4 Φεβ 2006

TA PAIXE TO BLOGGER TA'PAIXE

TΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ BLOGGER Έγραψα περίπου στις μία το πρωί ένα post με τίτλο "ΑΙΣΧΟΣ, ΤΟ BLOG ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ". Μπορείτε να το δείτε καθαρά στο monitor , http://monitor.vrypan.net/ , το κατέγραψε στις 00:42 ακριβώς. Και μετά από λίγη ώρα, το post εξαφανίστηκε. Δεύτερη φορά σήμερα. Και τρίτη φορά συνολικά. Και τις τρεις φορές, ένα post με όχι ουδέτερο θέμα.

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; Tα έχει απλά παίξει το Blogger, και είμαι εγώ που γίνομαι παρανοικός, ή κάτι ύποπτο συμβαίνει; Πάντως εγώ δεν κάθομαι άλλο στο Blogger, θα την κάνω με την πρώτη ευκαιρία. Μεγάλε Αδερφέ, άει στο διάολο, κι εσύ και τα διαβολεμένα σου εργαλεία που μας δίνεις "τσάμπα".

Η βασική μου απορία είναι, πώς γίνεται ένα post να ανεβαίνει, να το βλέπουμε κανονικά και το blogger και το monitor και εγώ, και ΜΕΤΑ να εξαφανίζεται.

Την προηγούμενη φορά που μού συνέβη αυτό, είχα ζητήσει βοήθεια από τον Vrypan, σε email, αλλά με αγνόησε χαρακτηριστικά, για να μην πω τίποτε άλλο. (zart!zart! ευτυχώς που δεν το είπα...)


Για την ιστορία (λέμε τώρα), να και το "κομμένο" post.

ΑΙΣΧΟΣ, ΤΟ BLOG ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ

Αλήθεια σας λέω! Μπήκε κάποιος από την panafonet.gr! Να μην σας πω ότι μπήκαν κι άλλοι καμπόσοι. Παλιοκουτσομπόληδες.


Σ;))))))) ( το ανωτέρω είναι ένα ηδονιστικό εμότικον, κι εγώ δεν τό'ξερα, όσο ζω μαθαίνω, ο Γάτος)

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στις μία ή στις δύο το έγραψες το ποστ; Πέφτεις σε αντιφάσεις, Γατούλη...

Ανώνυμος είπε...

Μην κλαις, μαυρογατάκι,τα ίδια τραβάει και ο Alombar42 που είναι και παλιός.Δηλαδή έχεις τρεις φορές το ίδιο post.

Μαύρος Γάτος είπε...

Καλημέρα Θεοδώρα, αγαπημένο μου πειραχτήρι! Δεν κλαίω ίσα ίσα ξύπνησα δυναμικά. ¨Εφαγα όμως μεγάλο σπάσιμο χτες, έχει σημασία η ώρα; Μην ξεχνάς ότι ο χρόνος δεν υπάρχει... Ελπίζω να μην θεμελιώνεται εμπράγματο δικαίωμα, δεν υπήρχε δόλος, άσε που έχω και πρότερο έντιμο βίο. Κι αν δεν με πιστεύεις, θα πάρω τον Κούγια που με πιστεύει.

Σ;)))))

Ανώνυμος είπε...

nai to vrikes. se parakolouthoun logo tis varunousas simasias tou post sou kai sto esvisan.
e re vlakes pou exei to internet.
apla exoun provlima oi servers tou blogger.

Μαύρος Γάτος είπε...

Ανώνυμε ευχαριστώ πολύ για το εποικοδομητικό σου σχόλιο. Η πιθανότητα αυτή (να είμαι vlakas) έχει περάσει από τον εγκέφαλό μου, και κρίνεται αρκετά μεγάλη. Την επεξεργάζομαι όμως ακόμα, με κάποια βραδύτητα βέβαια, λόγω βλακείας μάλλον (όπερ έδεις δείξαι...)

Καλημέρα. Peace. Love.