18 Φεβ 2006

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ: ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΑΡΑΧΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΕΒΕΙΑ ΣΤΗ ΛΙΛΉ

Ο Αραχτός όπως ίσως ξέρετε τόλμησε να δείξει ασέβεια τόσο απέναντι στην χαρά της Λιλής για την εκδιδόμενη Βίβλο της, όσο και απέναντι σε όσα πυροβολημένα άρχισε ξαφνικά να ξεφουρνίζει η Λιλή από την χαρά της.

Προετείνω την πρέπουσα τιμωρία του ώστε να ηρεμήσει και η καημένη η Λιλή και η καημένη η Ευλογόσφαιρα ( Σ;) και να μπορέσω επιτέλους κι εγώ ο ταλαίπωρος Γάτος να πάω ως το Διχτοπερίπτερο, που με τις ρουκέτες, τους πυραύλους, τις λάσπες και τα σκατά που ίπτανται ολόγυρα, μού είναι για την ώρα απροσπέλαστο.

Η ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ
(ανθολόγημα από τα σχόλια στο Ημεροδίχτυ της Κουρούνας):

Αν δεν μπορούμε να χαρούμε με τη χαρά του επειδή δεν τον πάμε, πρέπει σώνει και ντε να του την αλείψουμε με σκατά; An i zelia itan psora... Σκέτη ζήλια. Τη ζουλεύουν που μπορεί να γράφει καλύτερα ίσως απο αυτούς. Και επειδή είναι οι ίδιοι ανίκανοι να κάνουν το ίδιο, πετάνε λάσπη... ποιός τους γαμεί βρε αγαπητή Κουρούνα; Δεν είναι κακία, είναι βλακεία. Μην ασχολείσαι! ποιός τους γαμεί Οι Ιζνογκούντ δεν είναι μοxθηροί. They 're drawn that way. Θέλω να πω πρόκειται για άτομα ανίκανα για άλλα συναισθήματα.

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ
από το Ημεροδίχτυ του
Αραχτού

Η «άλλη» έπιασε τον Πάπα από τα @ρχίδι@ και μας τσαμπουνάει συνέχεια για το βιβλίο της.
Θα βάλει μέσα λέει και τον «Άγγλο ασθενή»!
Τι μας λες καλέ...
Θα βάλει (βρε άσε τον Πάπα ήσυχο θα του τα σπάσεις) και μερικούς άλλους που ήταν καλά παιδιά.
Άκουσον και το φοβερό που έγραψε...
"Αν και ολοι διαφορετικοι, ειχαμε κοινα γνωρισματα.Δεν θαψαμε ποτε κανεναν,δεν θελαμε να ενοχλησουμε κανεναν,εχουμε θετικη διαθεση απεναντι στον κοσμο,"
!!!Μιλάει για την «ομάδα» που έβαλε στο υπό έκδοσιν βιβλιαράκι τους και συμπεριλαμβάνει μέσα και τον bruce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...
Ακούσατε τι είπε? «Δεν θάψαμε ποτέ κανέναν»!!!!!!!!!!
Όλοι αυτοί και ο bruce μαζί!!!!
Μα, τόσο ερωτευμένη είναι με τον bruce? που δεν έβλεπε και δεν βλέπει τη μύτη της?
Ο τύπος έθαψε περισσότερους από όσους θάψανε παγκοσμίως από τη γρίπη των πουλερικών!
Μα τι λέω...“Νεκροταφείον ο Bruce” είχε γίνει από το πολύ θάψιμο!
Δεν αντέχω...θα ξαναβάλω το κείμενο να το διαβάσετε...
"Αν και ολοι διαφορετικοι, ειχαμε κοινα γνωρισματα. Δεν θαψαμε ποτε κανεναν,δεν θελαμε να ενοχλησουμε κανεναν,εχουμε θετικη διαθεση απεναντι στον κοσμο
Είναι δυνατόν?..."
Και για να μη τα βάζω εδώ, κάντε μια βόλτα (ψυχραιμία) μέχρι το bloggaki της.
Που θα εκδοθεί κι όλας!!! να τα διαβάσετε αυτά τα εξωφρενικά.

Εγώ δεν αντέχω άλλο στη διαστρέβλωση των λέξεων, των πραγμάτων, των μυαλών, των σωμάτων, των ασθενών, των τρόλευ, των λεωφορείων....
Μα τι λέω? Πάει τρελάθηκα!!!!!

Η ΠΑΘΟΥΣΑ (ΛΙΛΗ)
Πάλι έχει κατεβάσει τα ρολά και δεν μπορείτε να διαπιστώσετε τι είναι αυτό που εξαγρίωσε τον Αραχτό, που αν και Κούνελος, είναι φανατικός Μουσουλμάνος στα κρυφά και δεν ανέχεται Δανούς σκιτσογράφους και Λιλές στο χατζάρι του. UPDATE ώρα 5: η Λιλή ξανανέβασε τα ρολλά και αυτήν την φορά τα έχει βάλει με την Ροδιά, προφανώς για μια παρανόηση. Αχ αχ αχ οι άνθρωποι (ακόμα και οι υπεράνω) κρίνονται στα δύσκολα, και όχι στα εύκολα, καλή μου Κουρούνα.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
Δικά σας...

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους (ακόμα και στην Λίλυ ;)
Σ;))))))

2 σχόλια:

raffinata είπε...

1oν. Κάτω τα χέρια όλοι/ες από τον αραχτό... μη ξεμαλλιαστούμε!!!
2ον. Διάβασα ολίγα επί του θέματος, προς ενημέρωσή μου, αλλά... βρώμαγε πολύ και είπα να συνεχίσω σε πιό καθαρά μέρη
;)

ViSta είπε...

Kαλο το μουσικο μηνυμα, θα αρεσει και στον Οδυσσεα, αλλα μετα την 4.676.908 φορα που θα τα ακουσουμε, μαλλον θα αναγκαστω να το σβησω κατα λαθος απο τον υπολογιστη μου ;-) όλως τυχαιως...βεβαιως, βεβαιως.
Λυπαμαι αλλα δεν καταλαβαινω το λογο του κολληματος ολων σε αυτο το θεμα :-(