17 Μαρ 2006

AX, PITSIRIKOS, PITSIRIKOS...

Update, 17 ΙαΝΟΥΑΡΊΟΥ 2007:
Οφείλω μια συγνώμη στον Πιτσιρίκο, έστω και πολύ καθυστερημένη.
Ειδικά μετά τα τελευταία γεγονότα με την Μιραντολίνα φάνηκε καθαρά ότι δεν ήταν ο Πιτσιρίκος η αιτία που δεν είχε αφαιρεθεί το blog του από το Monitor
όταν έγραφα αυτές τις γραμμές...
Όσο για τα υπόλοιπα που τού προσάπτω παρακάτω,
ε, εξακολουθώ να τού τα προσάπτω.


...ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΑΣ!

ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ, ΛΕΩ ΕΓΩ, Ο ΜΑΥΡΟΣ ΓΑΤΟΣ...

Εμπνευσμένο από την γνωστή Μουσικοχορευτική Υπερπαραγωγή :

« Ο Πιτσιρίκος βγαινομπαίνει στο Monitor »

Σε όλα τα καλά κινηματοθέατρα
!!! περιπέτειες- δράση - ξεΤατιάνιασμα !!!
!!! ίντριγκες - σεξ - δράμα - γλέντι - χορός !!!

!ακατάλληλον άνω των επτά ετών!


μια παραγωγή του Ούγου Φώσκολου
(Ζακυνθινού, φυσικά)



*Νέα απελπισμένη προσπάθεια να το ανεβάσω σωστά (ώρα 12)
λόγω της ανωμαλίας στο Blogger

Αυτό το άρθρο, τ’ομολογώ ξεδιάντροπα, αν και όχι τελείως ανερυθρίαστα, είναι μια ελεεινή προσπάθεια να προσελκύσω νέους αναγνώστες, στεναχωρώντας ταυτόχρονα τους παλιούς κι αγαπημένους μου, μια και έχω παρατηρήσει πόσο Τατιάνες είμαστε οι περισσότεροι, ακόμα και πολλοί από τους υπεράνω πάσης υποψίας, και πόσο μας αρέσει το ξεκατίνιασμα, ο αλληλοσπαραγμός, και το θάψιμο.

Ο Δάσκαλός μου, λοιπόν, ο Πιτσιρίκος, ( +ευλόγησον+, που λέει και ο σεβάσμιος Γέροντας FunEl, ως γνωστόν αναλήφθηκε πρόσφατα στους Ουρανούς της Μπλογκόσφαιρας, με Δόξα και Τιμή, εγκαταλείποντας, λέει, τα χαμερπή και basse-classe στέκια του Monitor, που ήταν κατώτερα του δικού Του Μεγαλείου, και στερούνταν και την πιστοποίηση ISO για VIP Bloggers, όπως Αυτός.

O Pitsirikos, λοιπόν, αν και είχε ρίξει μαύρη πέτρα και μαύρη οχιά πίσω του, επανεμφανίστηκε σήμερα τα ξημερώματα εις το βδελυρό Monitor, με θαυματουργό τρόπο. Αλήθεια σας λέω, Τον είδα με τα μάτια μου. Κομπλέ και νταγκλαρέ, ώς ποτέ, είχε μέχρι και την ακατανόμαστη Σφραγίδα του Εξαποδώ Μόνιτορ, "πιτσιρίκος @17/03 02:21". Μέχρι που πήγα και είδα και το άρθρο του, παραβαίνοντας το μπουκοτάζ που μού είχα επιβάλει, όταν είχα σιγουρευτεί τι καθαρματάκι είναι, ο Δάσκαλος. Μέχρι που πήγα και είδα και τις δραματικές του ευχαριστίες στον Βρυπάν, επί τη αναχωρήσει, είδα και τη χαρά του που όλοι τρέξατε, παλιοΤατιάνες, να δείτε γιατί αποχωρεί ο Μεσσίας, είδα και που έτριβε τα χέρια του για τα εισιτήρια που έκοψε η Παράσταση. Μπορείτε να πάτε να δείτε και μόνοι σας, και να ανεβάσετε κι άλλο τα Νούμερά Του, δίνοντας Του λίγη χαρά, του κακομοίρη του πίτσικου Μεσσία.

