανήλθε στο σωστό ΕΛληνοχριστιανικό δρόμο πλίζ...


(τόσο καιρό δεν μπορούμε να πατήσουμε δω μέσα με τα σορόπια και τις πληγωμένες καρδιές.
Σήμερα είδαμε ΝΙΤΡΟ και σηκώθηκε η τριξ μας, μιας και το ξέρουμε πολλά πολλά χρόνια το μαγαζί... ερε και νάξερε ο Πετράν ποίοι είμεθα... μπουχαχαχαχαχα)

NinaC είπε...

Μα Νίτρο, μον πτι σα? (το σ παχύ)

ViSta είπε...

Τις προάλλες ξεφύλισα ένα περιοδικό που βρισκόταν έτσι πεταμένο στην κουζίνα μιας φίλης μου. Tί ήταν, ούτε και θυμάμαι, ίσως vogue αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά... Λοιπόν, ξεφυλίζοντας το περιοδικό έφριξα όχι τόσο για την υπερσεξουαλικότητα των κειμένων, αλλά για την εξωπραγματική εικόνα που παρουσιάζουν για το τί είναι νορμαλ. Τιμές και προτάσεις μόδας, δεν ξέρω και εγώ σε ποιούς ακριβώς απευθύνονταν, στην Paris Hilton ή στις φιλενάδες τους; Απίστευτο... Φορέματα με τετραψήφια ψηφία τιμής, τζίνς για 200 ευρώ, παπούτσια γύρω στα 800. Σε πια πραγματικότητα ζουν οι αρθρογράφοι αυτών των περιοδικών;

Είναι αυτοί νορμάλ, και εγώ εκτός πραγματικότητας;
Την καλησπέρα μου.

the ibt είπε...

Κατ'αρχάς συμφωνώ με όλα τα περί νεοελληνικού/νεοπλουτίστικου Κωστοπουλικού γυφτοlifestyle αλλά διαφωνώ για τη Julia: Διότι η Julia ΕΙΝΑΙ σκύλα, δεν την έκαναν έτσι οι art directors. H κοπέλα δαγκώνει, δεν είδες ξινομουνίαση κατά τη "στέψη" της;

Λαμπρούκος είπε...

Μήπως να σου έδινα τα μισα να το πουλήσεις σεμένα?

Μαύρος Γάτος είπε...

Κύρ Νομάρχαμ', με όλον τον σεβασμό: Τα υπόλοιπα στα χαρίζω, αλλά τις φωτογραφίες της Τζούλιας (talle qualle):

μπριτς!!!!!!!!!!

Σ;))))))))

electroman είπε...

First of all!Who the fuck is Julia?Secondly you do not call a man who's gay "aderfi" it's offensive, narrow minded and extremely square.Thank you

Μαύρος Γάτος είπε...

Dear Iraklis. I understand you don't speak greek very fluently, si I reply in english.

I have friends who are gay and I have absolutely no problem with gays. The term "aderfi" is used here in a pejorative manner, juust like I would call a straight (or other) person "malakas".

If you knew me a little better, you would know that I hate conventions. And being politically-over-correct, is just like being prejudiced.

Regards

PS Julia is one of the candidates for the latest greek "kallisteia", miss Greece, you know.

electroman είπε...

No worries, thank you for your reply!

Alkyoni είπε...

χμμμμμμ συμφωνώ με όλα όσα γράφεις αλλά την απαίτηση
ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ που την απευθύνεις;;
Τί δεν κατάλαβα εδώ;;

Ανώνυμος είπε...

Gamioli Kostopoule