Είμαι σε θέση να σας παρέχω ολόφρεσκες τις πολύτιμες αυτές αποκλειστικές πληροφορίες, πρωί πρωί, και ενώ όλοι σας κοιμάστε, αφ’ενός μεν γιατί μόλις γύρισα από την δουλειά μου (είμαι περφόρμερ σε live sex show), και αφ’ετέρου χάρη στην ευγενική χορηγία του Θέμου Αναστασιάδη (ονομαστική, Θέμος Αναστασιάδης), της Άννας Βίσση (Άννα Βίσση), του Νίκου Καρβέλα (Νίκος Καρβέλας), της Eurovision (Γιουροβίζιον), του τραγουδιού Everything, του Σάκη Ρουβά (ονομαστική, Σάκης Ρουβάς), της Maria Menounos (Μαρία Μενούνος, ονομαστική … Maria Menounos), του Παρά Πέντε, της Sony Ericsson, της Αμερικάνικης Πρεσβείας (ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ), του σκανδάλου των υποκλοπών (ονομαστική, το σκάνδαλο, οι υποκλοπές), του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Δημοκρατίας, της Χαμάς, της Απεργίας ( η απεργία, στην ονομαστική ) της ΑΔΕΔΥ, του Γεωργίου Ράλλη (Γεώργιος Ράλλης, θεός σχωρέστον), του Γιώργου Παπανδρέου, του Κώστα Καραμανλή, της Ελευθεροτυπίας ( «Η Ελευθεροτυπία»), της Ζέτας Μακρυπούλια, του Ντέμη Νικολαϊδη, του Ανατολιωτάκη, και του Αντώνη Ρέμου.

Παπαριές καμαρωτές δηλαδή, αλλά έτσι με έμαθε να κάνω ο Δάσκαλος μου ο Πιτσιρίκος, πριν αναληφθεί στους Ουρανούς, και πριν ξαναγυρίσει από την πίσω πόρτα, έτσι με έμαθε να κάνω, να χρησιμοποιώ όσο γίνεται περισσότερες λέξεις-κλειδιά από την επικαιρότητα, για να τρελλαίνω τα μηχανάκια αναζήτησης, και να ανεβάζω τα νούμερα (και μετά να ζητωκραυγάζω τον εαυτό μου). Ζήτω!~ Ζήτω! Πάλι έκανα ρεκόρ επισκέψεων και αναγνωστών. Αναγνωστών. ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝΝΝΝΝΝ…. ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ. Αχχχχχχχχχχχχχ (Ο οργασμός της Αγελάδας). Ζήτω η Αλέξαινα και ο Όττο Ρεχάγκελ.

Βέβαια, υπάρχουν κι άλλες αναγνωστοφόρες λέξεις κλειδιά, αυτές που οδηγούν στον Πιτσιρίκο ας πούμε είναι (κατά φθίνουσα σειρά):

lifo 265 7.41%,
blog 102 2.85%,
athens 63 1.76%,
blogspot 60 1.68%,
pitsirikosblogspotcom 50 1.40%,
2006 48 1.34%,
voice 28 0.78%,
bandoneon 27 0.75%,
wwwpitsirikos 27 0.75%,
gay 21 0.59%,
2005 20 0.56%,
pitsirikosblogspot 16 0.45%,
poustides 15 0.42%,

αν δεν με πιστεύετε, δείτε εδώ
κι εδώ

Βέβαια, όπως μπορείτε εύκολα κι εσείς να διαπιστώσετε στα ανωτέρω links, ο πρώτος του referrer, με ποσοστό 14,77% είναι ο Παναγιώτης Βρυ (Vrypan), και το monitor, και σιγά μην έφευγε από το monitor, o ξεφτίλας ο Πιτσιρίκος, το πρεζόνι αυτό της δημοσιότητας.

Τέλος, θα ήθελα να δηλώσω, προς τα ΜΜΕ και τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία που καλύπτουν την παρούσα διαδήλωση, ότι ο φίλος μου ο Λαμπρούκος είναι ασεβέστατος (μέχρι και εμένα τολμάει να σατιρίσει, το παλιοπιθήκι ), έχει εξαιρετικό και πολύ εύστοχο χιούμορ, λέει σόκιν ανέκδοτα, και είναι και ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ, καμμία σχέση με τον Πιτσιρίκο.

Λαμπρούκο, τα λεφτά που συμφωνήσαμε, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, στο γνωστό μέρος, ή κατ’ευθείαν στον λογαριασμό μου στην Ελβετία, όπως σε βολεύει.


Καλημέρα, αγουροξυπνημένε λάε της Ευλογόσφαιρας!

Μαύρος Γάτος
Σ;)


YΓ:
Αν ξαναασχολούμαι μαζί σου, παλιομόμολο,
είναι γιατί είσαι ένα ψέμα,
από την αρχή μέχρι το τέλος.

11 σχόλια:

Unknown είπε...

Μάχες στα χαρακώματα της δημοτικότητας....

funEL είπε...

Εμείς είμεθα ταγμένοι στην υπηρεσία της Βλακείας , άρα εκ των πραγμάτων λυπούμεθα αλλά θα λάβουμε το μέρος του μικρού διότι υπόσχεται πλήθος Λιακουροπιστούς.

+++γεροντοευχάς+++

ενώ εσύ μαυρόγατε Ιλλουμινάτι ήσουνα Ιλλουμινάτι θάσαι.
Τα ντουβαροπακέτα τα έλαβες στα κεραμύδια?

Marialena είπε...

Αχ βρε Γατούλη μου, δεν ξύνεις καλύτερα τους όρχεις που διαθέτεις, αντί να σε τρώει η γούνα σου ωρέ με τον Jesus Christ Super Star του ταπεινού μας μπλογκοχωριού? Μια ψευδαίσθηση είναι και αυτή, θα του περάσει το καλάμι, εκτός και αν ήταν αυτό που πάντα αναζητούσε στη ζωή του (το καλάμι στα οπίσθιά του εννοώ!) Άλλωστε ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται και συ μου φαίνεται ρίχνεις προσανάματα στη φωτίτσα του εν λόγω! Πάντως σ' αυτόν & σε εκείνον που τα λέει όλα(!) δεν έχω ξαναπατήσει. Κράτα χαρακτήρα, αρφ, αρφ, γλυψ, Μ.

raffinata είπε...

αμάν, πάλι θα τρέχω με τα υπογλώσσια, του ανέβηκε η πίεση του γάτου ;))))

Μαύρος Γάτος είπε...

Καλησπέρα σε όλους!!!!

Της ...δημοσιότητος, Darth;;;;

Ας μην τρέφομεν αυταπάτας...

είμεθα ένα πολύ μικρό blogοχωριό...

Καλό Παρασκευόβραδο.... Να περάσετε καλά και προσοχή, με κλειστούς τους υπολογιστές!



Σ;)))))))))))))))))))))))))))))

Ναταλία είπε...

Με κλειστό υπολογιστή I'll take my eyes of you.....
Γιαυτό....πριτςςςςςςςςςςς!

Unknown είπε...

OK.. τώρα που είναι Σάββατο πια δεν νομίζω να σε πειράζει που τον άνοιξα έτσι;;;

Μαύρος Γάτος είπε...

Εξαρτάται από το από πού επέστρεψες ...

Σ;ο)))))))))))))))))))))))))))))))

hardrain είπε...

αϊ αμ ασκιν αγκέν....πιτσιρίκος; χου ιζ πιτσιρίκος;...οου...δέϊ σέϊ ιτ ιζ δε χίροου οφ Σερ Νίκολας Ντίμου....οου....οκέϊ..., ντιγκ ιτ!


...κάμον μπέϊμπι λάϊτ μάϊ φάϊαρ....

;-)

Λαμπρούκος είπε...

Αχ ρε γάτε άργησα να σε δω. Σε ευχαριστώ για τα καλα σου λόγια αν και θα πρέπει να σε ενημερώσω ότι αποφάσισα να βγω από το μόνιτορ, γιατί με παίρνουν μάτι όλοι την ώρα που γδύνομαι και γινεται της πουτάνας το κάγκελο.

Πάντως άμα πάθω καμια έλειψη και ξαναμπώ θα σε ενημερώσω...

Μαύρος Γάτος είπε...

Οφείλω μια συγνώμη στον Πιτσιρίκο, έστω και πολύ καθυστερημένη. Ειδικά μετά τα τελευταία γεγονότα με την Μιραντολίνα φάνηκε καθαρά ότι δεν ήταν ο Πιτσιρίκος η αιτία που δεν είχε αφαιρεθεί το blog του από το Monitor όταν έγραφα αυτές τις γραμμές...